Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 κορυφαίες εναλλακτικές υπηρεσίες video share αντί του YouTube

Δεκ 27 2017
Δείτε τι εναλλακτικές υπάρχουν στο χώρο των υπηρεσιών video-share, εκτός από το YouTube.
5 κορυφαίες εναλλακτικές υπηρεσίες video share αντί του YouTube
Το YouTube είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο αφού κάθε μήνα την επισκέπτονται πάνω από 1 δισ. ενεργοί χρήστες, ενώ κάθε λεπτό ανεβαίνουν 100 ώρες βίντεο. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσατε να του «γυρίσετε την πλάτη», υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Είτε παρακολουθείτε ταινίες μικρού μήκους, live streams ή gaming videos, υπάρχουν εξαιρετικές εναλλακτικές υπηρεσίες video share αντί του YouTube που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Ας εξετάσουμε κάποιες επιλογές.

Twitch.TV

To Twitch μπορεί να υπερηφανεύεται για την τεράστια βιβλιοθήκη του, με υψηλής ποιότητας βίντεο από σχεδόν κάθε βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφορεί. Είναι τόσο δημοφιλές, που συμμετέχουν και χρήστες που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το gaming, αλλά προτιμούν άλλες ζωντανές εκδηλώσεις όπως π.χ. το Race Red Bull Soapbox. Δεν ξεχωρίζει μόνο για τα livestreams μερικών από τους πιο «σκληροπυρηνικούς» παίκτες του πλανήτη, αλλά αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παρακολουθήσετε -χωρίς σχολιασμό- περιεχόμενο από τους αγαπημένους σας τίτλους. Εναλλακτικά, είναι το τέλειο μέρος για να πάρετε μια ιδέα από κάποιο καινούργιο παιχνίδι ή θέλετε να το δείτε σε δράση πριν την κυκλοφορία του.

DailyMotion
Το DailyMotion είναι σταθερή αξία. Μπορεί το YouTube να προσφέρει σχεδόν δεκαπλάσιο αριθμό βίντεο, αλλά τα πάνω από 100 εκατομμύρια βίντεο του DailyMotion ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, τόσο σε ό,τι αφορά ανάλυση εικόνας όσο και σε επίπεδο περιεχομένου. Επίσης, οι αυστηροί κανονισμοί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων στο YouTube, είναι ένας από τους λόγους που πολλοί χρήστες επιλέγουν το DailyMotion ως πρώτη εναλλακτική, καθώς τείνει να είναι λίγο πιο «χαλαρό» σε αυτό το κομμάτι. Οπότε είναι λιγότερο πιθανό να λάβετε ειδοποίηση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Vimeo


Το Vimeo είναι σίγουρα «μικρότερη» υπηρεσία από το YouTube, αλλά φαίνεται να είναι πιο «εκλεκτικό» σε ό,τι αφορά στο περιεχόμενο των βίντεο. Ειδικότερα, το Vimeo προσφέρει περιεχόμενο όπως ταινίες μικρού μήκους από φεστιβάλ, ντοκιμαντέρ και βίντεο υψηλής ποιότητας από ανθρώπους που γνωρίζουν σαφώς τι και πώς το κάνουν. Τα σχόλια αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο και είναι πιο πιθανό να βρείτε πραγματικές (ώριμες) συζητήσεις που αφορούν τα βίντεο και όχι spam, υβριστικά μηνύματα κ.λπ. που βρίσκετε στο YouTube, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους χρήστες που έρχονται από το YouTube.

Zippcast
Διατηρώντας τα πράγματα απλά, το Zippcast μοιάζει με το YouTube όπως ήταν πριν από μια δεκαετία. Μοιάζει περισσότερο σαν μια βάση δεδομένων παρά σαν ένα σύγχρονο website, αλλά αυτό είναι και το πλεονέκτημά του, καθώς είναι μινιμαλιστικό και εύκολο στην πλοήγηση. Το Zippcast είναι ιδιαίτερα καλό για «old school» βίντεο, αφού περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- παλιές ασπρόμαυρες ταινίες, υλικό από παλιές διαφημίσεις της Nintendo, Burlesque videos της δεκαετίας του 1950 κ.ά. Φυσικά, θα βρείτε και άλλου είδους περιεχόμενο, όπως lifestyle, αλλά γενικά είναι λιγότερο δημοφιλές από το YouTube.

uStream


Το YouTube έχει τη μερίδα του λέοντος στα βίντεο ζωντανής ροής, αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο να τα ανακαλύψει κάποιος μέσα σε τόσα πολλά βίντεο. Εδώ έρχεται το uStream, ένα site αποκλειστικά για υψηλής ποιότητας streaming και βίντεο από αξιόλογους συνεργάτες όπως η NASA, η Sony και διάφοροι ζωολογικοί κήποι και μουσεία. Το uStream προσφέρει κάθε μήνα πάνω από 2 εκατομμύρια βίντεο ζωντανής ροής με εντυπωσιακό περιεχόμενο, όπως livestream από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ή το εσωτερικό ενός ενυδρείου με εξωτικά ψάρια, αλλά και πολλά εκπαιδευτικά βίντεο.

Όπως είδατε, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές αντί του YouTube, οι οποίες όχι μόνο προσφέρουν ποιοτικό περιεχόμενο, αλλά δεν κουράζουν με “Recommended” videos, clickbait τίτλους, και άλλα περιττά στοιχεία.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα