Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Τα πρώτα απλά βήματα για να δημιουργήστε το δικό σας κανάλι στο YouTube

Δεκ 25 2017
Δείτε πόσο απλό είναι να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι στο YouTube και να μοιράστε τα βίντεό σας σε όλους.
Τα πρώτα απλά βήματα  για να δημιουργήστε το δικό σας κανάλι στο YouTube
Το YouTube είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο αφού κάθε μήνα την επισκέπτονται πάνω από 1 δισ. ενεργοί χρήστες, ενώ κάθε λεπτό ανεβαίνουν 100 ώρες βίντεο. Αν μέχρι σήμερα θέλατε πολύ, αλλά δεν τολμούσατε, να «ξεκινήσετε» το δικό σας κανάλι στο YouTube, ήρθε η στιγμή να το κάνετε καθώς είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζετε. Και με τον παρακάτω οδηγό μας θα έχετε το κανάλι σας σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά.

Πρώτο βήμα


Το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη λογαριασμό στο YouTube και δεν το γνωρίζετε. Το YouTube, το οποίο ανήκει στη Google, συνδέεται με τον λογαριασμό σας Google / Gmail, οπότε όταν μεταβείτε στο YouTube και κοιτάξετε στην επάνω δεξιά γωνία, θα δείτε το εικονίδιο που χρησιμοποιείτε στο Google account σας. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Google, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα, με ένα κλικ εδώ. Επομένως, από τη στιγμή που βρίσκεστε στο YouTube, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας, επάνω δεξιά, για να εμφανιστεί ο λογαριασμός σας στο YouTube και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

Στη νέα σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή «Εμφάνιση όλων των καναλιών μου ή δημιουργία νέου καναλιού», και στη συνέχεια «Δημιουργία νέου καναλιού». Στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε το όνομα του καναλιού σας και κάντε κλικ στην επιλογή «Δημιουργία».

Δώστε «χρώμα» στην σελίδα σας στο YouTube
Συγχαρητήρια! Μόλις δημιουργήσατε το πρώτο σας κανάλι στο YouTube. Το επόμενο βήμα είναι να το ομορφύνετε. Κάντε κλικ στην επιλογή «Προσαρμογή Καναλιού» και έπειτα επιλέξτε «Προσθήκη εξωφύλλου καναλιού» στο επάνω μέρος της οθόνης. Στη νέα σελίδα επιλέξτε και ανεβάστε μια εικόνα εξωφύλλου που νομίζετε ότι αντιπροσωπεύει το κανάλι σας. Σας συνιστούμε να είστε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικοί. Στη συνέχεια, προσαρμόστε την εικόνα και δείτε πώς θα εμφανίζεται σε κάθε συσκευή (οθόνη υπολογιστή, οθόνη τηλεόρασης, οθόνη smartphone). Για να κάνετε αλλαγές, επιλέξτε Προσαρμογή της περικοπής. Έπειτα, αν θέλετε, κάντε κλικ στο πλαίσιο «Αυτόματη βελτίωση» και δείτε αν σας αρέσει το αποτέλεσμα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Επιλογή».Προσαρμόστε το εξώφυλλο του καναλιού σας και δείτε πώς θα εμφανίζεται σε κάθε συσκευή (οθόνη υπολογιστή, οθόνη τηλεόρασης, οθόνη smartphone).

Στη συνέχεια, προσθέστε μια εικόνα προφίλ για το κανάλι σας. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το σημείο που τοποθετείται η εικόνα προφίλ και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μικρό μολύβι για να προσθέσετε τη δική σας εικόνα.

Το άλλο κρίσιμο βήμα που πρέπει να κάνετε στη σελίδα «Προσαρμογή Καναλιού» είναι να συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες στην ενότητα «Πληροφορίες». Εδώ, θα πρέπει να προσθέσετε μια εντυπωσιακή περιγραφή καναλιού (όχι περισσότερες από μερικές προτάσεις) και να προσθέσετε συνδέσμους σε τυχόν άλλα κανάλια σας ή ιστοσελίδα, social media κ.λπ., καθώς και οποιαδήποτε στοιχεία επικοινωνίας που πιστεύετε ότι είναι σχετικά.

Μεταφόρτωση βίντεο
Το τελευταίο βήμα είναι να αρχίσετε να ανεβάζετε τα δικά σας βίντεο. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο λογότυπό σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, έπειτα, κάντε κλικ στην επιλογή «Creator Studio». Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε αρχεία για μεταφόρτωση ή μπορεί να σύρετε και αποθέσετε αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή σας (σας συνιστούμε να τα ανεβάσετε σε “Private” mode για να δείτε πώς φαίνεται και ακούγεται το βίντεο σας πριν γίνει διαθέσιμο στο κοινό).

Αφού ανεβάσετε το βίντεο, συμπληρώστε όλες τις σχετικές πληροφορίες στην περιγραφή και τις ετικέτες (tags). Να είστε ακριβείς, μην το παρακάνετε με τις ετικέτες, και βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει όλα τα σχετικά links και άλλα σχόλια που ίσως χρειαστούν. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή «Αποθήκευση αλλαγών». Το βίντεο θα βρίσκεται τώρα στον Πίνακα ελέγχου της σελίδας Creator Studio. Σε οποιοδήποτε σημείο μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή «Επεξεργασία» και να αλλάξετε το βίντεο σας από Δημόσιο σε Ιδιωτικό στα στατιστικά στοιχεία προβολής και να το προσθέσετε σε playlist.

Αυτά λοιπόν είναι τα βασικά για να ξεκινήσετε το δικό σας κανάλι στο YouTube και να γίνετε δημιουργός περιεχομένου. Θυμηθείτε ότι, εάν θέλετε το κανάλι σας να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης του YouTube, θα πρέπει να δημοσιεύετε περιεχόμενο τακτικά και φυσικά να είναι ποιοτικό. Καλή τύχη!Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα