Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Πως να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα αντίγραφα φωτογραφιών και βίντεο στο iOS

Απρ 07 2017
Το χαρακτηριστικό «Δημιουργία διπλότυπου» στο iOS σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα στατικών εικόνων ή βίντεο εύκολα και γρήγορα. Δείτε πως μπορείτε να το αξιοποιήσετε.
Πως να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα αντίγραφα φωτογραφιών και βίντεο στο iOS
Το λειτουργικό iOS για iPhone και iPad της Apple έρχεται με μια πληθώρα χαρακτηριστικών για οργάνωση, επεξεργασία και διαμοιρασμό φωτογραφιών και βίντεο. Με το iOS 9.3 και νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού, η εφαρμογή «Φωτογραφίες» περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό «Δημιουργία διπλότυπου» που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επιπλέον αντίγραφα μιας στατικής εικόνας ή ενός βίντεο με ορισμένα απλά taps στην οθόνη.Η «Δημιουργία διπλότυπου» σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα διπλότυπο Live Photo ή να εξαγάγετε τη στατική εικόνα μόνο.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα πρακτικό εάν, για παράδειγμα, θέλετε να κρατήσετε την πρωτότυπη φωτογραφία και να στείλετε την επεξεργασμένη έκδοση σε ένα φίλο σας. Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

1.Εκκίνηση της εφαρμογής «Φωτογραφίες» (Photo app)


Για να αντιγράψετε ή να δημιουργήσετε ένα δεύτερο αντίγραφο μιας φωτογραφίας ή βίντεο για το iPhone ή το iPad σας, πρώτα θα πρέπει να εκκινήσετε την εφαρμογή «Φωτογραφίες» ή να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας μέσα από την εφαρμογή «Κάμερα».

Βρείτε τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να αντιγράψετε και πατήστε το εικονίδιο κοινοποίησης στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσει το iOS Share Menu, το οποίο σας επιτρέπει να στείλετε γρήγορα τα αρχεία ή δεδομένα από το iDevice σας σε μια άλλη εφαρμογή ή σε κάποιον άλλο χρήστη.

2.Χρήστη του εικονιδίου «Διπλότυπο» (Duplicate)


Αν χρησιμοποιείτε iOS 9.3 ή νεότερη έκδοση, θα δείτε κάτω δεξιά την επιλογή «Διπλότυπο» (η ακριβής σειρά διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή και μπορεί να προσαρμοστεί από το χρήστη, επομένως ίσως χρειαστεί να σύρετε αριστερά ή δεξιά τα εικονίδια της λίστας για βρείτε την επιλογή «Διπλότυπο»). Έπειτα, απλά πατήστε την επιλογή «Διπλότυπο» και ένα δεύτερο αντίγραφο της φωτογραφίας ή του βίντεο σας θα εμφανιστεί στη βιβλιοθήκη σας.

Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα πραγματικά δεύτερο αντίγραφο, με ένα μοναδικό αρχείο που έχει δημιουργηθεί στη συσκευή σας, και δεν συνδέεται με το πρωτότυπο. Κάτι τέτοιο σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικές επεξεργασίες ή να στείλετε το αρχείο σε τρίτη εφαρμογή, διατηρώντας παράλληλα το πρωτότυπο. Ωστόσο, αυτό σημαίνει, επίσης, ότι αν αποφασίσετε να διαγράψετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που έχετε αντιγράψει, θα χρειαστεί να διαγράψετε τόσο το αντίγραφο όσο και το πρωτότυπο - για να το αφαιρέσετε εντελώς από το iPhone ή το iPad σας.

Πριν από το iOS 9.3, υπήρχαν διάφοροι τρόποι για να αντιγράψετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στη συσκευή σας, είτε αξιοποιώντας την λύση αντιγραφή/επικόλληση ή και με τη χρήση εφαρμογών τρίτων, ωστόσο η προσθήκη του εικονιδίου «Διπλότυπο» στο Share Menu καθιστά εύκολη και γρήγορη τη δημιουργία δεύτερου (ή τρίτου, τέταρτου κ.ο.κ.) αντίγραφου των φωτογραφιών και των βίντεο σας, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να διαγράψετε τα πρωτότυπα αρχεία.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα