Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Φθινόπωρο 2015, Μέρος 06)

Δεκ 10 2015
Το τελευταίο μέρος του αφιερώματός μας, με πέντε ακόμη φθινοπωρινούς και, κυρίως συναρπαστικούς, τίτλους.
Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Φθινόπωρο 2015, Μέρος 06)
Πέντε αφιερώματα για τους φετινούς φθινοπωρινούς τίτλους δεν ήταν αρκετά, οπότε αποχαιρετούμε την εποχή των κιτρινισμένων φύλλων με ένα ακόμη, το οποίο περιλαμβάνει πέντε ακόμη κυκλοφορίες που είναι σε θέση να κρατήσουν το ενδιαφέρον σας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το πολυαναμενόμενο τρίτο και τελευταίο μέρος του StarCraft II, το Legacy of the Void.

WRC 5


Μπορεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι να μην χαρακτηρίζεται από την αίγλη του παρελθόντος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι διασκεδαστικό, τόσο το ίδιο, όσο και τα videogames που βασίζονται σε αυτό. Το WRC 5 είναι το επόμενο racing game που φιλοδοξεί να μεταφέρει το πνεύμα του ράλι στις οθόνες μας και τα καταφέρνει παρέχοντας 13 ράλι με 5 πίστες το καθένα, τους πραγματικούς οδηγούς και τα πραγματικά αυτοκίνητα της διοργάνωσης και μια σειρά από εκτεταμένα modes, τα οποία θα σας κρατήσουν απασχολημένους τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου WRC.

Game of Thrones Season 1


Η TellTale έχει αποδειχθεί εξαιρετική στη μεταφορά σειρών και ταινιών σε videogames, παρέχοντας μία εμπειρία που βασίζεται κυρίως στους διαλόγους, με πολλαπλούς τρόπους εξέλιξης της ιστορίας ανάλογα με τις επιλογές των παικτών. Σειρά έχει λοιπόν το Game of Thrones, η ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά που βασίζεται στα βιβλία του G.R.R. Martin και εξιστορεί την μάχη για το θρόνο του Westeros. Το Game of Thrones: A TellTale Game Series διαδραματίζεται στη χρονική περίοδο από το τέλος της τρίτης μέχρι λίγο πριν την αρχή της πέμπτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς και αποτελείται από έξι επεισόδια. Οι πέντε πρωταγωνιστές του παιχνιδιού είναι δημιουργημένοι από την TellTale, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αλληλεπιδρούν με γνωστούς χαρακτήρες από τη σειρά.

Total War: Rome II Spartan Edition


Το Total War: Rome II κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2013, όμως έκτοτε έχει εμπλουτιστεί με σημαντικό επιπλέον περιεχόμενο, που έρχεται να προστεθεί στην αρχική εμπειρία. Η έκδοση Spartan Edition, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, περιλαμβάνει το περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα και εστιάζει στο ελληνικό στοιχείο. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καθοδηγήσετε πολλά από τα ελληνικά κράτη των αρχαίων χρόνων, ενώ μπορείτε να λάβετε μέρος και στον Πελοποννησιακό Πόλεμο. Κατά τα άλλα, το Total War II συνεχίζει την παράδοση της σειράς με τον εξαιρετικό συνδυασμό real-time μαχών και turn-based στρατηγικής, συνδυάζοντας το εξαιρετικά εθιστικό περιεχόμενο με πραγματικά εντυπωσιακά γραφικά.

Might and Magic Heroes VII


Η θρυλική σειρά turn-based παιχνιδιών στρατηγικής Heroes of Might and Magic φτάνει αισίως στο έβδομο μέρος της και επιχειρεί να συνδυάσει όλα τα στοιχεία που κατέστησαν τους προκατόχους τους τόσο επιτυχημένα δείγματα του είδους. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στον κόσμο της Ashan, το ίδιο σύμπαν μεσαιωνικής φαντασίας που χρησιμοποιείται στη σειρά από την εποχή του Might and Magic Heroes V και έπειτα. Όπως πάντα, ο παίκτης ελέγχει τον ήρωά του και τον μετακινεί στο χάρτη του παιχνιδιού, συναντώντας στην πορεία εχθρούς που θα πρέπει να εξουδετερώσει. Το σύστημα μάχης έχει τη γνώριμη turn-based μορφή με τα τετράγωνα στα οποία μπορούν να κινηθούν οι χαρακτήρες στο έδαφος, όμως έχει προστεθεί η πολύ σημαντική δυνατότητα πλαγιοκόπησης των εχθρών, η οποία διευρύνει το φάσμα των τακτικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κυκλική μορφή του συστήματος ανάπτυξης χαρακτήρων, ενώ γενικά το interface του παιχνιδιού μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα εύχρηστο.

StarCraft II: Legacy of the Void


Μετά το Wings of Liberty του 2010 και το Heart of the Swarm του 2013, η τριλογία που απαρτίζει το StarCraft II φτάνει στο τέλος της με το Legacy of the Void, που εστιάζει στη φυλή Protoss. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της ιστορικής σειράς τίτλων real-time strategy της Blizzard δίνει εμφανώς έμφαση στην ταχύτητα, παρέχοντας στον παίκτη περισσότερα «εργαλεία» ώστε να ξεκινήσει νωρίς τόσο το χτίσιμο της βάσης του, όσο και την επίθεσή του. Για παράδειγμα, πλέον ξεκινάτε με 12 και όχι με 6 εργάτες όπως πριν, οπότε έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε πολύ πιο γρήγορα σε θέση να υλοποιήσετε μία επιθετική στρατηγική κατά του αντιπάλου σας. Επιπλέον, το Legacy of the Void περιλαμβάνει αρκετά co-op modes. Το πιο αξιοσημείωτο από αυτά είναι το Archon mode, στο πλαίσιο του οποίου δύο παίκτες συνεργάζονται στο πλαίσιο της ίδιας βάσης. Όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, απαιτείται υψηλός βαθμός συντονισμού ανάμεσα στους δύο παίκτες, ενώ είναι εφικτές στρατηγικές που δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν από έναν παίκτη ή και από δύο παίκτες όπου ο καθένας ελέγχει διαφορετικές φυλές. Δεν ξέρουμε αν το Legacy of the Void θα είναι το τελευταίο StarCraft, όμως το σίγουρο είναι ότι και αυτό θα μας απασχολήσει για χρόνια και όχι για μήνες.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα