Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Sony SmartWatch 2 SW2

Ιαν 16 2014
Ειδοποιήσεις από Facebook και Twitter, εισερχόμενα e-mail, προβολή φωτογραφιών, έλεγχος μουσικής και πολλά άλλα με το έξυπνο ρολόι SmartWatch 2 της Sony.
Sony SmartWatch 2 SW2
Όπως όλα δείχνουν, τα έξυπνα ρολόγια θα είναι μια από τις αναπτυσσόμενες τάσεις των επόμενων μηνών και η Sony έχει κάνει σαφή την πρόθεσή της να πρωταγωνιστήσει σε αυτήν την αγορά. Με κύριο ανταγωνιστή του το Galaxy Gear της Samsung, το SmartWatch 2 συνεργάζεται με τα νεότερα smartphones (όχι μόνο της Sony) που τρέχουν κάποια έκδοση του Android από την έκδοση 4.0 και μετά. Ουσιαστικά, χωρίς τη συνεργασία με ένα smartphone, το SmartWatch 2 λειτουργεί σχεδόν σαν ένα συνηθισμένο όμορφο ρολόι με βασικές λειτουργίες. Μετά τη σύνδεσή του, όπως θα δούμε στη συνέχεια, λειτουργεί σαν ένα κέντρο ειδοποιήσεων και ελέγχου παράλληλα με τις λειτουργίες του smartphone.To SmartWatch 2 έχει τετράγωνο σχήμα, με πλευρές από αλουμίνιο των 41 χιλιοστών, ενώ το πάχος του φτάνει τα 9 χιλιοστά και το βάρος του, μαζί με το λουράκι από σιλικόνη, τα 122 γραμμάρια.

Εξωτερικά, το SmartWatch 2 έχει πολλές ομοιότητες με ένα συμβατικό ρολόι, αφού οι διαστάσεις του είναι περιορισμένες. Έχει τετράγωνο σχήμα, με πλευρές από αλουμίνιο των 41 χιλιοστών, ενώ το πάχος του φτάνει τα 9 χιλιοστά. Το βάρος του, μαζί με το λουράκι από σιλικόνη, είναι 122 γραμμάρια και σε κανονική χρήση, έχοντας μόνιμα ενεργοποιημένο το ρολόι, η αυτονομία του φτάνει σχεδόν τις 4 ημέρες. Διατίθεται με λουράκι σε διάφορα χρώματα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιοδήποτε άλλο λουράκι 24 χιλιοστών της αρεσκείας σας. Συνολικά, το SmartWatch 2 έχει σχεδιαστεί ως ένα casual ή σπορ ρολόι και όχι ως κάποιο που θα φορεθεί με ακριβό κοστούμι σε μια δεξίωση.
Tο SmartWatch 2 έχει σχεδιαστεί ως ένα casual ή σπορ ρολόι και όχι ως κάποιο που θα φορεθεί με ακριβό κοστούμι σε μια δεξίωση.

Η συσκευή διαθέτει ένα φυσικό πλήκτρο ενεργοποίησης και τρία εικονικά, γνωστά από το Android, της επιστροφής, της αρχικής οθόνης και του μενού. Στο πλάι, το άνοιγμα ενός μικρού καλύμματος φανερώνει μια θύρα micro USB για φόρτιση και σύνδεση με PC. Με το κάλυμμα αυτό κλειστό, το SmartWatch είναι αδιάβροχο στο πλύσιμο χεριών και τη βροχή, αλλά δε μπορείτε να κάνετε βουτιές με αυτό.

Όπως αναφέραμε, το SmartWatch 2 μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε Android smartphone έκδοσης λειτουργικού από 4.0 και μετά, αρκεί το τηλέφωνο να διαθέτει Bluetooth 3.0 ή NFC. Μέσω NFC, η σύζευξη των δύο συσκευών απαιτεί απλά ένα άγγιγμα μεταξύ τους πλάτη με πλάτη. Αν το τηλέφωνό σας δε διαθέτει NFC και πρέπει να αρκεστείτε στο Bluetooth, βεβαιωθείτε ότι μπορεί να συνεργαστεί με το έξυπνο ρολόι της Sony πριν οποιαδήποτε αγορά. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο έχουν αναφερθεί και ασυμβατότητες.
Το SmartWatch 2 διατίθεται με λουράκι σε διάφορα χρώματα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιοδήποτε άλλο λουράκι 24 χιλιοστών της αρεσκείας σας.

Με το SmartWatch 2 να αποτελεί, πέρα από ρολόι, ουσιαστικά ένα αξεσουάρ του smartphone κυρίως για άμεση ενημέρωση, η οθόνη των 1,6 ιντσών, ανάλυσης 220x176, είναι αρκετή για να εμφανίζει ειδοποιήσεις των εφαρμογών και να σας δίνει τη δυνατότητα για τον βασικό έλεγχό τους. Στη διάθεσή σας έχετε ένα ψηφιακό και τρία αναλογικά ρολόγια για να επιλέξετε την εμφάνιση με την οποία η συσκευή θα εμφανίζει την ώρα. Επίσης, όπως αναφέραμε, έχετε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού συμβατικού ρολογιού, όπως χρονόμετρο.Η οθόνη των 1,6 ιντσών, ανάλυσης 220x176, είναι αρκετή για να εμφανίζει ειδοποιήσεις των εφαρμογών και να σας δίνει τη δυνατότητα για τον βασικό έλεγχό τους.

Μετά τη σύνδεσή του με το smartphone μπορείτε να απαντήσετε ή να απορρίψετε μια κλήση, να σιγάσετε ή να χειριστείτε την ένταση, αλλά και να ειδοποιηθείτε για μια αναπάντητη κλήση. Αξίζει να διευκρινίσουμε πως η ομιλία δεν γίνεται μέσω του ρολογιού αλλά μέσω του τηλεφώνου ή ενός hands free. Επίσης, το SmartWatch 2 δεν τρέχει οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για αυτό και μπορείτε να τις βρείτε στο Play Store πατώντας εδώ. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το Facebook και το Twitter, να δείτε το gmail σας, να λαμβάνετε υπενθυμίσεις από το ημερολόγιό σας, να λαμβάνετε sms ή mms, να ελέγχετε τη μουσική σας και άλλα. Όμως, δε μπορείτε να ανοίξετε συνδέσμους που εμφανίζονται στο Twitter, ούτε επισυναπτόμενα αρχεία που λάβατε μέσω e-mail καθώς, όπως αναφέραμε, ο ρόλος της συσκευής περιορίζεται στην ενημέρωση και τον έλεγχο. Όταν λαμβάνετε μια ειδοποίηση, η συσκευή δονείται – και μάλιστα αρκετά δυνατά - για να σας ειδοποιήσει. Μια εφαρμογή που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι το Runtastic που παρακολουθεί την πρόοδό σας καθώς γυμνάζεστε και μπορείτε να την ελέγχετε μέσω του SmartWatch 2.

Αν ανήκετε στην κατηγορία χρηστών των early adopters και θέλετε να ειδοποιήστε άμεσα για ό,τι συμβαίνει στα social media ή για το e-mail σας, το SmartWatch 2 της Sony έχει φτιαχτεί για τον καρπό σας.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα