Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Τρόποι Αποστολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Τρόποι παραλαβής και χρεώσεις
Το www.you.gr επιδοτεί το κόστος παράδοσης των προϊόντων και δεν σας μεταφέρει το συνολικό τίμημα μεταφορικών. Το κόστος μεταφοράς διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής σύμφωνα με τα εξής:
 
  Παραγγελία έως 85 ευρώ (με ΦΠΑ) Παραγγελία άνω των
85 ευρώ (με ΦΠΑ) 
έως 300 ευρώ (με ΦΠΑ)
Παραγγελία άνω
των 300 ευρώ
(με ΦΠΑ)
1.Αποστολή στον χώρο σας 3 ευρώ Δωρεάν
2.Αυθημερόν αποστολή* 7 ευρώ 5 ευρώ 3 ευρώ
3.Παραλαβή από Κατάστημα ACS Δωρεάν για Αττική |
1,5€ με ΦΠΑ για επαρχία
Δωρεάν
4. Παραλαβή από ACS Smart Point
σε πρατήρια καυσίμων
2 ευρώ Δωρεάν
5.Παραλαβή από Κατάστημα U Δωρεάν για Αττική |
1,5€ με ΦΠΑ για επαρχία
Δωρεάν
6.Παραλαβή από το Κέντρο Διανομής Δωρεάν
7.Παραλαβή από Cityzen Parking & Services, Σταθμοί:  
«Πύργος Αθηνών»,
«Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου»,
«Cityzen Μαρούσι Αίθριο»
Δωρεάν
* Για συγκεκριμένες περιοχές στην Αττική

Ισχύς παραγγελιών
Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 15 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Ειδικά για την Παραλαβή από το Κέντρο Διανομής οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 5 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσέλευση για παραλαβή του προϊόντος, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται.

Ειδικές περιπτώσεις αποστολών ή και παραγγελιών
Σε ειδικές περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους η αποστολή γίνεται με  μεταφορικά μέσα  της απολύτου επιλογής της  Quest Online ΑΕ, ενώ κάποιες παραδόσεις είναι εφικτές  μόνο σε μεγάλες αστικές περιοχές. Η Quest Online ΑΕ επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες παραγγελίες και να απορρίψει  συγκεκριμένες πωλήσεις, ενημερώνοντας εγκαίρως και επιστρέφοντας το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.
Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας, ή είναι πολύ υψηλής αξίας, ή εκτός της κανονικής ροής  του you.gr, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή, πριν τη δρομολόγηση της παραγγελίας.

Επιπλέον πληροφορίες για την «Παραλαβή από το Κέντρο Διανομής»:
Διεύθυνση παραλαβής: Μπιχάκη 42 (ύψος Λεωφ. Κηφισού 119), Αγ.Ι. Pέντης (Χάρτης)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 801 801 9000 (αστική χρέωση), 211 999 1900 (από κινητό)
Ωράριο παραλαβής: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 16:00 (εξαιρούνται οι αργίες και οι ημέρες της ετήσιας απογραφής)
Όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ενημέρωση για την παραλαβή της, μέσω e-mail και sms εφόσον τα έχετε συμπληρώσει κατά την δημιουργία της .

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Στο Κέντρο Διανομής του you.gr δεν είναι δυνατό να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής που έχετε επιλέξει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας (πχ. αν επιθυμείτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, αυτό θα πρέπει να το επιλέξετε στην καταχώρηση της παραγγελίας διότι δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα στο κέντρο διανομής). Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα, για την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσετε την ταυτότητά σας.
 
Επιπλέον πληροφορίες για την «Αυθημερόν αποστολή»:
Οι αποστολές πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) την ημέρα της παραγγελίας και έως τις 20:00 χωρίς ραντεβού. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και αφορά σε διαθέσιμα προϊόντα και αποστολές σε συγκεκριμένες περιοχές εντός Αττικής. Αν για τον ΤΚ της περιοχής σας δεν γίνονται αυθημερόν αποστολές, τότε η υπηρεσία εμφανίζεται ως ανενεργή. Οι χρεώσεις της υπηρεσίας εμφανίζονται στον παραπάνω πίνακα.

Όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων της παραγγελίας σας θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω e-mail και SMS (εφόσον έχετε δώσει το κινητό σας τηλέφωνο). Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα, για την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδείξετε την ταυτότητά σας.

