Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

iPhone 7 & iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition

Μαϊ 18 2017
H Apple λανσάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της «κόκκινο» iPhone που, εκτός ότι είναι πανέμορφο, κυκλοφορεί για καλό σκοπό.
iPhone 7 & iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition
Η Apple για πρώτη φορά προσθέτει στην σειρά προϊόντων Product (RED) τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, με τα οποία συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασίας της με την φιλανθρωπική οργάνωση (RED). Ειδικότερα, τα iPhone 7 και iPhone 7 (PRODUCT) RED Special Edition έρχονται με φινίρισμα αλουμινίου σε έντονο κόκκινο χρώμα και διατίθενται αποκλειστικά με χωρητικότητα 128GB και 256GB.

Ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των συγκεκριμένων μοντέλων θα προσφερθεί στο Global Fund, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που διανέμει τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από αυτές τις ενέργειες στη θεραπεία του HIV/AIDS και άλλων επικίνδυνων ασθενειών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τελευταία 10 χρόνια, η Apple έχει προσφέρει περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια στο ίδρυμα Global Fund από την πώληση σχετικών προϊόντων, τα οποία και έχουν διατεθεί σε διάφορες εκστρατείες κατά του AIDS.Η Apple για πρώτη φορά προσθέτει στην σειρά προϊόντων Product (RED) τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, με τα οποία συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασίας της με την φιλανθρωπική οργάνωση (RED).

Εκτός από το εντυπωσιακό κόκκινο αλουμινένιο φινίρισμα, τα iPhone 7 και iPhone 7 (PRODUCT) RED Special Edition δεν φέρουν άλλες διαφορές με τα υπόλοιπα αντίστοιχα μοντέλα iPhone 7. Αξίζει, όμως, να θυμηθούμε γιατί τα νέα iPhone είναι τα πιο προηγμένα smartphone που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η Apple.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που συναντάμε στα νέα iPhone είναι οι νέες κάμερες. Με αισθητήρα 12 MP, διάφραγμα ƒ/1,8 και έναν φακό έξι στοιχείων, η κύρια κάμερα του iPhone 7 προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και με νέες προηγμένες δυνατότητες όπως την εγγραφή ευρείας χρωματικής γκάμας, οι φωτογραφίες και τα Live Photos σας θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά. Στην περίπτωση μάλιστα του iPhone 7 Plus, η ίδια κάμερα 12 MP λειτουργεί μαζί με έναν τηλεφακό 12 MP που μπορεί να τραβήξει κοντινές λήψεις, προσφέροντας καλύτερης ποιότητας ζουμ από μεγαλύτερες αποστάσεις.

Στο εμπρόσθιο τμήμα των συσκευών βρίσκεται κάμερα FaceTime HD με αισθητήρα 7 MP και σύστημα αυτόματης σταθεροποίησης. Εκτός από μεγαλύτερη ανάλυση, η μπροστινή κάμερα του νέου iPhone καταγράφει επίσης σε ευρεία χρωματική γκάμα, προσφέροντας ακόμα πιο καθαρές και ζωντανές selfies. Ακόμη, το Retina Flash προσαρμόζεται στο φωτισμό του περιβάλλοντος για λήψεις με φυσικούς τόνους επιδερμίδας.Τα νέα κόκκινα iPhone 7 έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες μεταλλικές αποχρώσεις: Rose Gold, Gold, Silver, Black, και Jet Black.

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus χρησιμοποιούν οθόνη Retina HD - 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα - που είναι 25% πιο φωτεινή με χρώματα επιπέδου κινηματογράφου, ενώ προσφέρει την καλύτερη διαχείριση χρωμάτων στην αγορά smartphone. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερες αποχρώσεις του ορατού φάσματος για τη δημιουργία μιας εικόνας, κάτι που σημαίνει ότι αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη είναι μια πιο ακριβής αναπαράσταση του περιβάλλοντός σας. Η νέα οθόνη Retina HD του iPhone 7 ενσωματώνει το 3D Touch σε κάθε λειτουργία του iOS. Η συσκευή ανταποκρίνεται με ανεπαίσθητες δονήσεις, ενώ πλέον μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τα Μηνύματα, το Ημερολόγιο, το Mail και άλλα apps με έναν πιο ουσιαστικό και διαδραστικό τρόπο.

Επιπρόσθετα, τα νέα iPhone έρχονται με νέο πλήκτρο Αρχικής Οθόνης που προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και μεγαλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης, ενώ ο βελτιωμένος αισθητήρας αφής Touch ID παρέχει ακόμα ταχύτερη και ακριβέστερη αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων.Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι αναμφίβολα τα καλύτερα iPhone που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, με νέα προηγμένα συστήματα καμερών, καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, καθώς και οθόνη Retina HD.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το iPhone 7 είναι ανθεκτικό στο νερό (πιστοποίηση IP67), ενώ είναι το πρώτο smartphone της Apple που είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικά ηχεία, με διπλάσια ένταση ήχου από το iPhone 6s και βελτιωμένη δυναμική εμβέλεια. Επίσης, συνοδεύονται από ακουστικά EarPods που διαθέτουν βύσμα Lightning. Αν όμως θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά ακουστικά σας, μπορείτε να τα συνδέσετε χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα ακουστικών 3.5 mm που συμπεριλαμβάνεται.

Προχωρώντας προς το εσωτερικό των συσκευών, συναντάμε το νέο πανίσχυρο chip A10 Fusion που είναι πιο γρήγορο και πιο αποδοτικό από τα προηγούμενα iPhone. Με μία ολοκαίνουργια σχεδίαση τεσσάρων πυρήνων, ο επεξεργαστής του A10 Fusion chip διαθέτει δύο πυρήνες υψηλών επιδόσεων και δύο πυρήνες υψηλής αποδοτικότητας. Οι πυρήνες υψηλών επιδόσεων λειτουργούν με ταχύτητα διπλάσια του iPhone 6, ενώ οι πυρήνες υψηλής αποδοτικότητας λειτουργούν με το ένα πέμπτο της ενέργειας που καταναλώνουν οι πυρήνες υψηλών επιδόσεων. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τις καλύτερες επιδόσεις και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, όποτε τις χρειάζεστε. Έτσι, μπορείτε να εργάζεστε με ταχύτητα διπλάσια του iPhone 6 και να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο μεταξύ των φορτίσεων.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα