Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ιαν 20 2017
Ο πιο αναμενόμενος τίτλος για το Nintendo Switch και όχι μόνο, είναι ήδη εδώ και φυσικά αναφερόμαστε στο The Legend of Zelda.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της νέας κονσόλας Nintendo Switch, η Nintendo αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του πιο αναμενόμενου τίτλου της χρονιάς, και αυτός δεν είναι άλλος από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Συγκεκριμένα, το νέο Zelda game πρόκειται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Nintendo Switch στις 3 Μαρτίου, ενώ παράλληλα θα γίνει διαθέσιμο και για τους κατόχους Wii U. Η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε, επίσης, ότι θα υπάρξει και μία Limited Edition του παιχνιδιού, η οποία εκτός από το ίδιο το game, θα περιλαμβάνει το CD The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sound Selection και φιγούρα Master Sword of Resurrection.H Limited Edition του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει το game The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το CD The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sound Selection και φιγούρα Master Sword of Resurrection.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει – μέσα από διάφορα gameplay videos, αλλά και σύμφωνα με όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα από τους developers του επερχόμενου τίτλου, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild πρόκειται να ξαναγράψει τους κανόνες της θρυλικής σειράς. Στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild, οι παίκτες μπαίνουν για ακόμη μία φορά στο ρόλο του Link και τους δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσουν και να επιβιώσουν με τον δικό τους ρυθμό και τρόπο. Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια Zelda, το Breath of the Wild εισάγει μέσα σε μόνο λίγα λεπτά τους μηχανισμούς RPG, ενώ μετά από μερικά control tutorials βρίσκονται μόνοι τους στον ανοικτό κόσμο της Hyrule. Και πιο συγκεκριμένα, στην μετα-αποκαλυπτική Hyrule. Είπαμε, το Breath of the Wild είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο game της θρυλικής σειράς.Το Breath of the Wild φέρνει πολλές αλλαγές στη θρυλική σειρά, σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα από 100 Shrines of Trials βρίσκονται σκορπισμένα στον κόσμο, και για να μπορέσουν οι παίκτες να τα ανακαλύψουν όλα, θα πρέπει να σκαρφαλώσουν σε βουνοκορφές και πύργους, να περπατήσουν σε αχανή δάση, και να φτάσουν έως εκεί που βλέπει το μάτι τους. Ο πρωταγωνιστής έχει να αντιμετωπίσει δύσκολους γρίφους και μάχες σε κάθε γωνία της όμορφης Hyrule, κι ο εξοπλισμός που αποκτάει από τα Shrines of Trials είναι ύψιστης σημασίας, όμως συγκεντρώνοντας υλικά από εχθρούς, ζώα ή και τη φύση, μπορεί να δημιουργήσει νέες στολές, όπλα και εργαλεία για να ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις. Για παράδειγμα, τα παγωμένα περιβάλλοντα απαιτούν ζεστό ρουχισμό, ενώ ορισμένα ρούχα μπορούν να τον κάνουν αθόρυβο ώστε να γλυτώνει ευκολότερα από μάχες.Ετοιμαστείτε για μια ολοκαίνουρια εμπειρία The Legend of Zelda!

Όσον αφορά την ιστορία του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να μην βιώσει όλη την ιστορία, ανάλογα με το πως ενεργεί στρατηγικά και λύνει γρίφους. Μάλιστα, μπορεί να φτάσει στο τελευταίο boss fight χωρίς καν να ζήσει την πλήρη εμπειρία του παιχνιδιού.O παίκτης μπορεί να φτάσει στο τελευταίο boss fight χωρίς καν να ζήσει την πλήρη εμπειρία του παιχνιδιού. Γιατί, όμως, να θέλει να χάσει όλη αυτή τη μαγεία;

Tέλος, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα αξιοποιεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Nintendo Switch, όπως είναι το "TV mode" που επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν με τον κλασικό τρόπο στη τηλεόραση τους, ενώ με το "tabletop mode" θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στη μικρή οθόνη του tablet τοποθετώντας το όρθιο στο stand του. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα για φορητή διασκέδαση, εφαρμόζοντας τα Joy-Con controllers στο tablet και μετατρέποντας το σε μία φορητή κονσόλα.

Μέχρι την κυκλοφορία του επικού The Legend of Zelda: Breath of the Wild μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση μέσα από το παρακάτω video:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα