Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Φθινόπωρο 2015, Μέρος 4ο)

Νοε 24 2015
Η φθινοπωρινή «επιδρομή» συνεχίζεται με Fallout 4 και μερικούς ακόμη τίτλους που θα σας απασχολήσουν για καιρό ακόμη.
Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Φθινόπωρο 2015, Μέρος 4ο)
Έχουμε ήδη δημοσιεύσει τρία άρθρα με φθινοπωρινές κυκλοφορίες, όμως πρόκειται για την περίοδο αιχμής της αγοράς των videogames, οπότε μη νομίζετε ότι έχουμε τελειώσει ακόμα. Συνεχίζουμε λοιπόν τα σχετικά αφιερώματά μας με το «βαρύ πυροβολικό» του φθινοπώρου: Fallout 4, Assassin’s Creed Syndicate, Star Wars Battlefront, Call of Duty: Black Ops III και Rise of the Tomb Raider.

Fallout 4


Η θρυλική σειρά RPG που πραγματεύεται το μέλλον της ανθρωπότητας μετά από τον πυρηνικό όλεθρο επιστρέφει ύστερα από καιρό. Με το Fallout 3 η σειρά πέρασε στα χέρια της, γνωστής από τη σειρά Elder Scrolls, Bethesda. Μετά το διάλειμμα του Fallout: Vegas, που επιμελήθηκε η Obsidian, η Bethesda επιστρέφει στις μετα-Αποκαλυπτικές ΗΠΑ με το τεράστιο και εξαιρετικό Fallout 4. Το νέο Fallout διαδραματίζεται στη Βοστώνη και ακολουθεί τις γενικές αρχές που έκαναν τη σειρά τόσο διάσημη και αγαπητή. Ο παίκτης διαθέτει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να κινηθεί και να αναπτυχθεί όπως θέλει, ενώ έμφαση δίνεται, όπως πάντα, στον παράγοντα της εξερεύνησης. Για μία ακόμη φορά χρησιμοποιείται το σύστημα στόχευσης V.A.T.S. που δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στο αδύναμο σημείο ενός εχθρού με βάση ποσοστά ζημιάς που εμφανίζονται επάνω του ενώ η δράση έχει επιβραδυνθεί. Αναβαθμισμένο παρουσιάζεται και το σύστημα crafting, που επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει από όπλα και εξοπλισμό μέχρι… ολόκληρους οικισμούς.

Assassin’s Creed Syndicate


Αυτό που κάνει η σειρά Assassin’s Creed καλύτερα από κάθε άλλη, είναι ότι προσφέρει στον παίκτη ένα πειστικό ταξίδι στον τόπο και στον χρόνο. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στο Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής, όπου έχει μόλις ξεκινήσει η Βιομηχανική Επανάσταση. Κατά το 1868, η πραγματική εξουσία βρίσκεται στο χρήμα και όχι στα αξιώματα. Οι πρωταγωνιστές Jacob και Evie έχουν ως σκοπό τους να πάρουν τον έλεγχο του υποκόσμου του Λονδίνου, με σκοπό να αντισταθούν στην πλουτοκρατία και να φέρουν την ελευθερία στις καταπιεσμένες μάζες. Στα χέρια του παίκτη βρίσκονται νέα όπλα και εξοπλισμός, όπως ο εκτοξευτής σχοινιού, ο οποίος επιτρέπει την άμεση αναρρίχηση σε κτίρια, δίνοντας άλλη διάσταση στις καταδιώξεις. Επιπλέον, μπορείτε να χειριστείτε άμαξες και να λάβετε μέρος σε αγώνες με αυτές. Πάνω από όλα όμως, η μεγαλύτερη γοητεία του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα εξερεύνησης μιας πιστής (στο πνεύμα) αναπαράστασης του Λονδίνου μιας άλλης εποχής.

Star Wars Battlefront


Η νέα ταινία Star Wars πλησιάζει και η ανυπομονησία έχει χτυπήσει κυριολεκτικά κόκκινο. Το παιχνίδι που θα την συνοδεύσει ανεπίσημα ευτυχώς δεν είναι ένα movie license της σειράς, αλλά μία προσαρμογή από την DICE των μηχανισμών του Battlefield στον κόσμο του Star Wars. Θα πολεμήσετε λοιπόν στο πλευρό των Επαναστατών ή των Αυτοκρατορικών δυνάμεων σε multiplayer modes που είναι σε θέση να υποστηρίξουν μέχρι και 40 παίκτες ταυτόχρονα. Θα χρησιμοποιήσετε lightsabers, θα χειριστείτε AT-AT και γενικά ό,τι μπορείτε να φανταστείτε από τον κόσμο του Star Wars θα είναι στη διάθεσή σας. Όλα αυτά με εκπληκτικά γραφικά, που αναπαριστούν άψογα το σύμπαν που εμπνεύστηκε ο George Lucas και αποδίδουν πιστά το πνεύμα και την ατμόσφαιρά του.

Call of Duty: Black Ops III


Το νέο Call of Duty δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά από το φθινοπωρινό line-up της Activision και φέτος έχει να προσφέρει αρκετές καινοτομίες για τα δεδομένα της σειράς, με πρωταρχική από αυτές το διευρυμένο ρεπερτόριο κίνησης. Η δράση τοποθετείται στο κοντινό μέλλον, όπου η βιο-τεχνολογία έχει δημιουργήσει ένα νέο είδος στρατιώτη με επαυξημένες δυνατότητες, όπως το περπάτημα στους τοίχους, τα διπλά άλματα, οι αλλαγές κατεύθυνσης στον αέρα και άλλα. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει και το διάσημο Zombie mode, αλλά και το απαραίτητο Campaign mode, όμως, όπως κάθε φορά, το πραγματικό «λιώσιμο» θα λάβει χώρα στα ποικίλα διαθέσιμα multiplayer modes, που με το νέο σύστημα κίνησης αναμένονται πιο ενδιαφέροντα από ποτέ.

Rise of the Tomb Raider


Μετά το πολύ επιτυχημένο πρόσφατο reboot, το Tomb Raider επιστρέφει με μία ακόμη πιο αξιόλογη προσπάθεια από την Crystal Dynamics. Το Rise of the Tomb Raider είναι αποκλειστικό, προς το παρόν, στο Xbox One και προσφέρει ό,τι και το πρωτότυπο, αλλά με καλύτερα γραφικά και μεγαλύτερη έμφαση στην εξερεύνηση. Σκοπός της Lara είναι να ανακαλύψει τον μυστικό της αθανασίας στην παγωμένη Σιβηρία, πριν από την, όχι και τόσο γνωστή για τις αγαθές προθέσεις της, οργάνωση Trinity. Το περιβάλλον ακραίου ψύχους καθιστά την επιβίωση ακόμη πιο δύσκολη, ενώ οι τύμβοι αποτελούν πλέον πολύ πιο σημαντικό κομμάτι της όλης εμπειρίας, σε αντίθεση με το πρωτότυπο που αποτελούσαν εντελώς δευτερεύουσα δραστηριότητα.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα