Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Caterpillar CAT B25, CAT B100 & CAT B15

Ιουλ 30 2014
Αν εργάζεστε σε περιβάλλον με νερό, χώμα και σκόνη, όπως σε οικοδομικές ή αγροτικές εργασίες, τα τηλέφωνα της Caterpillar έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς!
Caterpillar CAT B25, CAT B100 & CAT B15
Είναι βέβαιο ότι το όνομα της Caterpillar, με το διακριτικό κιτρινόμαυρο «CAT», το έχετε δει πολλές φορές όπου γίνονται έργα, καθώς τα μηχανήματα της εταιρείας κυριαρχούν στο χώρο των κατασκευών. Με το γνωστό όνομα λοιπόν, και με στόχο να καλύψει μια συγκεκριμένη ανάγκη, η εταιρεία έχει παρουσιάσει τα δικά της τηλέφωνα. Υποπτευόμαστε πως η σκέψη πίσω αυτό ήταν απλή: γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες του περιβάλλοντος στο οποίο εργάζονται οι άνθρωποι του χώρου μας και έχουμε ένα πολύ γνωστό όνομα που μπορούν να το εμπιστευτούν. 
To Cat B25 είναι ένα πολύ απλό feature phone που απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα ανθεκτικό τηλέφωνο, μόνο για να πραγματοποιούν κλήσεις.

Οι συσκευές της Caterpillar έχουν κατασκευαστεί με κύριο γνώμονα την αντοχή τους κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες εργασίας. Είναι σαφές ότι απευθύνονται σε όποιους ασχολούνται με οικοδομικές ή αγροτικές εργασίες και γενικότερα με εργασίες όπου κυριαρχούν το νερό, το χώμα και η σκόνη. Μην περιμένετε λοιπόν να δείτε όμορφες σχεδιαστικές γραμμές, καμπύλες και άλλα στοιχεία εντυπωσιασμού. Το κύριο ζητούμενο εδώ είναι η αντοχή και τα Cat phones σε αυτόν τον τομέα διαπρέπουν. 
To Cat B100 είναι ένα feature phone με κύριο σκοπό τις τηλεφωνικές κλήσεις, ωστόσο είναι σαφώς ανώτερο από το Β25, με πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά.

Τα τρία τηλέφωνα που εξετάζουμε, το Cat Β25, το Cat Β100 και το Cat Β15 διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, αλλά έχουν ένα κοινό παρονομαστή: την ανθεκτική σχεδίαση. Οι συσκευές ακολουθούν το πρότυπο στεγανότητας IP67 που τους επιτρέπει να είναι αδιάβροχες σε βάθος έως 1 μέτρο για 30 λεπτά και αδιαπέραστες από σκόνη. Επίσης, αντέχουν σε πτώση από ύψος 1,8 μέτρα, αλλά και σε πολύ υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι θερμοκρασίες λειτουργίας είναι – 5 έως 50, -25 έως 55 και -20 έως 55 βαθμούς Κελσίου για τα Cat B25, B100 και Β15 αντίστοιχα, ενώ τα δύο τελευταία ακολουθούν το στρατιωτικό πρότυπο αντοχής συσκευών 810G.Tο Cat B15 ανήκει στην κατηγορία των smartphones και ειδικότερα στη μεγάλη οικογένεια των Android smartphones διαθέτοντας την έκδοση 4.1 του λειτουργικού της Google.

Όπως αναφέραμε, οι τρεις συσκευές διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους καθώς τα Cat B25 και Cat B100 είναι feature phones που προορίζονται κυρίως για τηλεφωνικές κλήσεις και μόνο το Cat B15 είναι smartphone. Ας τα δούμε λοιπόν ξεχωριστά.


Cat B25
Πρόκειται για ένα πολύ απλό feature phone, που απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα ανθεκτικό τηλέφωνο, μόνο για να πραγματοποιούν κλήσεις. Για το λόγο αυτό διαθέτει ονομαστικό χρόνο ομιλίας 9,5 ωρών, ενώ υποστηρίζει και δύο κάρτες SIM για να έχετε δύο αριθμούς στην ίδια συσκευή. Το περίβλημά του αποτελείται κυρίως από ελαστικά μέρη και τα πλήκτρα του είναι αρκετά μεγάλα για εύκολη χρήση. Όλα αυτά τα στοιχεία ανθεκτικότητας οδηγούν σε μία τηλέφωνο με βάρος 161 γραμμάρια και πάχος 22 χιλιοστά που, αν και απέχει από τα σύγχρονα τηλέφωνα, δε είναι καθόλου ενοχλητικό λόγω της ιδιαιτερότητάς του. Όμορφη σχεδιαστική λεπτομέρεια που αντανακλά τη χρήση του αποτελούν οι δύο βίδες στο πίσω μέρος που συγκρατούν το κάλυμμα.To Cat B25 διαθέτει ονομαστικό χρόνο ομιλίας 9,5 ωρών, ενώ υποστηρίζει και δύο κάρτες SIM για να έχετε δύο αριθμούς στην ίδια συσκευή.

Το Cat Β25 διαθέτει οθόνη 2 ιντσών ανάλυσης QVGA 240x320, μία κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 2MP για φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και εσωτερική μνήμη 512ΜΒ που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας micro SD έως 8GB. Θα βρείτε επίσης ραδιόφωνο FM, Bluetooth και μία θύρα USB 2.0, αλλά και ένα φακό LED. Το Cat B25 είναι το πιο απλό τηλέφωνο της Caterpillar, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον «σπαρτιάτικο» εξοπλισμό του. Αν θέλετε μια προσιτή, πολύ ανθεκτική συσκευή μόνο για κλήσεις, αυτό είναι το επόμενο τηλέφωνό σας.


Cat Β100
Πρόκειται για ένα επίσης feature phone, με κύριο σκοπό τις τηλεφωνικές κλήσεις, ωστόσο είναι σαφώς ανώτερο από το Β25, με πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά. Όπως ήδη αναφέραμε, το Β100 αντέχει σε πολύ χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες, σε πτώση, στο νερό και τη σκόνη, διαθέτοντας γενικότερα ελαφρώς καλύτερες προδιαγραφές αντοχής από το Β25, αν και οι διαστάσεις τους διαφέρουν ελάχιστα. Το Β100 παρουσιάζει πιο έντονα στοιχεία βιομηχανικού σχεδιασμού με πιο έντονες γωνίες και γραμμές, ενώ το περίβλημά του κυριαρχείται από ελαστικά μέρη, μεταλλικές πινελιές, πλήκτρα κίτρινου χρώματος και καλύμματα για τις θύρες. Και εδώ, όπως στο Β25, δύο βίδες συγκρατούν το πίσω κάλυμμα και δένουν αρμονικά με αυτό το συνολικό βιομηχανισμό σχεδιασμό. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο της Caterpillar διαθέτει ονομαστικό χρόνο ομιλίας 10 ωρών και ζυγίζει 136 γραμμάρια παρά τη «θωράκισή» του, οπότε η μεταφορά του δεν προβληματίζει καθόλου. 
Το Cat B100 διαθέτει μεγάλα πλήκτρα και η γενικότερη εργονομία του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε εύκολα ακόμα και φορώντας γάντια.

Εκτός από την αντοχή του, υπάρχουν δύο ακόμα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν αισθητά το Cat Β100. Η συσκευή διαθέτει μικρόφωνο με noise-cancelling που περιορίζει τον περιβάλλοντα ήχο ώστε ο συνομιλητής σας να σας ακούει καθαρά και δυνατά, καθώς και ποιοτικά ηχεία για να ακούτε εσείς καλύτερα. Το δεύτερο ισχυρό χαρτί του Β100, που οφείλεται στο σχεδιασμό του, είναι τα μεγάλα πλήκτρα και η γενικότερη εργονομία του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε εύκολα ακόμα και φορώντας γάντια. Ο συνδυασμός υψηλής αντοχής και εξαιρετικής εργονομίας το καθιστά ιδανική επιλογή αν το περιβάλλον διαθέτει χώμα ή λάσπη και απαιτούνται γάντια.

Το Cat B100 διαθέτει οθόνη 2,2 ιντσών ανάλυσης QVGA 240x320, μία κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 3MP για φωτογραφίες και βίντεο (QVGA, 30fps), καθώς και εσωτερική μνήμη μόλις 128MB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας micro SD έως 32GB. Και εδώ θα βρείτε ραδιόφωνο FM, Bluetooth, μία θύρα USB 2.0 και ένα φακό LED, καθώς επίσης και GPS. Δύο ακόμα σημεία που υπερέχει το B100 έναντι του Β25 είναι η υποστήριξη 3G και η υποστήριξη περισσότερων τύπων αρχείων, αλλά δε δέχεται δύο κάρτες SIM όπως το B25.


Cat B15
Αντίθετα με τις άλλες δύο συσκευές, το Cat B15 ανήκει στην κατηγορία των smartphones και ειδικότερα στη μεγάλη οικογένεια των Android smartphones διαθέτοντας την έκδοση 4.1 (Jelly Bean) του λειτουργικού της Google. Αυτό σημαίνει πως έχετε στη διάθεσή σας χιλιάδες εφαρμογές μέσα από το Google Play για να καλύψετε κάθε ανάγκη σας. Ως smartphone και rugged (ανθεκτικό), το Β15 απευθύνεται σε όσους εργάζονται σε σκληρά περιβάλλοντα, αλλά επιζητούν τις αυξημένες δυνατότητες και τις πολλαπλές εφαρμογές είτε για την εργασία τους, είτε για τη διασκέδαση και ενημέρωσή τους. Εξάλλου, το Β15 υποστηρίζει δύο κάρτες SIM ώστε να έχετε δύο αριθμούς σε μία συσκευή, τον προσωπικό και τον επαγγελματικό.

Σχεδιαστικά, αν και μεγαλύτερο σε πλάτος, το Cat Β15 ακολουθεί τις γραμμές του Cat Β100 με έντονες γωνίες, κυρίως ελαστικά και λιγότερο μεταλλικά μέρη, κίτρινα πλήκτρα και καλύμματα στις θύρες. Σε σχέση με το Β100, το Β15 δίνει μια αίσθηση πιο στιβαρού τηλεφώνου και οι αυξημένες διαστάσεις του καθώς και το βάρος των 170 γραμμαρίων λειτουργούν περισσότερο θετικά παρά αρνητικά. Σε όλα αυτά προσθέστε τον ονομαστικό χρόνο ομιλίας των 16,3 ωρών. 
To Cat B15 διαθέτει οθόνη με Gorilla Glass 3 που επιτρέπει την κανονική χρήση του τηλεφώνου ακόμα και όταν έχει πάνω της τα νερά της βροχής.

Το Cat B15 διαθέτει capacitive οθόνη αφής πολλαπλών σημείων, 4 ιντσών και ανάλυσης WVGA 480x800. Ο ανθεκτικός χαρακτήρα της συσκευής συμπληρώνεται από τη προστασία του Gorilla Glass 3 σε μια οθόνη που επιτρέπει την κανονική χρήση του τηλεφώνου ακόμα και όταν έχει πάνω της τα νερά της βροχής. Το τηλέφωνο μπορεί να ανιχνεύσει την κίνηση και τα χτυπήματα των δαχτύλων σας ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο εσωτερικό του τηλεφώνου υπάρχει ο διπύρηνος επεξεργαστής MT6577 της MediaTek στο 1GHz που συνοδεύεται από μνήμη RAM 1GB, ενώ η εσωτερική μνήμη των 4GB μπορεί να αναβαθμιστεί με τη χρήση κάρτας micro SD έως 32GB. Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, μία λήψης στο πίσω μέρος ανάλυσης 5MP και μία επικοινωνίας μπροστά ανάλυσης VGA. Φυσικά υποστηρίζει 3G, Wi-Fi και Bluetooth, ενώ διαθέτει θύρα USB 2.0, GPS και τους πιο γνωστούς αισθητήρες.


Δείτε ένα πολύ όμορφο βίντεο σχετικό με την αντοχή του Cat B15:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα