Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

6 photo apps για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες

Δεκ 20 2016
Αν οι φωτογραφική μηχανή είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του smartphone σας, αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις καλύτερες φωτογραφίες που τραβήξατε ποτέ.
6 photo apps για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες
Αδιαμφισβήτητα, για μια μεγάλη μερίδα χρηστών, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του smartphone τους είναι η κάμερα. Όσο καλύτερα τα χαρακτηριστικά της και όσο πιο σύγχρονη η συσκευή, τόσο καλύτερες είναι οι φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξει. Από την άλλη, βέβαια, ακόμα και στα flagship μοντέλα, η λήψη της τέλειας φωτογραφίας είναι εξαιρετικά δύσκολη. Για όλους εσάς που δε διαθέτετε τις απόλυτες γνώσεις φωτογραφίας, ή ακόμα και την συσκευή που θα θέλατε, τα παρακάτω apps είναι εδώ για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, για τη δημιουργία της καλύτερης φωτογραφίας σε κάθε περίπτωση, αλλά και το ανέβασμά της στα κοινωνικά δίκτυα.

Instagram


Instagram {Instagram.jpg} Το Instagram δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που όλοι οι χρήστες ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους και είναι ενσωματωμένο και στο Facebook, για όλους εσάς που επιθυμείτε και αυτήν τη δυνατότητα. Αν δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα να γίνετε μέλος του Instagram, πέρα από έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο φωτογραφίες, χάνετε και την εφαρμογή του Instagram (δωρεάν για Android και iOS), η οποία διαθέτει μια σειρά από φίλτρα και εργαλεία για να ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας πριν τις μοιραστείτε με τους φίλους σας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα αυτά είναι εύκολα στη χρήση και τα πάντα μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, για να μη χάνετε χρόνο όταν θέλετε να μοιραστείτε τις στιγμές που μετράνε για εσάς.

BeFunky Photo Editor


Αν τα φίλτρα του Instagram σας φαίνονται πολύ λίγα, μπορείτε να δοκιμάσετε το BeFunky Photo Editor. Πέρα από τα εφέ που θα δώσουν άλλη πνοή στις φωτογραφίες σας, ένας ειδικός editor θα σας βοηθήσει να παραμετροποιήσετε ακόμα παραπάνω το υλικό σας, ενώ υπάρχει μια πλήρης γκάμα από frames, fonts και stickers για να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες. Επιπρόσθετα, σε αντίθεση με το Instagram, το BeFunky Photo Editor διαθέτει και τη δυνατότητα δημιουργίας κολάζ, για να μη χρειάζεται να κατεβάσετε κι άλλο πρόγραμμα, αν θέλετε να κάνετε μια σύνθεση από φωτογραφίες.

Pixlr


To Pixlr είναι ένας δωρεάν photo editor με πάνω από 2 εκατομμύρια συνδυασμούς από εφέ, φίλτρα και overlays. Μπορείτε να δημιουργήσετε κολάζ με μεγάλη ποικιλία για την τοποθέτηση, το backround και την απόσταση, ενώ μπορείτε να αλλάξετε ακόμα και την ισορροπία των χρωμάτων με το AutoFix. Με το Double Exposure μπορείτε να κάνετε μια μίξη πολλών φωτογραφιών, ενώ με μια γκάμα από εύκολα στη χρήση εργαλεία, αφαιρούνται τα κόκκινα μάτια ή λευκαίνονται τα δόντια. Επιπρόσθετα, διατίθεται και η δυνατότητα μετατροπής της φωτογραφίας σε σχέδιο από μολύβι, ή σαν poster κ.α.

Snapseed


Το Snapseed είναι ίσως ο πιο πλήρης, φιλικός προς τον χρήστη photo editor που μπορείτε να βρείτε στο smartphone σας. Δημιουργήθηκε από την Google και διαθέτει πάνω από 24 εργαλεία και φίλτρα για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Επειδή ακριβώς είναι app της Google μπορείτε να ανοίξετε και να "πειράξετε" native αρχεία της κάμερας του Android smartphone σας, ενώ με την τεχνολογία "Control Point" μπορείτε να θέσετε μέχρι και 8 σημεία στην εικόνα, και να εφαρμόσετε διαφορετικά εργαλεία και enhancements στο καθένα από αυτά. Vignettes, κείμενα, lens blur και glow, τα πάντα είναι στη διάθεσή σας. Τέλος με το HDR Scape μπορείτε να εφαρμόσετε πολλές και διαφορετικές τεχνοτροπίες λήψης επάνω στην ίδια φωτογραφία, ενώ τα 23 frames έχουν και ρυθμιζόμενο μέγεθος.

VSCO


Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανάμεσα στους επίδοξους (και μη) καθημερινούς φωτογράφους είναι το VSCO, χάρη στην πολύ καλή γκάμα από προεπιλεγμένα στυλ που διαθέτει, με ακόμα περισσότερα να είναι διαθέσιμα προς αγορά. Τα περισσότερα από αυτά χαρίζουν ένα αρκετά φυσικό αποτέλεσμα, κάτι που "κάθεται" πολύ καλύτερο στο μάτι απ' ότι τα εφέ του στυλ HDR. Αν θέλετε να βελτιστοποιήσετε εύκολα και γρήγορα μια φωτογραφία μπορείτε απλά να διαλέξετε ένα από τα προεπιλεγμένα στυλ και να ρυθμίσετε το πόσο "δυνατό" θα είναι το αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως πολύ περισσότερα εργαλεία για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, όπως για παράδειγμα η έκθεση, οι σκιές, η ισορροπία του λευκού, η ευκρίνεια, ή ακόμα και ο τόνος του δέρματος, ενώ οι εικόνες σας μπορούν να ευθυγραμμιστούν και να διορθωθούν οι ατέλειες στην προοπτική της κάθε φωτογραφίας. Το καλύτερο απ' όλα είναι πως όλα τα παραπάνω γίνονται εύκολα και γρήγορα, σε ένα εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον.

Prisma


Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές των τελευταίων εβδομάδων γενικότερα, το Prisma μπορεί να μην είναι ακριβώς ένα app επεξεργασίας εικόνας, παρ' όλα αυτά προσφέρει μια σειρά από εργαλεία που μπορούν να "απογειώσουν" τις φωτογραφίες σας, μέχρι και να τις αλλάξουν εντελώς. Ουσιαστικά αυτό που κάνει το Prisma είναι να παίρνει την εκάστοτε εικόνα που του δίνετε και να την μετατρέπει σε graphic artwork, σύμφωνα με τα πρότυπα της εκάστοτε τεχνοτροπίας. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να κάνετε τη φωτογραφία σας να μοιάζει με έργο του Van Gogh ή του Monet, ενώ σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές, ο αλγόριθμος του Prisma κάνει εξαιρετική δουλειά στην διατήρηση όλων των σημαντικών στοιχείων και σημείων της φωτογραφίας σας, ούτως ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο κοντά γίνεται τόσο στην αυθεντική εικόνα, όσο και στην τεχνοτροπία που αναλαμβάνει να μιμηθεί.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα