Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

MLS iQTalk 5 4G

Ιουλ 31 2015
Τετραπύρηνος επεξεργαστής, ταχύτητα σύνδεσης 4G, οθόνη IPS 5’’ και έξυπνες εφαρμογές συνθέτουν το MLS iQTalk 5 4G, ένα smartphone που αξίζει την προσοχή σας.
MLS iQTalk 5 4G
Μέχρι τώρα στο Discover, έχουμε δει αρκετά tablets από την MLS, ενώ πριν από ένα χρόνο περίπου είχαμε δει το smartphone iQTalk King. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια πλούσια γκάμα από αξιόλογα smartphones και tablets με κοινό παρονομαστή τις έξυπνες εφαρμογές της, γεγονός που τα κάνει πιο ελκυστικά και δικαιολογεί με το παραπάνω την ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή τους. Μάλιστα, η συνολική προστιθέμενη αξία των smartphones είναι ακόμα πιο σημαντική χάρη στο πλούσιο περιεχόμενο της συσκευασίας τους.

Τα αξιόλογα χαρακτηριστικά του MLS iQTalk 5 4G ξεκινούν με τη δυνατότητα σύνδεσής του σε δίκτυα 4G, γεγονός που κάνει τη λειτουργία των εφαρμογών που χρειάζονται Internet, όπως την πλοήγηση στο Web και την ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα, πολύ ταχύτερη. Μπορείτε επίσης να βλέπετε βίντεο HD από streaming sites χωρίς διακοπές, αλλά και κατεβάζετε εφαρμογές και αρχεία χωρίς καμία καθυστέρηση.Κύριο χαρακτηριστικό του MLS iQTalk 5 4G είναι η δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G, γεγονός που κάνει τη λειτουργία των εφαρμογών που χρειάζονται Internet πολύ ταχύτερη.

Τα χαρακτηριστικά αυτά συνεχίζονται με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 της Qualcomm στα 1,2GHz που εγγυάται την άμεση απόκριση στα αγγίγματά σας και την ομαλή λειτουργία των εφαρμογών. Πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση που συναντάμε σε πολλά καλά entry-level smartphones της αγοράς και ικανοποιεί με τις επιδόσεις της. Συνοδευόμενος από μνήμη RAM 1GB, ο επεξεργαστής θα σας επιτρέψει να τρέξετε οποιεσδήποτε εφαρμογές στο τηλέφωνό σας, να παίξετε παιχνίδια και να δείτε ταινίες.

Οποιαδήποτε εφαρμογή, παιχνίδι ή ταινία κι αν τρέξετε, η αναπαραγωγή στην οθόνη IPS των 5’’ γίνεται άψογα και τα χρώματα παραμένουν αναλλοίωτα από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Η ανάλυση των 540x960 στις 5’’ προσφέρει πυκνότητα 220ppi, τιμές που συναντάμε αρκετά συχνά σε entry-level smartphones. Ένα από τα βασικά στοιχεία αυτής της οθόνης είναι η τεχνολογία One Glass Solution που επιτρέπει την κατασκευή πιο λεπτών οθονών και συνάμα συσκευών, αφαιρώντας ένα από τα επίπεδα γυαλιού της οθόνης. Αυτό έχει επίσης ως αποτέλεσμα την καλύτερη απόκριση, καθώς και την καλύτερη ευκρίνεια της οθόνης.Το iQTalk 5 4G συνοδεύεται από το γνωστό πακέτο εφαρμογών της MLS, που βασίζεται στη δική της τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, και σας επιτρέπει να εκτελέσετε πλήθος λειτουργιών μόνο με τη φωνή σας έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα.

Για την εγκατάσταση των εφαρμογών σας και την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο υπάρχει μια εσωτερική μνήμη των 8GB που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών micro SDXC χωρητικότητας έως 128GB. Φωτογραφίες και βίντεο, μπορείτε να τραβήξετε τόσο με την οπίσθια κάμερα των 8MP που διαθέτει flash και τραβά ακόμα και βίντεο Full HD, όσο και με την εμπρόσθια των 2MP που τραβά και βίντεο HD. Ο εξοπλισμός του iQTalk 5 4G συμπληρώνεται από Wi-Fi 802.11bgn, Bluetooth 4.0, GPS, δέκτη FM, θύρα micro USB, καθώς και αισθητήρες επιτάχυνσης, εγγύτητας και φωτός.

Εκτός όμως τα καλά χαρακτηριστικά του, το iQTalk 5 4G διαθέτει μια όμορφη και διαχρονική σχεδίαση. Το πάχος των 8,9 χιλιοστών και το βάρος των 152 γραμμαρίων δεν θα σας απασχολήσει καθόλου, ενώ η μπαταρία των 2000mAh του δίνει 4 ώρες συνεχούς ομιλίας.

Όμως, τα καλά χαρακτηριστικά του iQTalk 5 4G είναι μόνο η αρχή. Εκτός από το Android στην έκδοση 4.4.2, τη συσκευή συνοδεύει το γνωστό πακέτο εφαρμογών της εταιρείας, που βασίζεται στη δική της τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, και σας επιτρέπει να εκτελέσετε πλήθος λειτουργιών μόνο με τη φωνή σας έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα. Στο κέντρο αυτών των εφαρμογών βρίσκεται η MAIC, η προσωπική βοηθός με την οποία μπορείτε να καλέσετε τις επαφές σας λέγοντας απλά το όνομά τους ή να τους στείλετε ένα SMS υπαγορεύοντάς της το κείμενο. Μπορείτε επίσης να της ζητήσετε να εκτελέσει εφαρμογές, να κάνει αναζήτηση στο Google και να βρει τα κοντινότερα ανοιχτά βενζινάδικα ή φαρμακεία και, επειδή το smartphone διαθέτει το σύστημα πλοήγησης Talk&Drive, να σας οδηγήσει για να φτάσετε σε αυτά.Tο iQTalk 5 4G διαθέτει μια όμορφη και διαχρονική σχεδίαση, πάχος 8,9 χιλιοστών και βάρος των 152 γραμμαρίων.

Εκτός από τη βοηθό MAIC και το Talk&Drive για την πλοήγηση, το iQTalk 5 4G διαθέτει και πολλές ακόμα από τις γνωστές λειτουργίες της εταιρείας που έχουμε δει κατά καιρούς. Μέσω του Talk&Email μπορείτε να υπαγορεύσετε το κείμενο του e-mail και να το δείτε να γράφεται στην οθόνη σας, μέσω του Talk&Search να κάνετε φωνητική αναζήτηση στο Google, μέσω του Talk&Watch στα Ελληνικά και Αγγλικά μπορείτε να βρείτε βίντεο αναζητώντας κάτι στη μία ή την άλλη γλώσσα και μέσω του Talk&Post μπορείτε να υπαγορεύσετε ένα post στο Facebook.

Μετά από όλα αυτά, η MLS έχει φροντίσει να εμπλουτίσει τη συσκευασία με μία βάση στήριξης και έναν φορτιστή αυτοκινήτου. Όπως καταλαβαίνετε, το iQTalk 5 4G δεν είναι απλά ένα αξιόλογο entry-level smartphone, αλλά μια συσκευή που μπορεί να κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σας.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα