Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε “copy-paste” στα Windows με αυτά τα δωρεάν Clipboard Managers

Ιαν 01 2018
Σας παρουσιάζουμε 5 δωρεάν Clipboard Managers για χρήστες που χρειάζονται ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα όταν χρησιμοποιούν το Πρόχειρο των Windows.
Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε “copy-paste” στα Windows με αυτά τα δωρεάν Clipboard Managers
Ενώ η προεπιλεγμένη λειτουργία αντιγραφής-επικόλλησης των Windows είναι πολύ πρακτική, πολλές φορές δεν είναι αρκετή για χρήστες που θέλουν περισσότερη λειτουργικότητα. Όταν αντιγράφετε μια εικόνα για να την επικολλήσετε σε ένα έγγραφο Word ή αντιγράφετε στοιχεία για να τα επικολλήσετε σε μια φόρμα, το clipboard των Windows λειτουργεί άψογα. Όταν όμως θέλετε να κάνετε κάτι παραπάνω από το να αποθηκεύετε στο πρόχειρο ένα μέρος δεδομένων, τότε χρειάζεστε κάτι πιο προηγμένο. Παρακάτω, σάς παρουσιάζουμε τους καλύτερους δωρεάν clipboard managers που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows.

Clip Angel


Εάν συνηθίζετε να αντιγράφετε διαφορετικά είδη αντικειμένων ενώ εργάζεστε, το Clip Angel είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παρακολουθεί το πρόχειρό σας καθώς το χρησιμοποιείτε και αποθηκεύει ιστορικό κάθε αντικειμένου που αντιγράφετε, από κείμενο και φακέλους, μέχρι διευθύνσεις URL. Το στοιχείο που το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο είναι τα μικρά εικονίδια δίπλα σε κάθε εικονίδιο. Για παράδειγμα, με μια ματιά μπορείτε να ξεχωρίσετε ποια είναι η εικόνα και ποιο είναι το κείμενο. Σάς επιτρέπει ακόμη και να γνωρίζετε από πού προέρχονται αυτά τα αντιγραμμένα στοιχεία όταν κάνετε κλικ σε κάθε καταχώρηση, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε τι ήρθε και από πού. Για να επικολλήσετε κάτι, απλά κάντε διπλό κλικ στη λίστα. Αυτή περιλαμβάνει αρχεία και φακέλους που μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε ένα φάκελο που αναζητάτε εκείνη τη στιγμή.

ClipCube
Το ClipCube είναι ένας text-based clipboard manager κατάλληλος για προγραμματισμό και δημιουργία εργασιών. Αυτό που καθιστά χρήσιμο το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η ικανότητά του να προσθέτει ετικέτες στις καταχωρίσεις. Υπάρχουν τρεις προεγκατεστημένες καταχωρίσεις και αυτές είναι: clipboard, links, και scratchpads. Το clipboard αναφέρεται στις καταχωρίσεις από τα δεδομένα που έχετε αντιγράψει. Κάθε φορά που αντιγράφετε δεδομένα, θα αρχίσει να διαγράφει τις παλαιότερες καταχωρίσεις, αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε τα παλιά δεδομένα προσθέτοντάς τα στο scratchpad ή να τα επισημάνετε. Εκτός από τις αποθηκευμένες αντιγραφές, το scratchpad θα αποθηκεύσει και τις σημειώσεις που έχετε δημιουργήσει στο ίδιο το ClipCube. Μόλις αντιγράψετε κάτι, μπορείτε να την αντιστοιχίσετε σε μια ετικέτα που έχετε δημιουργήσει για καλύτερη διαχείριση των δεδομένων σας. Κάνοντας διπλό κλικ σε μια καταχώρηση στο ClipCube, τοποθετείται στην κορυφή της λίστα και φορτώνεται στο πρόχειρο των Windows, έτοιμη για επικόλληση.

Clipboard Fusion


Το Clipboard Fusion είναι ένα δωρεάν clipboard manager που έρχεται μαζί με μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για την έκδοση Pro. Ως διαχειριστής προχείρου, έρχεται με πολλές επιλογές, όπως hotkeys και macros, καθώς και online συγχρονισμός μεταξύ συσκευών – μόνο για τους χρήστες που επιλέγουν την έκδοση Pro. Σε βασικό επίπεδο, μπορείτε να αποθηκεύσετε σε λίστα τα αντικείμενα που έχετε αντιγράψει μέχρι στιγμής. Αυτό μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ στο “Clipboard Manager” στις ρυθμίσεις και επιλέγοντας “Open Clipboard Manager”. Εάν είστε προγραμματιστής, μπορείτε μέσω του Fusion να απολαύσετε μακροεντολές C#. Υπάρχει επίσης και μια βάση δεδομένων από προκαθορισμένες μακροεντολές για να επιλέξετε.

Echo
Αν χρειάζεστε έναν clipboard manager που επικεντρώνεται μόνο στην αντιγραφή κειμένου, το Echo είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η φορητή έκδοση της εφαρμογής έχει μέγεθος μόλις 5ΜΒ, ωστόσο έρχεται με προηγμένες λειτουργίες. Συγκεκριμένα, έρχεται με μια ευέλικτη λειτουργία αναζήτησης που πραγματοποιεί αναζήτηση καθώς πληκτρολογείτε με σχεδόν άμεση ταχύτητα, καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε μεγάλο όγκο κειμένων. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να βρείτε από πού και πότε αντιγράφηκε κάθε καταχώρηση, καθώς και στοιχεία σχετικά με το πόσες φορές επικολλήθηκε από τότε που καταχωρήθηκε στο πρόχειρο.

Save.me


Το Save.me διαθέτει πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εργασία σας. Όταν αντιγράφετε ένα στοιχείο, αυτό θα εμφανιστεί στην προεπιλεγμένη μορφή της εφαρμογής, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αριστερά. Το Save.me θα σας ενημερώσει για το τι και από πού έχει αντιγραφεί, πότε αντιγράφηκε, ακόμα και το μέγεθος του αρχείου. Αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά για όσους χρειάζονται κάθε λεπτομέρεια των αντιγραμμένων αντικειμένων που είναι άμεσα διαθέσιμα. Διαθέτει επίσης μια εύχρηστη λειτουργία αναζήτησης, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε συγκεκριμένα αρχεία ή δεδομένα. Μπορείτε ακόμη να βάλετε ολόκληρο το πρόγραμμα σε ένα USB stick και να έχετε ένα portable app για να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε Windows PC.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα