Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Βιντεοπροβολέας (Projector) BenQ MS630ST

ΚΩΔ. 323497
ΚΩΔ. 323497
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
 • Βιντεοπροβολέας (Projector) BenQ MS630ST
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Μεγάλες εικόνες σε μικρούς χώρους!
Με μια ματιά:
 • ΤύποςBusiness/Education
 • Τεχνολογία ΠροβολήςDLP
 • ΑνάλυσηSVGA, 800 x 600
 • Φωτεινότητα λευκού3200 ANSI Lumens
 • Αναλογία Αντίθεσης13,000:1
 • Μέγεθος Προβολής60"-120"/ 300"
 • Υποστήριξη 3DΝαι
 • Εγγύηση 3 έτη
Παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέραi
Τιμή: 549,00 €
Παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέραi
ΔΟΣΕΙΣ
PRICE ALERT

Για να προσθέσετε το προϊόν
στη λίστα με τα Price Alerts
πρέπει να κάνετε login

PRICE ALERT

Χρησιμοποιώντας
την υπηρεσία Price Alert
θα λάβεις ειδοποίηση
στο e-mail όταν η τιμή
του προϊόντος γίνει
ίση ή μικρότερη από
αυτήν που έχεις ορίσει.

Βιντεοπροβολέας (Projector) BenQ MS630ST

 • Αρχική τιμή προϊόντος: 549,00 €
 • Ορισμός τιμής Price Alert:
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ801 801 9000Ή ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ211 999 1900
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Αξιολογήσεις
 

Εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια με την Τεχνολογία SmartEco™ της BenQ

Προσφέροντας χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και βελτιστοποιημένη προβολή χάρη στη δυναμική εξοικονόμηση ενέργειας, φωτεινότητα χωρίς συμβιβασμούς, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και βελτιωμένη διάρκεια ζωής της λυχνίας, η Τεχνολογία SmartEco έχει τελειοποιήσει τις δυνατότητες ενός βιντεοπροβολέα DLP. Με αυτή την καινοτομία, τα σχολεία και οι εταιρείες μπορούν να εξοικονομούν ως το 70% της κατανάλωσης ενέργειας της λυχνίας και να έχουν χαμηλότερο κόστος συντήρησης χάρη σε δυναμικά χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μια εξαιρετικά ζωντανή εμπειρία θέασης σε κάθε παρουσίαση.

Λειτουργία SmartEco

Η λειτουργία SmartEco ρυθμίζει με έξυπνο τρόπο την ισχύ της λυχνίας προβολής ώστε να μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας την καλύτερη απόδοση αντίθεσης και φωτεινότητας και χρησιμοποιώντας μόνον όσο φως χρειάζεται.

 

Κανονική λειτουργία
296W κατανάλωση ρεύματος
βιντεοπροβολέα κατά μέσο όρο

 

Λειτουργία SmartEco
Βελτιωμένες λεπτομέρειες σε σκοτεινές σκηνές
163W κατανάλωση ρεύματος βιντεοπροβολέα
κατά μέσο όρο

 

(Source: 2010 Philips white paper)

Λειτουργία LampSave

Οι δαπάνες αντικατάστασης της λυχνίας του βιντεοπροβολέα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ιδιοκτησίας. Η λειτουργία LampSave έχει σχεδιαστεί να προσαρμόζει δυναμικά την ισχύ της λυχνίας σύμφωνα με το επίπεδο φωτεινότητας του περιεχομένου ώστε να επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της λυχνίας κατά 50%! Επίσης η συχνότητα αντικατάστασης της λυχνίας προβολής είναι μειωμένη έως και 50% για μείωση των δαπανών αντικατάστασης.

Λειτουργία Eco Blank

Η λειτουργία Eco Blank, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 70%, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απενεργοποίηση της προβαλλόμενης εικόνας όταν δεν χρησιμοποιείται ο βιντεοπροβολέας, μειώνοντας τους παράγοντες απόσπασης της προσοχής στην τάξη και επαναφέροντας την προσοχή των μαθητών πάλι στο διδάσκοντα.

 

 

 
 

Πλήρης ισχύς ενεργή
100% ισχύς λυχνίας προβολής
Η προσοχή στην οθόνη
προβολής

 

Λειτουργία Κενό Eco Ενεργή
30% ισχύς λυχνίας προβολής
το λιγότερο
Η προσοχή στον διδάσκοντα

 

Λειτουργία Δεν ανιχνεύεται πηγή
 

Η αυτόματη μετάβαση σε λειτουργία Κενό Eco αφού ο βιντεοπροβολέας παραμείνει ενεργοποιημένος για περισσότερα από τρία λεπτά χωρίς να υπάρχει πηγή εικόνας, αποτρέποντας έτσι την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας και επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής της λυχνίας του βιντεοπροβολέα.

 

 

 
 

Ανίχνευση πηγής
100% ισχύς της λυχνίας προβολής

 

Δεν ανιχνεύεται πηγή
30% ισχύς της λυχνίας προβολής

 

Κατανάλωση 0,5W σε κατάσταση αναμονής


Όταν είναι ανενεργός, ο MS630ST  διατηρεί την κατανάλωση ρεύματος στο ελάχιστο, με κατανάλωση 0,5W στην αναμονή, επιτυγχάνοντας αυτό που αποτελούσε πρόκληση για προηγούμενα μοντέλα βιντεοπροβολέων. Αυτή η τεχνολογική εξέλιξη στην εξοικονόμηση ενέργειας σίγουρα συντελεί στην επέκταση της διάρκειας ζωής του βιντεοπροβολέα και μειώνει το ενεργειακό κόστος.

Υποστηρίζεται Blu-ray Full HD 3D

Ο BenQ MS630ST  έχει κατασκευαστεί με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία DLP® ώστε να υποστηρίζει λειτουργικότητα 3D. Έτσι επιτρέπει στα σχολεία να προσφέρουν μια ρεαλιστική εμπειρία μάθησης στους μαθητές τους με μια απλή προετοιμασία γυαλιών 3D και με περιεχόμενο 3D από μια συσκευή αναπαραγωγής blu-ray.

Διέλευση ήχου

Με το ενσωματωμένο ηχείο του, ο MS630ST μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχοσύστημα όταν είναι σε λειτουργία αναμονής. Έτσι αποφεύγετε τη φασαρία αλλά και τα πρόσθετα έξοδα για την απόκτηση πρόσθετου ηχοσυστήματος.

Τα καλά πράγματα που έρχονται σε μικρές αποστάσεις

Μηδενίστε τους περιορισμούς χώρου

Απλά φανταστείτε την ελευθερία του να έχετε την ίδια ποιότητα προβολής με τη μισή απαιτούμενη απόσταση! Θα έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή θέσης για την προβολή σας! Αυτή είναι η μαγεία της μικρής απόστασης προβολής!

Μηδενίστε τα φώτα που τυφλώνουν

Με την προβολή μικρής απόστασης, το φως του βιντεοπροβολέα δεν λάμπει απευθείας μέσα στα μάτια σας, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε την εστίασή σας στο κοινό.

Μηδενίστε τις ενοχλήσεις

Πείτε αντίο στις ενοχλητικές σκιές. Με μια τόσο μικρή απόσταση προβολής, μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς να ανησυχείτε για εμπόδια ανάμεσα στον βιντεοπροβολέα και την οθόνη!

Εύκολη συντήρηση προβολέα

Πορτάκι λυχνίας για εύκολη πρόσβαση

Το πορτάκι της λυχνίας έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει την αντικατάσταση της λυχνίας του προβολέα γρήγορα και με ασφάλεια. Σε περίπτωση που η λυχνία καεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς καθυστέρηση.

Γρήγορη εγκατάσταση

Πατώντας το πλήκτρο Γρήγορη εγκατάσταση στο τηλεχειριστήριο, ο εγκαταστάτης μπορεί να αποκτήσει γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες του μενού OSD που σχετίζονται με την εγκατάσταση.
 

Χρήσιμες λειτουργίες

Αυτόματη απενεργοποίηση

Αυτόματη ενεργοποίηση αφού ενεργοποιηθεί ο προβολέας και περάσουν πάνω από τριάντα λεπτά χωρίς πηγή προβολής, μειώνοντας τη σπατάλη ενέργειας και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της λυχνίας του προβολέα.

Αυτ. κενό για ασφαλή χρήση

Η λειτουργία Αυτ. κενό είναι ένα χαρακτηριστικό προστασίας των ματιών σχεδιασμένο για να διασφαλίζει την ασφαλή χρήση. Επιτρέπει στον MS630ST να ανιχνεύει κινήσεις εντός 20 εκατοστών* μπροστά από το φακό και να διακόπτει αυτόματα το φωτισμό προβολής.
*Ενεργή απόσταση γύρω στα 20 cm. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος και με το χρώμα των αντικειμένων που ανακλούν το φως

Ασύρματη οθόνη με λάπτοπ, tablet και Smartphone

Συνδέστε έναν προσαρμογέα (dongle) WiFi στην υποδοχή μονάδας flash USB και εμφανίστε περιεχόμενα από υπολογιστή PC ή MAC, iPhone και iPad στον MS630ST μέσω της λειτουργίας Ασύρματη οθόνη.
 

Βιντεοπροβολείς BenQ DLP® ︱ Μεγάλης διάρκειας τελειότητα εικόνας με τεχνολογία DLP

Διαχρονική ποιότητα εικόνας: