Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

6 apps – launchers για να αλλάξετε εμφάνιση στο Android smartphone

Δεκ 13 2013
6 apps – launchers για να αλλάξετε εμφάνιση στο Android smartphone
Οι launchers είναι εφαρμογές που αλλάζουν σημαντικά το περιβάλλον χρήσης ενός Android smartphone. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν μια πιο όμορφη και πιο λειτουργική απεικόνιση των εφαρμογών και των γραφικών στοιχείων που ήδη έχετε στο τηλέφωνό σας. Έτσι, επεμβαίνουν στη homescreen και στην οθόνη εφαρμογών τροποποιώντας το animation, το dock εφαρμογών στο κάτω μέρος, τον αριθμό των homescreens, το scrolling των σελίδων με τις εφαρμογές και πάρα πολλά άλλα στοιχεία. Μάλιστα, κάποιοι κατασκευαστές smartphones έχουν αναπτύξει τους δικούς τους launchers που συνοδεύουν τις συσκευές τους. Με μια απλή έρευνα για launchers στο Web θα βρείτε αμέτρητες εφαρμογές με πάρα πολλές δυνατότητες η κάθε μία. Προσθέστε τώρα ότι για κάθε μία από αυτές έχουν δημιουργηθεί αμέτρητα themes. Έτσι, ακόμα κι αν αλλάζετε εμφάνιση κάθε εβδομάδα, πολύ δύσκολα θα δείτε κάποιο άλλο smartphone να έχει την ίδια εμφάνιση με το δικό σας. Επιλέξαμε 6 από τους καλύτερους δωρεάν launchers που θα σας κάνουν να δείτε το smartphone σας με άλλο μάτι.


Nova Launcher


Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο και σταθερό launcher για όσους δε θέλουν κάτι ακραίο και διαθέτουν Android από 4.0 και μετά. Μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό και τη διάταξη των homescreens, καθώς και τα εφέ εναλλαγής τους, να έχετε οριζόντια ή κάθετη προβολή της οθόνης εφαρμογών με ατελείωτο scrolling, να ορίσετε πλήρως τα χρώματα του theme και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας ώστε να τις ανακτήσετε αν θελήσετε κάποια στιγμή. Ένα πολύ καλό στοιχείο του Nova Launcher είναι ότι προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε tablet (χωρίς παραμόρφωση).


Buzz Launcher


Ένας από τους πιο δυνατούς, αν όχι ο πιο δυνατός launcher για Android smartphones έκδοσης 4.0.3 και μετά. Η δύναμή του έγκειται στο γεγονός πως αντί να δημιουργήσετε εσείς τη homescreen, μπορείτε να περιηγηθείτε στην υπηρεσία Homepack Buzz και να κατεβάσετε ένα από τα αμέτρητα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες. Αν κάποιο theme που επιλέξατε χρησιμοποιεί εφαρμογές και γραφικά στοιχεία που δεν είναι εγκατεστημένα στο smartphone σας θα κληθείτε να τα εγκταστήσετε. Στα θετικά καταγράφουμε την υποστήριξη χειρονομιών και τα ρυθμιζόμενα εφέ για τη homescreen, ενώ στα αρνητικά την αστάθειά του και την απουσία υποστήριξης σε tablets.


GO Launcher EX


Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής launcher αφού υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Το θετικό είναι πως λειτουργεί σε εκδόσεις του Android από 2.3 και μετά. Όμως, αυτό είναι και το αρνητικό του αφού το περιβάλλον του δείχνει κάπως ξεπερασμένο. Ο launcher διαθέτει το δικό του Go Store με πάνω από 5.000 themes και γραφικά στοιχεία οπότε σίγουρα θα βρείτε κάποια να σας αρέσουν. Προσφέρει λειτουργίες διαχείρισης των εφαρμογών με δυνατότητες ταξινόμησης, και έλεγχο μέσω χειρονομιών.


Apex Launcher


Μετά τον Nova Launcher, o Apex Launcher είναι ο πιο δημοφιλής launcher για smartphones με έκδοση Android 4.0 και μετά. Τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά παρεμφερή με του Nova Launcher. Με τον Apex Launcher μπορείτε να έχετε έως 9 homescreens, χειρονομίες και themes. Ακριβώς επειδή οι δυνατότητές του είναι όμοιες με του Nova Launcher, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε και τους δύο για λίγο πριν αποφασίσετε σε ποιον θα καταλήξετε.


Launcher 8


Αν έχετε ένα Android smartphone έκδοσης 4.0 και μετά, αλλά σας αρέσει το περιβάλλον των Windows Phone 8 με τα πλακίδια, μπορείτε να εγκαταστήσετε τον Launcher 8. Με αυτόν τον launcher το smartphone σας θα φαίνεται σα να διαθέτει Windows Phone ενώ θα σας προσφέρει κάποιες έξυπνες δυνατότητες όπως να ορίσετε το μέγεθος, το χρώμα και τον τίτλο των πλακιδίων, καθώς και εφέ κίνησης όπως στα Windows Phone 8.


Hi Launcher


Αν οι φίλοι σας με iPhone καύχωνται για το ωραίο περιβάλλον του iOS και θέλετε να τους... εκνευρίσετε δεν έχετε πάρα να εγκαταστήσετε τον Hi Launcher στο Android smartphone σας (έκδοσης 4.0 και μετά). Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε αν θα μοιάζει με το iOS 6 ή με το iOS 7 - αρκεί για το δεύτερο να κατεβάσετε ένα πρόσθετο theme pack. Αν και δεν έχει όλα τα εικονίδια του iOS, ο launcher πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό το σκοπό του, να κάνει δηλαδή το τηλέφωνό σας να μοιάζει με iPhone.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα