Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Βιντεοπροβολέας (Projector) BenQ MW665+

ΚΩΔ. 323496
ΚΩΔ. 323496
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
 • Βιντεοπροβολέας (Projector) BenQ MW665+
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Παρουσιάστε ασύρματα και επαγγελματικά
Με μια ματιά:
 • ΤύποςBusiness/Education
 • Τεχνολογία ΠροβολήςDLP
 • ΑνάλυσηWXGA, 1280 x 800
 • Φωτεινότητα λευκού3200 ANSI Lumens
 • Αναλογία Αντίθεσης13,000:1
 • Μέγεθος Προβολής44" - 300"
 • Υποστήριξη 3DΝαι
 • Εγγύηση 3 έτη
Παράδοση 1 ως 3 εργάσιμες ημέρεςi
Τιμή: 717,01 €
Παράδοση 1 ως 3 εργάσιμες ημέρεςi
ΔΟΣΕΙΣ
PRICE ALERT

Για να προσθέσετε το προϊόν
στη λίστα με τα Price Alerts
πρέπει να κάνετε login

PRICE ALERT

Χρησιμοποιώντας
την υπηρεσία Price Alert
θα λάβεις ειδοποίηση
στο e-mail όταν η τιμή
του προϊόντος γίνει
ίση ή μικρότερη από
αυτήν που έχεις ορίσει.

Βιντεοπροβολέας (Projector) BenQ MW665+

 • Αρχική τιμή προϊόντος: 717,01 €
 • Ορισμός τιμής Price Alert:
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ801 801 9000Ή ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ211 999 1900
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Αξιολογήσεις
 

Επαναπροσδιορίστε τις BYOD Ασύρματες Επαγγελματικές Παρουσιάσεις με ένα απλό πάτημα

Για την απόλυτη εμπειρία ασύρματων επαγγελματικών παρουσιάσεων, η τεχνολογία NFC (Επικοινωνίας Κοντινού Πεδίου) έχει συνδυαστεί με τις αποκλειστικές εφαρμογές παρουσίασης της BenQ και τον σχεδιασμό προβολέων για να δημιουργήσει μία λύση ασύρματης προβολής tapNshow™. Μοναδικά σχεδιασμένο ώστε να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που πραγματοποιούνται οι επαγγελματικές παρουσιάσεις, το tapNshow™ κάνει την παρουσίαση με τις φορητές συσκευές υπολογιστών με τεχνολογία NFC τόσο εύκολη, πρωτοποριακή και που εξοικονομεί χρόνο, όσο όταν τις χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικές πληρωμές. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στις παρουσιάσεις μπορούν να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις των επαγγελματικών τους προτάσεων με το tapNshow™, με επαγγελματικότητα και εμπιστευτικότητα, δίνοντας την καλύτερη δυνατή εντύπωση στο κοινό τους.

Εργαλεία ασύρματης επαγγελματικής παρουσίασης για την Ασύρματη Προβολή NFC MW665+ σας

NFC Wireless Display

Ρυθμίστε το MW665+ με το Πακέτο Γρήγορου Ασύρματου NFC BenQ για να ξεκινήσετε την ασύρματη επαγγελματική παρουσίαση σας, με ένα απλό πάτημα. Συνδέστε τον ασύρματο προσαρμογέα NFC σας στον προβολέα και πατήστε την με την ασύρματη συσκευή σας με ενεργοποιημένο το NFC, ώστε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής tapNshow™ και της εφαρμογής QPresenter Pro. Στη συνέχεια πατήστε τον προσαρμογέα μίας φορά ακόμα για να ξεκινήσετε την παρουσίαση.

Για προβολείς που τοποθετούνται στην οροφή, μπορείτε να πατήσετε την κάρτα NFC ή το αυτοκόλλητο. Τοποθετήστε τους σε μία βολική θέση, όπως κοντά στο τηλέφωνο συνδιασκέψεων, για πιο εύκολη πρόσβαση.

*Το Πακέτο Γρήγορου Ασύρματου NFC περιλαμβάνεται με κάθε αγορά MX666+/MW665+

Quick USB

Ασύρματη Προβολή NFC

Εισαγάγετε έναν προσαρμογέα στο MW665+ και το Quick USB στο notebook σας και ενεργοποιήστε το λογισμικό QPresenter που βρίσκεται στο Quick USB για να το ρυθμίσετε και να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας προβολή μέσα σε μόνο 40 δευτερόλεπτα**. Δεν απαιτείται κάποια εγκατάσταση λογισμικού ή εγγραφή, δεν υπάρχει περίπτωση απάτης ή προβλήματα ασφαλείας.

*Το QPresenter είναι ένα λογισμικό ασύρματης προβολής για Windows και Mac που βοηθάει στη διαχείριση, επεξεργασία και προβολή φωτογραφιών και εγγράφων στην οθόνη προβολής.
**Η ταχύτητα της σύνδεσης εξαρτάται από το ασύρματο δίκτυο.

QPresenter Pro

Το QPresenter Pro είναι μία εύχρηστη εφαρμογή εγκατάστασης ασύρματου προβολέα που σας βοηθάει να προβάλετε τις φωτογραφίες και τα έγγραφα σας, από τον υπολογιστή ή την έξυπνη συσκευή σας σε μία μεγάλη οθόνη, από αρχεία PDF, PowerPoint, Word ή Excel. Εύκολο και πρωτοποριακό στη χρήση, το QPresenter Pro σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων παρουσίασης και σχολιασμού. Για να ξεκινήσετε την προβολή, βεβαιωθείτε ότι ο προβολέας σας είναι συνδεδεμένος με έναν ασύρματο προσαρμογέα και ότι η συσκευή της επιλογής σας έχει συνδεθεί στον κατάλληλο προβολέα και το κατάλληλο ασύρματο δίκτυο.

QPresenterPro - Android
QPresenterPro - iOS

Λειτουργίες εύκολης, γρήγορης και ευέλικτης διόρθωσης εικόνων

2D Keystone

Προσαρμόστε την προβαλλόμενη εικόνα οριζόντια και κάθετα για να διορθώσετε την τραπεζοειδή παραμόρφωση που προκαλείται από τη γωνία ή την κακή τοποθέτηση του προβολέα και ώστε να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει από τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στη γωνία ή τη θέση του προβολέα.

Γωνιακή εφαρμογή

Διορθώστε τις διαστάσεις της εικόνας με ευελιξία και ευκολία για να προβάλετε εικόνες σε περιορισμένους ή άνισους χώρους ή ακόμα και εντός ενός ορισμένου πλαισίου. Μπορείτε να προσαρμόσετε οποιαδήποτε από τις τέσσερις γωνίες της εικόνας ανεξάρτητα, με τη χρήση του τηλεκοντρόλ, της προβολής οθόνης ή της εφαρμογής QPresenter Pro.

Εξαιρετική απόδοση εικόνας

Υψηλή αντίθεση

Μία υψηλή αναλογία αντίθεσης διασφαλίζει ότι οποιοδήποτε κείμενο, εικόνα, γράφημα, διάγραμμα και βίντεο προβάλλεται με την ύψιστη καθαρότητα και βελτιωμένη ευκρίνεια, ειδικά για τα αριθμητικά δεδομένα. Αυτό βοηθάει τους παρουσιαστές να προβάλουν τα αρχεία τους με καθαρότητα και το ακροατήριο να εστιάζει στα προβαλλόμενα στοιχεία.

Υψηλή φωτεινότητα

Ένας επαγγελματικός προβολέας υψηλής φωτεινότητας διασφαλίζει ότι κάθε παρουσίαση προβάλλεται με φωτεινά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια - ακόμα και σε σχετικά φωτεινό περιβάλλον ή με τα φώτα ανοικτά, ώστε να μπορούν οι συμμετέχοντες να κρατήσουν σημειώσεις.

Εξαιρετικά ζωντανά χρώματα

Μία οπτικά ευχάριστη παρουσίαση μπορεί να συγκρατήσει την προσοχή του ακροατηρίου και να βελτιώσει την διατήρηση τους σε μεγάλο βαθμό. Ένας χρωματικός τροχός με έξι τμήματα σε συνδυασμό με τα αποκλειστικά εργαλεία διαχείρισης χρωμάτων για την ανεξάρτητη ρύθμιση των επιπέδων χροιάς, έντασης και κορεσμού των έξι χρωμάτων (RGBCMY) διασφαλίζει πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας χρώμα με συνέπεια. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις λειτουργίες παρουσίασης και δύο λειτουργίες χρήστη για να προσαρμόσετε περαιτέρω τα χρώματα, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας*.

*Στην προβολή 2D

Λειτουργίες που εξοικονομούν χρήματα

Τεχνολογία BenQ SmartEco™

Αυτή η καινοτομία που εξοικονομεί ενέργεια επιτρέπει στο MW665+ να προσαρμόσει αυτόματα και δυναμικά την ισχύ της λάμπας προβολής, ανάλογα με το περιεχόμενο, εξοικονομώντας έως και 70% της ισχύος ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την βέλτιστη αντίθεση και φωτεινότητα, χρησιμοποιώντας μόνο όσο φως χρειάζεται.

*SmartEco Mode, the dynamic power saving mode,can save at least 70% lamp power based on the projection content level.

Eco Blank Mode

Use the ‘Eco Blank’ hot key on the remote controller to blank the projection screen when it is not in use or to redirect the audience’s attention. This feature dims the lamp by 30% to save 70% of lamp power.

 

 

 
 

Πλήρης ισχύς ενεργή
100% ισχύς λυχνίας προβολής
Η προσοχή στην οθόνη προβολής

 

Λειτουργία Κενό Eco Ενεργή
30% ισχύς λυχνίας προβολής
το λιγότερο
Η προσοχή στον διδάσκοντα

 

Λειτουργία SmartEco

Η λειτουργία SmartEco, η οποία ρυθμίζει με έξυπνο τρόπο την ισχύ της λυχνίας προβολής ώστε να μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας την καλύτερη απόδοση αντίθεσης και φωτεινότητας χρησιμοποιώντας μόνον όσο φως χρειάζεται.

 

Κανονική λειτουργία
296W κατανάλωση ρεύματος
βιντεοπροβολέα κατά μέσο όρο

 

Λειτουργία SmartEco
Βελτιωμένες λεπτομέρειες σε σκοτεινές σκηνές
163W κατανάλωση ρεύματος βιντεοπροβολέα
κατά μέσο όρο

 

(Source: 2010 Philips white paper)

Λειτουργία Δεν ανιχνεύεται πηγή

Η αυτόματη μετάβαση σε λειτουργία Κενό Eco αφού ο βιντεοπροβολέας παραμείνει ενεργοποιημένος για περισσότερα από τρία λεπτά χωρίς να υπάρχει πηγή εικόνας, αποτρέποντας έτσι την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας και επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής της λυχνίας του βιντεοπροβολέα.

 

 

 
 

Ανιχνεύεται πηγή
100% ισχύς φωτισμού