Επιπλέον πληροφορίες για την Παραλαβή από Cityzen Parking & Services, Σταθμοί: «Πύργος Αθηνών», «Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου», «Cityzen Μαρούσι Αίθριο»:
Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας στους Σταθμούς «Πύργος Αθηνών», «Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου», «Cityzen Μαρούσι Αίθριο» της Cityzen Parking & Services.
 
Στοιχεία Cityzen Parking & Services, Σταθμός «Πύργος Αθηνών»:
Διεύθυνση παραλαβής: Λεωφ. Μεσογείων 2-4, 115 27 Αθήνα, Πύργος Αθηνών
Ωράριο παραλαβής: Δε-Πα 10:00 – 22:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2130 600 000

Στοιχεία Cityzen Parking & Services, Σταθμός «Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου»:
Διεύθυνση παραλαβής: Μιχαλακοπούλου & Δημητρέσσα 12, Ιλίσια
Ωράριο παραλαβής: Δε-Πα 08:00 – 20:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +30 2130 600 000
 
Στοιχεία Cityzen Parking & Services, Σταθμός «Cityzen Μαρούσι Αίθριο»:
Διεύθυνση παραλαβής: Αγ. Κωνσταντίνου 40 (Είσοδος από Σφακτηρίας), Μαρούσι
Ωράριο παραλαβής: Δε-Πα 07:00 – 23:00 & Σα –  Κυ 10:00 – 18:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +30 2130 600 000

Παραλαβή: Για παραγγελίες που θα τοποθετηθούν έως τις 14:00 μ.μ. παράδοση ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΔΩΡΕΑΝ μετά τις 17:00μ.μ. 
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δε–Πα, εκτός επισήμων αργιών, ημερών απογραφής & έκτακτων συνθηκών

Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή για την παραλαβή.
 
Όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων της παραγγελίας σας θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω e-mail και SMS (εφόσον έχετε δώσει το κινητό σας τηλέφωνο).

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί τον αριθμό της παραγγελίας σας  και την ταυτότητά σας.


Επιπλέον πληροφορίες για την Παραλαβή από ACS Smart Point:
Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων της γειτονιάς σας με την ειδική σήμανση ACS Smart Point, χωρίς να περιμένετε τον courier στο χώρο σας αφού τα περισσότερα έχουν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας έως και 24ώρες.
Όταν η παραγγελία σας φτάσει στο ACS Smart Point που έχετε επιλέξει, ενημερώνεστε αυτόματα με προσωποποιημένο SMS για το PΙΝ της αποστολής σας, το οποίο πρέπει να έχετε μαζί σας τη στιγμή της παραλαβής.
Η παραγγελία σας παραμένει στο ACS Smart Point για 72 ώρες. Αν δεν παραλάβετε σε αυτό το διάστημα, τότε μεταφέρεται στο πλησιέστερο ACS κατάστημα και ενημερώνεστε μέσω SMS.


Για να δείτε ποια πρατήρια βρίσκονται στην περιοχή σας καθώς και το ωράριο λειτουργίας τους, πατήστε εδώ για να δείτε το χάρτη.
Η υπηρεσία παρέχεται για μεγάλη γκάμα προϊόντων και για παραγγελίες με ένα προϊόν στο καλάθι.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί σας το PIN της παραλαβής σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας  και την ταυτότητά σας.


Παραδόσεις
Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις εργάσιμες ώρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες  κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά).

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο you.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι την 13.00 και με την προϋπόθεση ότι τα  προϊόντα είναι  διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) στην πόλη της Αθήνας. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τόπος παράδοσης ένα Κατάστημα U ή ACS σημείο παραλαβής, παραδίδονται συνήθως εντός 72 ωρών.

Ενδείξεις χρόνου παράδοσης και διαθεσιμότητα
Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν  θα βρείτε ένδειξη του αναμενόμενου χρόνου παράδοσης. Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι  ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός και αφορά σε παραδόσεις στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα η Quest Online ΑΕ επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσει και επιστρέψει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Συνολική αποστολή παραγγελίας
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 801 801 9000, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή τοποθετήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Ολοκλήρωση της αποστολής με την παραλαβή των προϊόντων
Διευκρινίζεται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας αποστέλλονται και η ευθύνη για τη μεταφορά στο σημείο που μας έχετε υποδείξει και μέχρι την παραλαβή τους από εσάς είναι στην Quest Online AE. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η μεταφορά πραγματοποιηθεί με δικά σας μέσα ή με μεταφορέα που ενεργεί με δική σας εντολή,  τότε η ευθύνη της μεταφοράς βαρύνει εσάς.

 
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! 
Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή  του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα