Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Trust cooling stands: GTX 220 20159, Azul 20104

Ιουλ 06 2016
Η πολύωρη χρήση του laptop μπορεί να αποδειχθεί κουραστική τόσο για εσάς, όσο και για την ίδια τη συσκευή, με την Trust να δίνει δύο λύσεις που θα σας προσφέρουν αποδοτικότερη εργασία.
Trust cooling stands: GTX 220 20159, Azul 20104
Εδώ και αρκετά χρόνια τα laptops έχουν καταφέρει να "στέκονται" δίπλα στους σταθερούς Η/Υ με αξιώσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχουν αντικαταστήσει τα παραδοσιακά PCs, με την φορητότητα και την ευκολία που προσφέρουν να αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα. Παρ' όλα αυτά, η πολύωρη χρήση τους αποδεικνύεται σαφώς πιο κουραστική από ότι σε ένα desktop PC, ενώ η θερμοκρασία είναι ακόμα ένας παράγοντας που οι χρήστες θα πρέπει να έχουν στον νου τους, αφού τα laptops είναι επιρρεπή στην ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών, δεδομένης της κατασκευής τους.

Σε αυτό το πρόβλημα τη λύση έρχονται να δώσουν οι ειδικές βάσεις για laptop, οι οποίες προσφέρουν καλύτερη εργονομία και φυσικά την απαραίτητη ψύξη. Η Trust είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου, με τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της να εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.Η Trust είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στα cooling stands, με τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της να εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Δύο από τις προτάσεις της Trust στις βάσεις για laptops είναι το GTX 220 20159 Gaming Cooler και το Azul 20104 Cooling Stand. Όπως μαρτυρούν και τα ονόματά τους, το πρώτο απευθύνεται σε αυτούς που χρησιμοποιούν το laptop τους (και) για gaming, ενώ το δεύτερο προσφέρει ανώτερης ποιότητα ψύξη, με δύο ανεμιστήρες. Με μια προσεκτικότερη ματιά, στο GTX 220 Gaming Cooler τις εντυπώσεις κλέβει το κόκκινο LED και ο "επιθετικός" σχεδιασμός του, που το κάνει να συμβαδίζει αρμονικά με τις "γραμμές" ενός gaming laptop. Ως γνωστό, ένα laptop που δεν υπερθερμένεται προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στα απαιτητικά games.

Το μεγάλο fan στο κέντρο της βάσης θα αναλάβει την σωστή ψύξη του laptop, ενώ η βάση προσφέρει ιδιαίτερη ευκολία μετακίνησης. Το fan τροφοδοτείται μέσω του καλωδίου USB και είναι αθόρυβο, κάτι που σημαίνει ότι η λειτουργία του δε θα αποσπά την προσοχή σας με ενοχλητικούς θορύβους, αφήνοντάς σας να απολαύσετε την απόλυτη gaming εμπειρία, κάθε φορά. Τέλος, η επιφάνειά του μπορεί να φιλοξενήσει notebooks με οθόνες μέχρι 17,3 ίντσες, ένα μέγεθος που προτιμάται από τα gaming laptops.Στο GTX 220 Gaming Cooler τις εντυπώσεις κλέβει το κόκκινο LED και ο "επιθετικός" σχεδιασμός του, που το κάνει να συμβαδίζει αρμονικά με τις "γραμμές" ενός gaming laptop.

Το Azul 20104 Cooling Stand, από την άλλη, δεν στοχεύει στους gamers, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δε θα εξυπηρετήσει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις τους. Η μεγάλη επιφάνεια των 360 x 280 mm επίσης μπορεί να ψύξει laptops με οθόνες μέχρι 17,3 ίντσες, ενώ οι δύο ανεμιστήρες εγγυώνται ανώτερης ποιότητας ψύξη, με την τροφοδοσία ρεύματος να επιτυγχάνεται για ακόμη μια φορά μέσω του καλωδίου USB. Εδώ, το κόκκινο χρώμα αντικαθίσταται από ένα πιο διακριτικό και ελκυστικό μπλέ, ενώ η ειδική κατασκευή της επιφάνειας επιτρέπει τη βέλτιστη κυκλοφορία αέρα στη συσκευή σας. Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη αποτελεί ο ειδικός, εσωτερικός χώρος αποθήκευσης του καλωδίου, αλλά και το επιπλέον USB port, κάτι που χαρίζει στο Azul 20104 Cooling Stand επιπλέον πόντους στην φορητότητα. Επειδή όμως ένα laptop stand πρέπει να φροντίζει και για την εργονομία, η κλίση στον σχεδιασμό του σας προσφέρει τη δυνατότητα να πληκτρολογείτε ξεκούραστα, μειώνοντας την κόπωση και επιτρέποντας την πολύωρη χρήση της συσκευής σας χωρίς προβλήματα.Οι δύο ανεμιστήρες του Azul 20104 Cooling Stand εγγυώνται ανώτερης ποιότητας ψύξη.

Οι δύο προτάσεις της Trust είναι μονόδρομος τόσο για τους gamers, όσο και για αυτούς που χρειάζεται να δουλεύουν πολλές ώρες στον φορητό τους υπολογιστή. Ο σχεδιασμός και οι γραμμές από τη μία, σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική ψύξη που προσφέρουν θα δώσουν στο laptop σας την ασφάλεια που ζητάτε Ταυτόχρονα όμως, δεν κάνουν εκπτώσεις στην εργονομία φροντίζοντας και για την αποδοτικότητά σας.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα