Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Toshiba 39L4333DG 39’’ Cloud TV

Μαϊ 06 2014
Αν αναρωτιέστε πόσο έξυπνη μπορεί να γίνει μια τηλεόραση, δεν έχετε παρά να δείτε τη νέα 39L4333DG της Toshiba με τις πρωτοποριακές δυνατότητες.
Toshiba 39L4333DG 39’’ Cloud TV
Αναμφισβήτητα, τα πιο hot χαρακτηριστικά στην αγορά των τηλεοράσεων αυτή τη στιγμή είναι οι έξυπνες δυνατότητες και η ανάλυση 4K. Με το δεύτερο όμως να μην έχει ακόμα εξαπλωθεί σε μεγάλο βαθμό, οι Smart TV δυνατότητες μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Η νέα σειρά L4 της Toshiba, μέλος της οποίας είναι και η 39L4333DG, πηγαίνει αυτές τις δυνατότητες ακόμα πιο μακριά μέσω της Cloud TV που καταργεί τα σύνορα ανάμεσα στο τηλεοπτικό και το διαδικτυακό, αλλά και ανάμεσα στην αναζήτηση και την προτίμηση. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...Όσοι παρακολουθούν ή κατεβάζουν σειρές και ταινίες από το Internet θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την τεχνολογία Resolution+, η οποία βελτιώνει σημαντικά το περιεχόμενο με ανάλυση χαμηλότερη του HD.

Η 39L4333DG, το μοντέλο LED των 39’’ της σειράς L4 της Toshiba, διαθέτει ανάλυση Full HD και σάρωση 100Hz (100 AMR) ώστε να απολαμβάνετε με υψηλή ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα ακόμα και τις πιο έντονες σκηνές δράσεις. Οι ταινίες δράσης, τα αθλητικά γεγονότα και γενικά το περιεχόμενο με σκηνές όπου κυριαρχεί η έντονη κίνηση επωφελούνται από την τεχνολογία 100 AMR, η οποία εξαλείφει ενοχλητικά φαινόμενα όπως τα ίχνη και τις θολώσεις. Μία ακόμα τεχνολογία που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι παρακολουθούν ή κατεβάζουν σειρές και ταινίες από το Internet, είναι η Resolution+, η οποία βελτιώνει σημαντικά το περιεχόμενο με ανάλυση χαμηλότερη του HD.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, η 39L44333DG διαθέτει όλα αυτά που θα θέλατε κι ακόμα παραπάνω. Η σύνδεσή της στο δίκτυο μπορεί να γίνει τόσο ασύρματα μέσω Wi-Fi υποστηρίζοντας WPS για εύκολη πρόσβαση, όσο και ενσύρματα μέσω Ethernet διαθέτοντας θύρα LAN. Η πρόσβαση στο δίκτυο «ξεκλειδώνει» την είσοδο για το θαυμαστό κόσμο του Cloud TV, αλλά επιτρέπει και τη συνεργασία μεταξύ άλλων δικτυακών συσκευών και της τηλεόρασης που υποστηρίζει DLNA. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να πλοηγήστε στο Web μέσω του ενσωματωμένου browser, αλλά και να κάνετε βιντεοκλήσεις μέσω Skype αν προμηθευτείτε την προαιρετική συμβατή webcam.Με την υποστήριξη WiDi, έχετε τη δυνατότητα να αναπαράγετε ασύρματα στην τηλεόραση περιεχόμενο που έχετε στο laptop, το tablet ή το smartphone.

Με την υποστήριξη WiDi, έχετε τη δυνατότητα να αναπαράγετε ασύρματα στην τηλεόραση περιεχόμενο που έχετε στο laptop, το tablet ή το smartphone (αρκεί να διαθέτουν και αυτά WiDi) χωρίς τη μεσολάβηση του router, απ’ ευθείας από τη συσκευή στην τηλεόραση. Το ίδιο μπορείτε να πετύχετε και ενσύρματα μεταξύ smartphone (ή άλλης φορητής συσκευής) και τηλεόρασης, βάσει του προτύπου MHL, συνδέοντας το smartphone σε μία (συγκεκριμένη) από τις τέσσερις εισόδους HDMI της τηλεόρασης. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από την αναπαραγωγή περιεχομένου, γίνεται και φόρτιση της φορητής συσκευής. Αυτή δεν είναι η μόνη σχέση μεταξύ τηλεόρασης και φορητών συσκευών καθώς η Toshiba διαθέτει μια σειρά από εφαρμογές (AppsConnect) για smartphones και tablets που επιτρέπουν τον έλεγχο της τηλεόρασης. Μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή είναι η MediaGuide, η οποία παίρνει τα δεδομένα του EPG και τα παρουσιάζει στη φορητή συσκευή. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε ακόμα και να κλειδώσετε κάποιο πρόγραμμα που δε θέλετε να δουν τα παιδιά. Εκτός από τις 4 εισόδους HDMI, στο πίσω μέρος της τηλεόρασης θα βρείτε, μεταξύ άλλων, 2 θύρες USB για σύνδεση αποθηκευτικών μέσων και αναπαραγωγή περιεχομένου από αυτά, είσοδο D-Sub για σύνδεση με το PC και οπτική ψηφιακή έξοδο ήχου.Στο πίσω μέρος της τηλεόρασης θα βρείτε, μεταξύ άλλων, 4 εισόδους HDMI, 2 θύρες USB για σύνδεση αποθηκευτικών μέσων και αναπαραγωγή περιεχομένου από αυτά, είσοδο D-Sub για σύνδεση με το PC και οπτική ψηφιακή έξοδο ήχου.

Όπως αναφέραμε, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της 39L44333DG είναι ο «έξυπνος» χαρακτήρας της, δηλαδή το περιβάλλον με την ονομασία Cloud TV. Μέσα από το dashboard της τηλεόρασης μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο μιας σειράς υπηρεσιών όπως το YouTube, το Vimeo, το Dailymotion, το Aupeo και πολλά άλλα. Μέσα από ειδικές εφαρμογές μπορείτε να διαβάσετε όσα γράφουν αυτοί που ακολουθείτε στο Twitter, αλλά και όσα δημοσιεύουν οι φίλοι σας στο Facebook. Φυσικά, και εδώ θα βρείτε τη δημοφιλή πλέον λειτουργία που συνδυάζει το σχολιασμό στο Twitter με την παράλληλη θέαση τηλεοπτικού προγράμματος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λειτουργία της αναζήτησης που ερευνά για τηλεοπτικά προγράμματα και διασημότητες στον τηλεοπτικό οδηγό EPG, σε υπηρεσίες Video On Demand και στο Web. Εσείς δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε αυτό που αναζητάτε και η τηλεόραση θα ψάξει παντού. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λειτουργία των προσωποποιημένων προτάσεων με την τηλεόραση να προτείνει περιεχόμενο που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας βασισμένο στο ιστορικό του προφίλ σας. Τα δύο τελευταία χαρακτηριστικά υπάρχουν και σε άλλες τηλεοράσεις Smart TV, ωστόσο οι προσωποποιημένες προτάσεις στις τηλεοράσεις Cloud TV φημίζονται για την επιτυχημένα αποτελέσματά τους.Μέσω της λειτουργίας αναζήτησης μπορείτε να ψάξετε για τηλεοπτικά προγράμματα και διασημότητες στον τηλεοπτικό οδηγό EPG, σε υπηρεσίες Video On Demand και στο Web.

Σχεδιαστικά, η 39L4333DG ακολουθεί λιτή και μοντέρνα γραμμή που την κάνουν ιδιαίτερα κομψή. Χωρίς έντονες γωνίες και με ασημί φινιρίσματα στο κυρίαρχο μαύρο, η τηλεόραση της Toshiba μπορεί να σας κερδίσει με την πρώτη ματιά.


Γνωρίστε καλύτερα την 39L4333DG της Toshiba:

Toshiba σειρά L4:


 
Toshiba Cloud TV:
 
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα