Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Ανταλλακτικά

Το www.you.gr σε συνεργασία με την Info Quest Technologies, σας παρέχει αυθεντικά ανταλλακτικά σε ασυναγώνιστες τιμές, γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και τεχνική υποστήριξης σε μεγάλο αριθμό προϊόντων πληροφορικής.
Η Info Quest Technologies διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα, οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα επισκευαστικά κέντρα προϊόντων πληροφορικής στην Ελλάδα. Με ειδικές εγκαταστάσεις με αντιστατική προστασία πλήρη γκάμα διαγνωστικών και επισκευαστικών εργαλείων, τεράστια αποθήκη ανταλλακτικών που ξεπερνά τους 12.000 κωδικούς, αυτοματοποιημένα συστήματα οργάνωσης και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, το Κέντρο επισκευών της εταιρείας παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και τεχνικής υποστήριξης σε μεγάλο αριθμό προϊόντων πληροφορικής, επισκευάζοντας περισσότερα από 40.000 προϊόντα το χρόνο.
 
Το τεχνικό Τμήμα της Info Quest Technologies:
   - Διαθέτει άρτια καταρτισμένους μηχανικούς, οι οποίοι εκπαιδεύονται συστηματικά και πιστοποιούνται από τους κορυφαίους κατασκευαστές, ώστε να εφαρμόζουν τις πλέον σύγχρονες γνώσεις, τεχνικές και μεθόδους στην παροχή υπηρεσιών.
   - Είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης των κορυφαίων κατασκευαστών συστημάτων και λογισμικού, όπως Η/Υ Apple, Hewlett Packard, Lenovo, Quest κλπ.
   - Διαθέτει προηγμένα συστήματα αυτοματοποίησης και πρόσβαση σε διεθνείς βιβλιοθήκες γνώσης, εξασφαλίζοντας την ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ταχύτατους χρόνους απόκρισης στα αιτήματα των πελατών.
   - Μέσω των εξουσιοδοτημένων Quest Service Center παρέχει υπηρεσίες σε πανελλαδικό επίπεδο.
   - Όλες οι διαδικασίες και οι ποιοτικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα εργαστήρια ελέγχονται στo πλαίσιο της πιστοποίησης κατά ISO 9001:2008.

 

Στα εργαστήρια επισκευών της εταιρείας παρέχονται πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών, όπως:
   - Αξιόπιστες επισκευές παντός τύπου εξοπλισμού πληροφορικής (Notebook, Netbook, PC, Servers, Printers, UPS, κτλ.)
   - Τεχνικός έλεγχος και διάγνωση προβλήματος εξοπλισμού
   - Αναβαθμίσεις φορητών Η/Υ, Desktops, Servers
   - Πωλήσεις αυθεντικών ανταλλακτικών
   - Πωλήσεις Επεκτάσεων Εγγύησης (support & care packs)

Για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Τεχνικού Τμήματος της Info Quest Technologies, ή για παραγγελίες ανταλλακτικών επικοινωνήστε μαζί μας: Info Quest Technologies-Service Αθήνα: Τηλ: (+30) 211 9991222 , e-mail: spares@info.quest.gr , www.infoquest.gr
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα