Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

NAS Western Digital My Cloud DL2100

ΚΩΔ. 318170
ΚΩΔ. 318170
 • NAS Western Digital My Cloud DL2100
My Cloud Business Series για επιχειρήσεις...
Με μια ματιά:
 • ΚατασκευαστήςWestern Digital
 • Θέσεις για δίσκο2
 • Χωρητικότητα δίσκωνΧωρίς δίσκο
 • Εγγύηση 2 έτη
Παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέραi
Τιμή: 317,20 €
Παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέραi
ΔΟΣΕΙΣ
PRICE ALERT

Για να προσθέσετε το προϊόν
στη λίστα με τα Price Alerts
πρέπει να κάνετε login

PRICE ALERT

Χρησιμοποιώντας
την υπηρεσία Price Alert
θα λάβεις ειδοποίηση
στο e-mail όταν η τιμή
του προϊόντος γίνει
ίση ή μικρότερη από
αυτήν που έχεις ορίσει.

NAS Western Digital My Cloud DL2100

 • Αρχική τιμή προϊόντος: 317,20 €
 • Ορισμός τιμής Price Alert:
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ801 801 9000Ή ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ211 999 1900
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Αξιολογήσεις

Η σειρά My Cloud Business DL2100 περιλαμβάνει συσκευές εξαρχής κατασκευασμένες με υλισμικό, λογισμικό και λύσεις αποθήκευσης της WD που αποτελούν μία πραγματικά πολυλειτουργική λύση NAS υψηλών επιδόσεων σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις. Το πλήρως ενσωματωμένο και εύκολα αναπτυσσόμενο σύστημα παρέχει την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την κλιμακοθετησιμότητα που χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση για να οδηγηθεί στην επιτυχία.


Φύλαξη των δεδομένων της επιχείρησής σας σε ένα ασφαλές και αποδοτικό σημείο

Κεντρικοποιήστε και προστατέψτε τα κρίσιμα επιχειρηματικά σας δεδομένα από όλους τους προσωπικούς υπολογιστές και υπολογιστές Mac στον εργασιακό σας χώρο σε μία εύκολα διαχειριζόμενη λύση NAS. Και με τη δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης στα δεδομένα αυτά εξ αποστάσεως και από κινητές συσκευές μπορείτε ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε να προχωρήσετε στην κοινή χρήση τους με εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες.

 

Υψηλές επιδόσεις για πρόσθετη ώθηση στην επιχείρησή σας

Η συσκευή My Cloud DL2100 είναι εφοδιασμένη με υψηλών επιδόσεων επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel® Atom™ C2350 και μνήμη DDR3 1 GB οπότε καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας με βέλτιστες επιδόσεις για πολλαπλούς χρήστες και πολλαπλές εφαρμογές ώστε να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας. Οι εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες 115 MB/s και 101 MB/s κατά την ανάγνωση και την εγγραφή δίνουν στην επιχείρησή σας την ισχύ που χρειάζεστε για την ταυτόχρονη μεταφορά μεγάλου αριθμού αρχείων βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του εργασιακού σας χώρου.

Περιβάλλον Gigabit Ethernet Testing που βασίζεται σε Dell Optiplex 9020 (SFF) με Intel Core i7, RAM 8 GB που λειτουργεί με Windows 8.1 Pro χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Ethernet Intel X540-T2 10 G. Η επίδοση μπορεί να διαφέρει σύμφωνα με τις διαφορετικές διαμορφώσεις υλισμικού/λογισμικού, καθώς και τον φόρτο του δικτύου κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

 

Ενσωματωμένη αξιοπιστία για τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας

Όταν παραλαμβάνετε τα προδιαρθρωμένα NAS της σειράς My Cloud Business, διαθέτουν εγκατεστημένους σκληρούς δίσκους WD Red NAS. Οι εξαιρετικά αξιόπιστες μονάδες δίσκου WD Red που κατασκευάζονται ειδικά για συστήματα NAS βελτιώνουν τις επιδόσεις και συμβάλλουν στην επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων σε περιβάλλοντα που λειτουργούν όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η αποκλειστική τεχνολογία NASware™ της WD βελτιστοποιεί ακόμη περισσότερο τις μονάδες δίσκου WD Red για το περιβάλλον NAS. Με τη δυνατότητα αντιστάθμισης των δονήσεων, τη βελτιστοποιημένη χρήση της ισχύος και την προστασία των δεδομένων σας σε περίπτωση απώλειας ή διακοπής παροχής ισχύος, το υλικολογισμικό είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει βελτιωμένη αξιοπιστία, υψηλές επιδόσεις του συστήματος και μειωμένο χρόνο εκτός λειτουργίας.

Για συστήματα NAS χωρίς δίσκο της σειράς My Cloud Business, κάντε τις μονάδες WD Red πρώτη επιλογή σας για την απόλυτη εμπειρία σε NAS.

 

Λειτουργικό σύστημα My Cloud - καλύτερος τρόπος διαχείρισης των δεδομένων σας

Το λειτουργικό σύστημα My Cloud της WD παρέχει μια σειρά εργαλείων και εφαρμογών που σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα τον έλεγχο όσων δεδομένων σας θεωρείτε άκρως σημαντικά. Ο διαισθητικός πίνακας εργαλείων διαχείρισης βοηθά να προχωρήσετε στη ρύθμιση, στη διαχείριση της διαδικασίας αποθήκευσης και στην εξατομίκευση του συστήματος χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Η βραβευμένη μας εφαρμογή My Cloud σας δίνει τη δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης και κοινής χρήσης των αρχείων σας από οπουδήποτε με υπολογιστές, ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα. Και, με τις δημοφιλείς εφαρμογές άλλων κατασκευαστών που υπάρχουν διαθέσιμες για λήψη, έχετε τη δυνατότητα να προσωπικοποιήσετε το NAS σας για να καλύψετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Λύσεις επιτήρησης για την προστασία της μικρής σας επιχείρησης

Το My Cloud DL2100 είναι εξοπλισμένο με το βραβευμένο λογισμικό επιτήρησης Milestone ARCUS και παρέχει πανίσχυρο σύστημα επιτήρησης, για την προστασία της μικρής σας επιχείρησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Υποστήριξη έως και 12 καμερών
 • Παρέχει δύο (2) δωρεάν άδειες για κάμερα
 • Συμβατό με περισσότερες από 3.700 κάμερες
 • Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση
 • Δωρεάν εφαρμογή για απευθείας προβολή και προβολή εγγεγραμμένων βίντεο οπουδήποτε
 • Ορισμός χρονοδιαγραμμάτων εγγραφής, λήψη αυτοματοποιημένων προειδοποιήσεων, ενεργοποίηση εντοπισμού κίνησης και πολλά άλλα…

 

 
Στιβαρή προστασία δεδομένων για τη διαφύλαξη κρίσιμων δεδομένων της επιχείρησής σας

Η απώλεια δεδομένων συνεπάγεται την απώλεια επιχειρηματικών ευκαιριών και γι' αυτό η συσκευή My Cloud DL2100 προσφέρει επιλογές ευρείας προστασίας δεδομένων για να διαφυλάξετε τα αρχεία σας από κάθε απροσδόκητη απώλεια. Προστατέψτε όλους τους προσωπικούς υπολογιστές και τους υπολογιστές Mac στον εργασιακό σας χώρο χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τοπικά, εξ αποστάσεως ή σε νέφος. Οι πολλαπλές διαρθρώσεις RAID και η κρυπτογράφηση τόμων προσθέτουν ακόμη περισσότερη προστασία και ασφάλεια για όλα τα αρχεία σας. Και με τους διπλούς ελεγκτήρες διεπαφής δικτύου (NIC) και τις διπλές θύρες τροφοδοσίας, η συσκευή My Cloud DL2100 διατηρεί τη σύνδεσή σας με τα δεδομένα σας σε περίπτωση αποτυχίας τη σύνδεσης δικτύου ή του τροφοδοτικού.

 

 

 

Χωρητικότητα και επιδόσεις που χρειάζεστε σήμερα, κλιμακοθετήσιμες για το μέλλον

Οι συσκευές της σειράς My Cloud Business Series είναι σχεδιασμένες για να συμβαδίζουν με τις μελλοντικές σας ανάγκες αποθήκευσης και επιδόσεων. Μπορείτε να αλλάξετε αμέσως τις μονάδες δίσκου και να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερες χωρίς να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα διακοπεί ούτε στιγμή η ροή των εργασιών της επιχείρησής σας. Η ενσωματωμένη υποδοχή επέκτασης μνήμης σάς επιτρέπει να αυξήσετε τη RAM στα 5 GB για βελτιωμένες επιδόσεις του συστήματος. Για ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης και υψηλότερη ταχύτητα, η συσκευή My Cloud DL2100 διαθέτει διπλές θύρες Gigabit Ethernet που σας επιτρέπουν την αλυσοειδή σύνδεση με άλλη συσκευή NAS για να αυξήσετε τον χώρο αποθήκευσης σε δίκτυο.

 

Απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο περιβάλλον της επιχείρησής σας

Ενσωματώστε NAS της σειράς My Cloud Business στην υπάρχουσα υπηρεσία καταλόγου Active Directory για βελτιστοποιημένη κοινή χρήση αρχείων, εύκολη διαχείριση δεδομένων και αυξημένη απόδοση της επιχείρησής σας.

 

Ιδανική επιλογή για περιβάλλοντα εικονικοποίησης

Με ενσωματωμένη προστασία iSCSI, το NAS της σειράς My Cloud Business παρέχει εύκολα χώρο αποθήκευσης για εικονικές μηχανές και εφαρμογές και εικονικούς διακομιστές στο δίκτυό σας, προσφέροντάς σας ταχεία πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησής σας.

 

Αυτόματη αντιγραφή της εξωτερικής σας συσκευής USB με το άγγιγμα ενός κουμπιού

Το ενσωματωμένο κουμπί αντιγραφής με ένα άγγιγμα που βρίσκεται σε βολικό σημείο στην μπροστινή πλευρά του συστήματος σας επιτρέπει να αντιγράψετε αυτόματα στη συσκευή My Cloud DL2100 όλα τα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει σε εξωτερική συσκευή USB για να μπορείτε να φυλάξετε όλα τα αρχεία της επιχείρησής σας σε ένα ασφαλές κεντρικό σημείο.

 

Δυνατότητες άμεσης χρήσης στην επιχείρησή σας
 • Προορισμός και εκκινητής iSCSI
 • Ενσωματωμένος διακομιστής FTP
 • Συνάθροιση συνδέσεων δικτύου και υποστήριξη αυτόματης μεταγωγής σε εφεδρεία
 • Υποστήριξη πλαισίου jumbo
 • IPv4/IPv6
 • Υποστήριξη UPS (μέσω USB και δικτύου)
 • Παρακολούθηση πόρων σε πραγματικό χρόνο
 • SNMP
 • Διαχείριση χρηστών/Διαχείριση ομάδων
 • Ποσοστώσεις χρηστών/ομάδων
 • Σύστημα κατανεμημένων αρχείων (Distributed File System (DFS))
 • Υποστήριξη υπηρεσίας καταλόγου Microsoft Active Directory

Τεχνικές Προδιαγραφές

 • Κατασκευαστής
 • Western Digital
 • Θέσεις για δίσκο
 • 2
 • Με σκληρό δίσκο
 • Χωρητικότητα δίσκων
 • Χωρίς δίσκο
 • Part Number
 • WDBBAZ0000NBK-EESN
 • Εγγύηση
 • 2 έτη

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις για το προϊόν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η σειρά My Cloud Business DL2100 περιλαμβάνει συσκευές εξαρχής κατασκευασμένες με υλισμικό, λογισμικό και λύσεις αποθήκευσης της WD που αποτελούν μία πραγματικά πολυλειτουργική λύση NAS υψηλών επιδόσεων σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις. Το πλήρως ενσωματωμένο και εύκολα αναπτυσσόμενο σύστημα παρέχει την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την κλιμακοθετησιμότητα που χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση για να οδηγηθεί στην επιτυχία.