Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το ταξίδι σας (Android)

Ιουν 22 2016
Με λίγες καλές εφαρμογές στο smartphone, το ταξίδι σας μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο, πιο άνετο και σίγουρα πιο οικονομικό.
5 από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το ταξίδι σας (Android)
Είτε είστε από αυτούς που προγραμματίζουν με κάθε λεπτομέρεια το ταξίδι τους, είτε όχι, υπάρχουν λεπτομέρειες που μένουν πάντα εκτός προγράμματος. Από τη στιγμή που ξεκινάτε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας μέχρι την επιστροφή, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε, να οργανώσετε και να υπολογίσετε. Το καλό είναι πως πλέον έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από εξαιρετικές εφαρμογές για το smartphone ή το tablet (στο συγκεκριμένο άρθρο για συσκευές Android) που μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο στην οργάνωση, όσο και στο να περάσετε καλύτερα στο ταξίδι σας. Και φυσικά, μπορούν να κάνουν το ταξίδι σας πολύ πιο οικονομικό.

Οι εφαρμογές που επιλέξαμε είναι μόνο ελάχιστες μέσα στις αμέτρητες που υπάρχουν στο Google Play για κάθε κομμάτι του ταξιδιού σας. Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων με βαθμολογίες, εισιτηρίων για κάθε μέσο, αλλά και οδηγοί πόλεων, όλα είναι εδώ για να επιλέξετε το καλύτερο για την περίπτωσή σας και να κάνετε το ταξίδι σας πολύ πιο απολαυστικό. Πάρτε μια γεύση από τις δωρεάν εφαρμογές που επιλέξαμε και «βουτήξτε» στον ωκεανό εφαρμογών του Google Play για να προσθέσετε τις δικές σας.

Booking.com Hotel Reservations


Είναι η εφαρμογή του booking.com, της γνωστής μηχανής αναζήτησης καταλυμάτων. Σας επιτρέπει να αναζητήσετε το ιδανικό κατάλυμα για εσάς με βάσει πολλαπλά κριτήρια διαθέτοντας μοναδικές τιμές και προσφορές. Μπορείτε να ενημερωθείτε από έγκυρα σχόλια για την ποιότητα του καταλύματος που σας ενδιαφέρει, αλλά και να εντοπίσετε ακριβώς τη θέση του στο χάρτη. Αφού βρείτε αυτό που θέλατε, δεν έχετε παρά να το κλείσετε και να το διαγράψετε από την to-do list των διακοπών σας. Αν χρειαστεί, μπορείτε να κάνετε αλλαγές μέσα από την εφαρμογή.

Skyscanner – All Flights


Μια εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν κάτοχο smartphone που ταξιδεύει συχνά. Με βάση προορισμό, ημερομηνίες επιβάτες και θέση, η εφαρμογή βρίσκει όλες τις πτήσεις, απ’ ευθείας ή με ανταπόκριση, εμφανίζοντας τα αποτελέσματα ταξινομημένα βάσει τιμής (μπορείτε να αλλάξετε το κριτήριο ταξινόμησης). Στα αποτελέσματα μπορείτε να ορίσετε φίλτρα για τον αριθμό των στάσεων και τη συνολική διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και να αλλάξετε τον αριθμό επιβατών και την κατηγορία θέσης. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε μια ειδοποίηση τιμής και η εφαρμογή θα σας ενημερώνει αν αλλάξει η τιμή της πτήσης. Αφού εντοπίσετε το πρακτορείο με την καλύτερη τιμή, η εφαρμογή σας μεταφέρει στη σελίδα του πρακτορείου για να ολοκληρώσετε την κράτηση.

Waze – GPS, Maps & Traffic


Είναι η αγαπημένη μας δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης και δεν το κρύβουμε. Δε διαθέτει ελληνικό περιβάλλον, ούτε φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά, αλλά αν τη χρησιμοποιήσετε θα καταλάβετε σύντομα ότι αυτές οι ελλείψεις είναι πολύ μικρές μπροστά στο συνολικό πλούτο των δυνατοτήτων της εφαρμογής. Πρόκειται για μια εφαρμογή που «χτίζεται» από τα δεδομένα που παρέχει η κοινότητα των χρηστών της. Όταν, για παράδειγμα, η εφαρμογή ανιχνεύσει ότι κινήστε με πολύ μικρή ταχύτητα θα σας ζητήσει να εισάγετε το λόγο (πολλή κίνηση, ατύχημα, κλείσιμο δρόμου, κλπ) και θα ενημερώσει όσους οδηγούς πλησιάζουν στο μποτιλιάρισμα που είστε ώστε να αλλάξουν διαδρομή. Οι χρήστες έχουν επίσης εισάγει και πολλά σημεία ή επιχειρήσεις ώστε να μπορείτε να κάνετε την αναζήτησή σας βάσει αυτών. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι εξαιρετικό και η «συνεργασία» της με το Facebook υποδειγματική.

fuelGR: fuel prices & stations


Όταν εκκινεί, η εφαρμογή εντοπίζει τη θέση σας και δείχνει τα πρατήρια της ευρύτερης περιοχής σας με τις τιμές τους, όπως αυτές καταχωρούνται στα sites των εταιρειών καυσίμων (να προσέχετε πάντα την ημερομηνία καταχώρησης). Μια γρήγορη άποψη για τις τιμές μπορείτε να πάρετε από το χρώμα τους: με πράσινο οι χαμηλές, με μπλε οι μέτριες και με κόκκινο οι υψηλές. Από τις ρυθμίσεις μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο καυσίμου (αμόλυβδη 95, αμόλυβδη 100, diesel, υγραέριο, κλπ), να επιλέξετε τις εταιρείες που θέλετε να εμφανίζονται και να ορίσετε την παλαιότητα των τιμών που επιτρέπετε. Επιλέγοντας ένα πρατήριο εμφανίζονται πληροφορίες, απόσταση και κόστος μετάβασης, ενώ αν πατήσετε στις πληροφορίες εμφανίζονται και άλλες ενέργειες όπως δυνατότητα πλοήγησης προς το πρατήριο μέσω της εφαρμογής που διαθέτετε.

Paperplane – Travel Planning


Πρόκειται για μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει στα αξιοθέατα μιας πόλης ανάλογα με τις μέρες που θα μείνετε σε αυτή. Αρχικά επιλέγετε έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς της αρχικής σελίδας ή εισάγετε τον προορισμό που θέλετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισάγετε την ημερομηνία άφιξης και την ημερομηνία αναχώρησης και αμέσως μετά, τη διεύθυνση στην οποία θα μένετε και, αν θέλετε, το διαθέσιμο budget και τον αριθμό των ατόμων της παρέας σας. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, η εφαρμογή δημιουργεί ένα ημερήσιο πλάνο επίσκεψης στα αξιοθέατα της πόλης. Οι προορισμοί ομαδοποιούνται με βάση την απόσταση μεταξύ τους ώστε να κερδίσετε χρόνο και να δείτε όσο το δυνατό περισσότερα από αυτά.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα