Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Τα 10+1 πιο χρήσιμα ελληνικά apps για την Android συσκευή σας (ΜΕΡΟΣ 2ο)

Ιουλ 29 2014
Αυτές είναι οι 11 ελληνικές εφαρμογές που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε εγκατεστημένες στην Android συσκευή σας.
Τα 10+1 πιο χρήσιμα ελληνικά apps για την Android συσκευή σας (ΜΕΡΟΣ 2ο)
Στο πρώτο μέρος της συλλογής των 11 ελληνικών εφαρμογών που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στην Android συσκευή σας, είδαμε εφαρμογές για τον καιρό, τα εφημερεύοντα φαρμακεία, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις ονομαστικές εορτές, καθώς και το Taxibeat, τη γνωστή υπηρεσία κλήσης ταξί. Συνεχίζοντας, εμπλουτίζουμε περαιτέρω το οπλοστάσιό μας απέναντι σε καθημερινές ανάγκες με 6 ακόμα εφαρμογές. Ας τις δούμε αναλυτικά (η σειρά είναι τυχαία)...

6. Fuel Prices in Greece


Η εφαρμογή εμφανίζει ένα χάρτη με τις τιμές ανά πρατήριο, όπως αυτές παρέχονται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και το gasprice.gr. Οι τιμές εμφανίζονται με τρία χρώματα, πράσινο για τις χαμηλές, μπλε για τις μέσες και κόκκινο για τις υψηλές, ώστε να έχετε μια όσο το δυνατό πιο άμεση εικόνα. Το είδος καυσίμου που σας ενδιαφέρει μπορείτε να το επιλέξετε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής (συμπεριλαμβάνεται το υγραέριο). Η επιλογή «Nearby fuel stations» εμφανίζει μια λίστα με τα πλησιέστερα πρατήρια, την απόσταση από την τρέχουσα τοποθεσία σας και, φυσικά την τιμή του καυσίμου που έχετε ορίσει. Πατώντας πάνω σε ένα από τα πρατήρια της λίστας εμφανίζεται η θέση του στο χάρτη και έχετε τη δυνατότητα να δείτε οδηγίες πλοήγησης προς αυτό μέσω Google maps.

7. Skroutz


Η εφαρμογή – συνέχεια της υπηρεσίας που άλλαξε τα δεδομένα στις αγορές μας. Μέσω αυτής, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές από εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα και να βρείτε τη χαμηλότερη για το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Οι κύριες κατηγορίες του είναι 6: Τεχνολογία, Μόδα-Ομορφιά, Παιδικά-Βρεφικά, Hobby-Αθλητισμός, Σπίτι-Κήπος και Auto-Moto. Βρίσκοντας το προϊόν που θέλετε από τη λειτουργία αναζήτησης ή μέσα από τις κατηγορίες, εμφανίζεται μια μικρή περιγραφή, οι αξιολογήσεις των χρηστών, η χαμηλότερη και η υψηλότερη τιμή της αγοράς (με την τάση) και επιλογές για να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, παρόμοια προϊόντα και, φυσικά, την τιμή σε όλα τα καταστήματα που το διαθέτουν. Επιλέγοντας κατάστημα, μεταφέρεστε σε αυτό και στη σελίδα του προϊόντος ώστε να το αγοράσετε. Απλό, γρήγορο και, πάνω απ’ όλα, χρήσιμο!

8. Greece News


 
Η εφαρμογή λειτουργεί ως ένας news aggregator για ελληνικά ειδησεογραφικά websites, δηλαδή συλλέγει τους τίτλους και τις εισαγωγές των ειδήσεων που γράφονται σε websites ενημέρωσης μέσω RSS και όταν επιλέξετε μία από τις ειδήσεις μεταφέρεστε στην πηγή. Η εφαρμογή ξεκινά με μια λίστα των websites και στη συνέχεια, επιλέγοντας ένα από αυτά, εμφανίζονται, αν υπάρχουν τα ξεχωριστά RSS feeds ανά κατηγορία (Τελευταίες Ειδήσεις, Ελλάδα, Κόσμος , Αθλητικά, Τεχνολογία, κλπ). Όlα αυτά τα feeds μπορείτε να τα επεξεργαστείτε ώστε να διορθώσετε κάποιο που θα αλλάξει διεύθυνση, αλλά και να προσθέσετε τα feeds που επιθυμείτε. Σε κάθε feed εμφανίζεται ο τίτλος και η ημερομηνία/ώρα της είδησης, ενώ μπορείτε να «ξεδιπλώσετε» και μια μικρή εισαγωγή (αν την πατήσετε οδηγείστε στην πηγή). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διαθέτει δυνατότητα για ανάγνωση offline, καθώς και για κοινοποίηση μιας είδησης σε Facebook, Twitter, κλπ (κατά την ανάγνωση από την πηγή).

9. apergia.gr


Μία ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για όσους κινούνται στο κέντρο στο κέντρο της Αθήνας αφού παρουσιάζει όλες τις κινητοποιήσεις ώστε είτε να τις αποφύγετε, είτε να συμμετέχετε. Αν και η εφαρμογή ξεκίνησε δίνοντας μόνο αυτό, επεκτάθηκε προσφέροντας πλέον τους τίτλους (RSS feed) των πιο πρόσφατων ειδήσεων από επιλεγμένα μέσα, τον καιρό στο κέντρο της Αθήνας για σήμερα, αύριο και όλη την εβδομάδα, καθώς τις αργίες του έτους και των επόμενων τριών ετών, ενώ περιλαμβάνει και εορτολόγιο. Η αρχική οθόνη της εφαρμογής δίνει μια συνολική εικόνα της ημέρας εμφανίζοντας επιπλέον το ωράριο καταστημάτων και πόσες ημέρες υπολείπονται για την επόμενη αργία.

10. e-food.gr


Το e-food.gr είναι μία από τις πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπει να παραγγείλετε φαγητό από την Android συσκευή σας και αυτή με τα περισσότερα downloads. Εισάγετε τη διεύθυνσή σας, την επιβεβαιώνετε στο χάρτη, επιλέγετε κατάστημα, φτιάχνετε την παραγγελία σας όπως επιθυμείτε και περιμένετε... να χτυπήσει το κουδούνι. Η λίστα των καταστημάτων εμφανίζει τα καταστήματα που παραδίδουν στη διεύθυνσή σας, την ελάχιστη χρέωσή, το μέγιστο χρόνο παράδοσης και βαθμολογία χρηστών, ενώ έχετε δυνατότητα να φιλτράρετε τη λίστα ανά είδος κουζίνας. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε απ’ ευθείας το αγαπημένο σας κατάστημα.

10+1. You.gr


Το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό κατάστημα έχει τη δική του εφαρμογή στο Android που σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στα αμέτρητα προϊόντα του και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Η εφαρμογή ξεκινά με μια οθόνη πολλαπλών επιλογών από όπου μπορείτε να αναζητήσετε το προϊόν που θέλετε μέσα από κατηγορίες ή πληκτρολογώντας την ονομασία του, να δείτε top προϊόντα και νέες αφίξεις, αλλά και να εκμεταλλευτείτε προσφορές που εμφανίζονται με τυχαία σειρά, απλά με ένα κούνημα της συσκευής. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο barcode reader για να σκανάρετε προϊόντα, να θυμηθείτε τις προηγούμενες παραγγελίες σας, να δείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα, καθώς και να κάνετε μια επισκόπηση των προϊόντων για τα οποία έχετε ορίσει price alert (να ειδοποιηθείτε αν γίνει μείωση τιμής). Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε επίσης να επιθεωρήσετε το καλάθι σας και να προχωρήσετε σε παραγγελία, καθώς και να δείτε τα καταστήματα εξυπηρέτησης της παραγγελίας σα σε χάρτη. Από τη λίστα των προϊόντων στην οποία θα καταλήξετε μετά από την περιήγησή σας στις κατηγορίες μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με πολλαπλά φίλτρα που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε αυτό που θέλετε. Όταν καταλήξετε σε ένα προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να το προσθέσετε στο καλάθι ή στα αγαπημένα σας, να ορίσετε price alert, να δείτε εκτενείς πληροφορίες, αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και σχετικά προϊόντα.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα