Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

HP Pavilion 27-n150nv (i5-4460T/4GB/1008GB SSHD/W10)

Φεβ 12 2016
Η κομψή σχεδίαση και οι καλές επιδόσεις συναντώνται σε ένα εξαιρετικό all-in-one PC που μπορεί να ανταποκριθεί άνετα στις περισσότερες απαιτήσεις σας.
HP Pavilion 27-n150nv (i5-4460T/4GB/1008GB SSHD/W10)
All-in-one (ΑΙΟ) PC δε σημαίνει απαραίτητα οθόνη αφής και τυπικές επιδόσεις. Στα συστήματα που διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες, δε θα βρείτε συνήθως οθόνη αφής αφού το κόστος γίνεται απαγορευτικό. Αυτού του είδους τα AIO PCs διαθέτουν συνήθως καλύτερες επιδόσεις και ακόμα πιο εντυπωσιακή σχεδίαση, ενώ η οθόνη τους, τις περισσότερες φορές, γίνεται το κέντρο του χώρου όπου τοποθετούνται. Διαθέτοντας καλύτερες επιδόσεις σας επιτρέπουν να τρέξετε και πιο απαιτητικές εφαρμογές από αυτές του γραφείου και του Internet, ενώ η μεγαλύτερη οθόνη «ευνοεί» την παρακολούθηση βίντεο.Το Pavilion 27-n150nv είναι ένα AIO PC που έχει κατασκευαστεί πίσω από μια οθόνη 27’’ για να εντυπωσιάζει, όχι μόνο όταν λειτουργεί, αλλά και όταν είναι κλειστό.

Το Pavilion 27-n150nv είναι ένα AIO PC που έχει κατασκευαστεί πίσω από μια οθόνη 27’’ για να εντυπωσιάζει, όχι μόνο όταν λειτουργεί, αλλά και όταν είναι κλειστό. Πρόκειται για έναν υπολογιστή – κόσμημα που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο, στο πιο στιλάτο γραφείο, στο πιο καλαίσθητο σαλόνι και στoν πιο classy χώρο υποδοχής. Τόσο η οθόνη, όσο και το πλαίσιό της καλύπτονται από ενιαίο γυαλί με το έντονο μαύρο να διακόπτεται μόνο για το λογότυπο στο κάτω μέρος της. Εκεί σταματά το μαύρο και αρχίζει η κυριαρχία του αλουμίνιου που καλύπτει την πλάτη και τη βάση διαθέτοντας ένα απαλό περλέ φινίρισμα.

Οι καμπύλες στην πλάτη καταφέρνουν να δείχνουν ακόμα λεπτότερο το ήδη λεπτό σύστημα πάχους 20,5 εκατοστών κάνοντάς το να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό από το πλάι. Η εργονομική βάση σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την κλίση της οθόνης (-5 έως +30 μοίρες) ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε και καλύπτει μια συστοιχία θυρών στο πίσω μέρος επιτρέποντας στα καλώδια να περάσουν μέσα από αυτή ώστε να δείχνουν περισσότερο τακτοποιημένα. Όπως συμβαίνει πλέον στα περισσότερα AIO PCs, τα ηχεία (Β&O, 2W) βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης, ενώ στο πάνω υπάρχει μία webcam με μικρόφωνο.Τόσο η οθόνη, όσο και το πλαίσιό της καλύπτονται από ενιαίο γυαλί με το έντονο μαύρο να διακόπτεται μόνο για το λογότυπο στο κάτω μέρος της.

Όπως αναφέραμε, το Pavilion 27-n150nv διαθέτει οθόνη LED 27’’, η ανάλυση της οποίας δε θα μπορούσε να είναι άλλη από Full HD 1920x1080. Αυτό σημαίνει ότι έχετε όλο το χώρο για τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή και την ευκρίνεια για να απολαύσετε οποιοδήποτε βίντεο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δείτε ταινίες στο σπίτι ή να επιδείξετε κάποιο βίντεο στην εργασία σας αφού, χάρη στην τεχνολογία IPS, τα χρώματα παραμένουν αναλλοίωτα από οποιαδήποτε γωνία θέασης.Βασικός υπεύθυνος για τις καλές επιδόσεις που επιτυγχάνει το συγκεκριμένο AIO PC της HP είναι ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Core i5-4460T της Intel με συχνότητα λειτουργίας 1,9-2,7GHz.

Βασικός υπεύθυνος για τις καλές επιδόσεις που επιτυγχάνει το συγκεκριμένο AIO PC της HP είναι ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Core i5-4460T της Intel με συχνότητα λειτουργίας 1,9-2,7GHz και smart cache (L3) των 6ΜΒ. Πρόκειται για έναν επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Haswell που πετυχαίνει καλές επιδόσεις και χρησιμοποιείται σε mid-range συστήματα. Θα καλύψει με άνεση τις απαιτήσεις των εφαρμογών γραφείου και Internet, αλλά και ακόμα πιο απαιτητικές. Συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM DDR3 των 1600MHz, με τη μέγιστη ποσότητα μα φτάνει τα 16GB.

Τα γραφικά HD Graphics 4600 που ενσωματώνει ο επεξεργαστής είναι αρκετά για τυπικές λειτουργίες όπως web browsing, επεξεργασία εγγράφων και παρακολούθηση βίντεο. Για πιο απαιτητικές περιπτώσεις, υπάρχει και η ξεχωριστή κάρτα γραφικών R7 A360 της AMD που διαθέτει δική της αποκλειστική μνήμη 4GB και υποστηρίζει DirectX 12, η οποία θα σας επιτρέψει να παίξετε τα περισσότερα παιχνίδια και μάλιστα σε καλές αναλύσεις, αν και σε κάποια απαιτητικά θα πρέπει να κάνετε παραχωρήσεις στην ποιότητα. Γενικά, επεξεργαστής και κάρτα γραφικών βρίσκονται σε μια ισορροπία και φέρνουν το σύστημα στο υψηλότερο τμήμα των mid-range AIO PCs.Οι καμπύλες στην πλάτη καταφέρνουν να δείχνουν ακόμα λεπτότερο το ήδη λεπτό σύστημα πάχους 20,5 εκατοστών κάνοντάς το να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό από το πλάι.

Τις αποθηκευτικές ανάγκες του συστήματος καλύπτει ένας υβριδικός δίσκος SSHD με χωρητικότητα 1ΤΒ και flash cache των 8GB. Αν και έχουμε αναφερθεί στους υβριδικούς δίσκους στο Discover, θυμίζουμε πως πρόκειται για ένα συνδυασμό HDD (στη συγκεκριμένη περίπτωση 1TB, 5400rpm) και SSD (8GB). Ο SSD δεν είναι ορατός σαν ένας ακόμα δίσκος, ούτε είναι προσβάσιμος, καθώς το σύστημα αποφασίζει ποια δεδομένα θα τοποθετηθούν σε αυτόν ώστε να επιταχυνθεί η λειτουργία του συστήματος. Ο δίσκος αυτός συνοδεύεται από ένα DVD writer και έναν αναγνώστη καρτών μνήμης.Τις αποθηκευτικές ανάγκες του συστήματος καλύπτει ένας υβριδικός δίσκος SSHD με χωρητικότητα 1ΤΒ και flash cache των 8GB.

Η δικτύωση του AIO PC της HP μπορεί να γίνει τόσο ασύρματα μέσω Gigabit Ethernet, όσο και ασύρματα μέσω Wi-Fi 802.11ac, ενώ μέσω Bluetooth 4.0 συνδέεται ασύρματα με άλλες συσκευές. Μέσω της τεχνολογίας WiDi που υποστηρίζει, μπορείτε να αναπαράγετε το περιεχόμενο του υπολογιστή απ’ ευθείας στην τηλεόραση, μέσω Wi-Fi, χωρίς τη μεσολάβηση του router. Οι υπόλοιπες συνδέσεις γίνονται μέσω δύο συστοιχιών θυρών στο κάτω και πίσω μέρος της οθόνης. Από τις συνολικά 6 θύρες USB, οι τέσσερις είναι USB 2.0, βρίσκονται στο πίσω μέρος και συμπληρώνονται από τη θύρα LAN και μία έξοδο HDMI για δεύτερη οθόνη, ενώ οι άλλες δύο είναι USB 3.0, βρίσκονται στο κάτω μέρος και συνοδεύονται από μία σύνθετη θύρα ακουστικών/ μικροφώνου και την υποδοχή καρτών μνήμης.

Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που συνοδεύουν το Pavilion 27-n150nv είναι ενσύρματα και ακολουθούν τη διχρωμία του συστήματος, το οποίο έρχεται με τα Windows 10 στην 64-μπιτη έκδοση Home. Αν η σχεδίαση των AIO PCs σας εντυπωσιάζει και θέλετε μια μεγάλη οθόνη, σκεφτείτε σοβαρά τη λύση του Pavilion 27-n150nv της HP καθώς η εμφάνισή του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και η οθόνη θα σας προσφέρει μοναδική άνεση σε οποιαδήποτε εφαρμογή.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα