Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

iPad Pro & AutoCAD 360 – Ο ιδανικός συνδυασμός για μηχανικούς

Απρ 11 2016
iPad Pro & AutoCAD 360 – Ο ιδανικός συνδυασμός για μηχανικούς
To iPad Pro είναι κάτι περισσότερο από την επόμενη γενιά του iPad! Φέρνει στα χέρια του χρήστη απίστευτη ισχύ που ξεπερνά τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές. Όποιο μοντέλο iPad Pro κι αν επιλέξει κανείς, το 12,9” ή το νέο 9,7”, το iPad Pro είναι περισσότερο ικανό, πολυχρηστικό και φορητό από οτιδήποτε πριν από αυτό.

Το iPad Pro είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερα χρήσιμο για πάρα πολλές χρήσεις. Σίγουρα όμως, ο συνδυασμός του με τις σουίτες της Autodesk, του κορυφαίου διεθνώς κατασκευαστή σχεδιαστικού λογισμικού, δημιουργεί για τους μηχανικούς, τους επαγγελματίες βιομηχανικού σχεδιασμού, τους διακοσμητές και όλους όσοι χρησιμοποιούν τις δημοφιλείς σουίτες έναν ακαταμάχητο, πανίσχυρο συνδυασμό.

Γνωρίστε το AutoCAD 360
Τον Σεπτέμβριο του 2015 κατά την διάρκεια της keynote εκδήλωσης της, για την ανακοίνωση του iPad Pro, η Apple χρησιμοποίησε το AutoCAD 360 για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου iPad Pro. Eπίσης, η App εφαρμογή του AutoCAD 360 εμφανίζεται στη νέα iPad Pro προϊοντική της σελίδα. Γιατί άραγε όλα αυτά;

Γιατί το AutoCAD 360 απελευθερώνει τη μαγεία των δύο κόσμων – της σχεδίασης με τις σουίτες της Autodesk και της καινοτομίας που ενσωματώνει το νέο iPad Pro.

Το AutoCAD 360 είναι μία ακριβής και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή γενικής σχεδίασης, η οποία επιτρέπει την εποπτεία, τη δημιουργία και τη διανομή γνήσιων DWG σχεδίων, σε ένα σύνολο από επιτραπέζιες και κινητές συσκευές, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκεστε. Βασικά ως χώρος αποθήκευσης των σχεδίων σας χρησιμοποιείται το A360 (Cloud της Autodesk), αλλά μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και τοπικά στην κινητή συσκευή σας, για περιπτώσεις που η πρόσβαση σε κάποιο δίκτυο δεν θα είναι δυνατή.

Το AutoCAD 360 θεωρείται η ιδανική λύση για όλους τους χρήστες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στην σωστή έκδοση των DWG σχεδίων τους, όταν βρίσκονται εκτός γραφείου, στο εργοτάξιο για παράδειγμα ή κατά την επίσκεψή τους σε κάποιο πελάτη, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να εκτυπώσουν προηγουμένως τα σχέδια, για να μπορούν να αναφέρονται σε αυτά.

Με το AutoCAD 360 μπορείτε να εμπλουτίσετε και διορθώσετε τα υπάρχοντα 2D DWG σχέδιά σας, χρησιμοποιώντας κοινές εντολές του AutoCAD, με σκοπό τη δημιουργία υπομνήσεων και μεταβολών, τις οποίες να κοινοποιήσετε στους συνεργάτες σας ή να τελειοποιήσετε αυτά τα σχέδια, αργότερα στο γραφείο σας, σε κάποια θέση εργασίας του AutoCAD. Επίσης εξαιρετικά χρήσιμες είναι οι δυνατότητες να συνδέετε μία φωτογραφία, που πιθανόν έχετε τραβήξει με την φορητή συσκευή σας, σε κάποιο σημείο του σχεδίου σας ή να σημειώνετε το στίγμα σας πάνω στο σχέδιο, εφόσον η συσκευή σας διαθέτει GPS και για το σχέδιό σας έχει οριστεί ένα γεωγραφικό σύστημα συντεταγμένων.

Μία περισσότερο λεπτομερή περιγραφή των δυνατοτήτων που σας προσφέρει το AutoCAD 360, μπορείτε να παρακολουθήσετε το video


Επίσης σε αυτό το video από την τελευταία εκδήλωση του Autodesk University, μπορείτε να παρακολουθήσετε γνώμες πελατών και τις εμπειρίες τους από την χρήση του AutoCAD 360.Το AutoCAD 360 μπορεί να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει σε ένα μεγάλο εύρος mobile συσκευών. Η χρήση του όμως με το iPad Pro είναι η απόλυτα ενδεδειγμένη, καθώς παρέχεται όλη η ισχύς, η ακρίβεια χειρισμών, οι αυξημένες δυνατότητες γραφικών και οι μεγάλες επιφάνειες, η άνεση και η ακρίβεια που απαιτούν οι CAD εφαρμογές.

Από την συνέντευξη τύπου της Apple για το iPad Pro.

Η κατασκευάστρια εταιρεία Autodesk, του AutoCAD 360 κυκλοφορεί το προϊόν σε δύο εκδόσεις: AutoCAD 360 for Free και AutoCAD 360 Pro.

AutoCAD 360 for Free: Διατίθεται δωρεάν σε οποιονδήποτε χρήστη, κάτοχο ή μη, προϊόντων της Autodesk. Δεν παρέχει όλες τις δυνατότητες της έκδοσης AutoCAD 360 Pro και κυρίως εκείνες που αφορούν το αφορούν το iPad Pro. Επίσης, για την μεταφορά και την επικοινωνία των αρχείων σας, απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού στο Α360, την Cloud υπηρεσία της Autodesk. Η Autodesk σας παρέχει μία δωρεάν συνδρομή στο A360, για ένα χώρο αποθήκευσης έως 5GB.
 
AutoCAD 360 Pro: Παρέχει πλήρως, όλες τις δυνατότητες του προγράμματος. Από τον Φεβρουάριο (και φυσικά για την νέα σειρά 2017 των προγραμμάτων της), η Autodesk παρέχει την εφαρμογή αυτή δωρεάν για όλους τους συνδρομητές του AutoCAD, AutoCAD Lt, AutoCAD Vertical εφαρμογής ή Autodesk Design & Creation Suite, που περιέχει AutoCAD. Για τους μη συνδρομητές προβλέπεται μία μηνιαία (5$) ή ετήσια (50$) συνδρομή. Απαιτείται και εδώ η δημιουργία λογαριασμού στο Α360. Η Autodesk σας παρέχει μία δωρεάν συνδρομή στο A360, για ένα χώρο αποθήκευσης έως 5GB, αλλά από την στιγμή που είσαστε συνδρομητές σε κάποιο προϊόν της Autodesk, ο χώρος αποθήκευσης ανεβαίνει στα 25GB, ανά θέση εργασίας, που έχετε αγοράσει.

Ειδικά το AutoCAD 360 Pro χρησιμοποιεί τις επιπλέον δυνατότητες:

• Υποστηρίζει πλήρως το Apple Pencil, το οποίο επιτρέπει την γρήγορη αποτύπωση σε σχέδιο μίας ιδέας και την εύκολη τροποποίηση τμημάτων του σχεδίου.
• Υποστηρίζει επίσης το Smart Keyboard, με το οποίο διευκολύνεται η ακριβής σχεδίαση αντικειμένων, όπως lines, polylines και rectangles.
• Αξιοποιούνται νέοι τρόποι δημιουργίας “κοψιμάτων” (Trims) και γρήγορο μέτρημα αποστάσεων.
• Στο μεγάλο iPad Pro (12.9”) η εργασία είναι περισσότερο άνετη.
• Επίσης η Autodesk έχει ανακοινώσει ότι η νέα έκδοση του AutoCAD 360 Pro θα υποστηρίζει και το νέο Apple Smart Pen 2.0, μόλις κυκλοφορήσει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο συνδυασμός AutoCAD 360 και iPad Pro αποτελεί την ιδανική λύση για ένα επαγγελματία μηχανικό.

“Ο καλύτερος τρόπος για να κουβαλάτε τα σχέδιά σας”, λέει ένας Πολιτικός Μηχανικός, ιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου. “Έχω πάντοτε μαζί μου το iPad Pro, σε όλες μου τις συναντήσεις. Μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλα τα μου τα σχέδια, που αφορούν το τρέχον έργο και με αυτό με βοηθάει κατά την διάρκεια των συναντήσεων με τους πελάτες μου. Μπορώ να σημειώσω αμέσως πάνω στο σχέδιο ότι παρατηρήσεις χρειάζονται.”

Εάν σας ενδιαφέρει να ακούσετε και άλλες γνώμες επαγγελματιών, σχετικά με την αποτελεσματικότητα του iPad Pro σε συνδυασμό με το AutoCAD 360 Pro, μπορείτε να παρακολουθήσετε και αυτό το video

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το AutoCAD 360, τις εφαρμογές της Autodesk και τα παρεχόμενα δωρεάν σεμινάρια επικοινωνήστε με τον κ. George Dimitriou, Senior CAD Engineer, Consulting & Training Services, Info Quest Technologies SA, Tel.: +30 211 999 4397, E-mail: g.dimitriou@info.quest.gr

   
   
   
   
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα