Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Nintendo 3DS: The Legend of Zelda Majora’s Mask, Monster Hunter 4 Ultimate

Μαρ 20 2015
Η άνοιξη είναι γεγονός και φέρνει καρπούς και στα games. Δεδομένου ότι η οικογένεια του Nintendo 3DS μεγάλωσε με νέα μοντέλα, είναι αυτονόητο ότι είναι ώρα και για τίτλους που θα πιάσουν τόπο.
Nintendo 3DS: The Legend of Zelda Majora’s Mask, Monster Hunter 4 Ultimate
Το Nintendo 3DS, εκ των πραγμάτων, δεν έχει και πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, παρότι σίγουρα δεν έχει τεχνικό πλεονέκτημα έναντι άλλων προτάσεων. Έχει όμως δυνατή κοινότητα και “βιβλιοθήκη” τίτλων με πραγματικά διαμάντια. Όσο όλοι ασχολούνται με όλες εκείνες τις κονσόλες που μένουν συνδεδεμένες στην τηλεόραση, η Nintendo προχωρά. Και η αρχή της άνοιξης φέρνει δύο πολύ καλούς τίτλους, έναν από τα παλιά και έναν σύγχρονο.

The Legend Of Zelda: Majora’s Mask 3D


Ο Link επιστρέφει, ακριβώς όπως ήταν δύο δεκαετίες πριν στο Nintendo 64.

Ο γνώριμος από το παρελθόν τίτλος είναι το The Legend Of Zelda: Major’s Mask 3D. Πρόκειται για το δεύτερο 3D τίτλο τη σειράς (ως προς τα γραφικά όχι ως προς την προβολή που γίνεται πρώτη φορά 3D στην εν λόγω έκδοση και για χάρη του Nintendo 3DS) και εμφανίστηκε πρώτη φορά τη δεκαετία του 1990 στο Nintendo 64. Τα χρόνια που πέρασαν είναι πολλά αλλά η περιπέτεια του Link παραμένει γοητευτική. Ο Link, γνωστός και ως ο θρυλικός “Hero Of Time” πρέπει να σώσει τον κόσμο σε τρεις μέρες. Ο ήρωας θα επιστρέψει πίσω στο χρόνο, ξανά και ξανά, για να βρει τρόπο να σώσει τους πάντες και τα πάντα σε μια περιπέτεια που είναι σίγουρα η πιο “σκοτεινή” της γνωστής σειράς της Nintendo. Στην έκδοση του Nintendo 3DS προφανώς και τα τρισδιάστατα γραφικά συνοδεύονται από τρισδιάστατη προβολή. Η τελευταία είναι προαιρετική αλλά θεμιτή ειδικά για εκείνους που πρόλαβαν να αποκτήσουν το New Nintendo 3DS, αφού εκεί ακριβώς η προβολή είναι ποιοτικότερη και σταθερότερη.


 
Ο Link έχει πρόσβαση σε διάφορες μάσκες, καθεμιά εκ των οποίων προσφέρει και διαφορετικές ιδιότητες.

Οι κάτοχοι της νέας έκδοσης θα έχουν και άλλο όφελος, αφού χρησιμοποιείται κανονικά το C Stick, ως άλλος αναλογικός μοχλός, για καλύτερο έλεγχο της κάμερας. Φυσικά ο τίτλος τρέχει σε κάθε άλλο μοντέλο της κονσόλας, νεότερο η παλαιότερο, οπότε δεν υπάρχει λόγος ή χώρος για αμφιβολία περί συμβατότητας. Όσοι έπαιξαν την πρωτότυπη έκδοση δε θα δουν διαφορά στο περιεχόμενο. Η ποιότητα του τίτλου πάντως δικαιολογεί, ύστερα δε από τόσα χρόνια, ένα ακόμη ταξίδι, ταξίδι που, αυτήν τη φορά, χωρά τόσο στη φαντασία, όσο και στην τσέπη.

Δείτε το βίντεο:Monster Hunter 4 Ultimate


Στην αρχή θα το βλέπετε και θα τρέχετε. Στο τέλος θα το βλέπετε και θα ανοίγει η όρεξη.

Μπορεί η σειρά Monster Hunter να ξεκίνησε στο PlayStation 2 και να κατέκτησε την ιαπωνική αγορά στο PSP, αλλά είναι χρόνια πια που δεν το κουνάει ρούπι από τις κονσόλες της Nintendo. Το Monster Hunter 4 Ultimate είναι η νέα έκδοση του ιδιόρρυθμου μα γοητευτικού τίτλου που επιχειρεί να ξυπνήσει τον κυνηγό που κρύβει κανείς μέσα του.

Το Monster Hunter 4 Ultimate είναι η βελτιωμένη έκδοση του Monster Hunter 4, αλλά και η μόνη που εμφανίζεται τελικά στη Δύση. Παράλληλα ενσωματώνει αρκετές σημαντικές πρωτιές για τη σειρά. Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται multiplayer σε φορητή έκδοση του τίτλου, αφού στο παρελθόν το local co-op, με όλους τους συμμετέχοντες στον ίδιο χώρο δηλαδή, ήταν μονόδρομος. Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει σε επίπεδο σεναρίου, ώστε να έχουν κίνητρο και όσοι δεν βιάζονται τόσο να στραφούν προς το online ή απλά δεν έχουν βρει την ιδανική παρέα για ομαδικές εξορμήσεις. Υπάρχουν δε τόσες, μα τόσες μοναδικές αποστολές (οδηγούν σε ακόμη πιο μοναδικά όπλα και πανοπλίες) που η μανία για ανακάλυψη δεν τελειώνει ποτέ.
Ειδικά για τα δεδομένα του Nintendo 3DS, η λεπτομέρεια είναι αξιοθαύμαστη.

Και η ανακάλυψη περνά πάντα από τη μάχη. Οι κατάλληλες προμήθειες, ο κατάλληλος εξοπλισμός, ενίοτε και η κατάλληλη παρέα απαιτούνται για την κατατρόπωση τεραστίων και απειλητικών πλασμάτων. Από τα κουφάρια τους προκύπτουν σπάνια υλικά για ακόμη πιο σπάνια εξαρτήματα. Καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη, η οργάνωση, η υπομονή, η μελέτη της συμπεριφοράς κάθε μεγάλου θηράματος είναι μέρος της υπερπολύτιμης διεργασίας που οδηγεί στην επιτυχία. Και η επιτυχία αυτή είναι που κάνει τους παίκτες να “κολλούν” τόσα χρόνια στη σειρά Monster Hunter.

Το Monster Hunter 4 Ultimate είναι συμβατό με 3DS, 2DS αλλά και New 3DS. Πάντως προτείνεται η χρήση Circle Pad Pro (στα παλαιότερα 3DS) και επιβάλλεται η χρήση του C-Stick στα New 3DS, αφού είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να ελέγξει κανείς την κάμερα. Οι κλασικές μέθοδοι όταν λείπει ο δεύτερος αναλογικός μοχλός απαιτούν συνήθεια στην καλύτερη περίπτωση ή οδηγούν σε απελπισία όσους δεν έχουν ιδιαίτερη υπομονή. Συν τοις άλλοις στο New 3DS όλα κινούνται πιο ομαλά, δηλαδή με πολλά καρέ το δευτερόλεπτο, ακόμη και μετά την ενεργοποίηση της τρισδιάστατης προβολής.

Όπως και να έχει το Monster Hunter 4 Ultimate είναι από εκείνα τα games που… δεν έχουν τελειωμό. Όποιος πιάσει το “μικρόβιο”, μάλλον θα “γράφει” ώρες μέχρι το επόμενο Monster Hunter.

Δείτε το βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα