Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Φθινόπωρο 2015, Μέρος 2ο)

Νοε 05 2015
Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά η «περίοδος αιχμής» του gaming. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει η φετινή χρονιά…
Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Φθινόπωρο 2015, Μέρος 2ο)
H φθινοπωρινή απόβαση ποιοτικών τίτλων συνεχίζεται με το τελευταίο Metal Gear, το Mad Max, το νέο expansion του Destiny και άλλα. Πάρτε το όπλο σας και ετοιμαστείτε να αναλάβετε αποστολές και να περιπλανηθείτε σε εχθρικούς κόσμους με πρώτο στόχο την επιβίωσή σας. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι αυτή η επιβίωση δε θα είναι εύκολη.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain


Ύστερα από πολλά χρόνια αναμονής, το πέμπτο και τελευταίο μέρος της θρυλικής σειράς Metal Gear Solid είναι πλέον γεγονός και έρχεται για να προσφέρει ίσως την καλύτερη stealth εμπειρία όλων των εποχών. Η δράση διαδραματίζεται το 1984, μία περίοδο όπου ο Big Boss (γνωστός τότε και ως Venom Snake) προσπαθεί να αναδημιουργήσει τον ιδιωτικό στρατό του και να αποκτήσει την απαραίτητη δύναμη ώστε να εξουδετερώσει τη μυστική ομάδα που έλεγχε τις ΗΠΑ, την Cipher. Πρόκειται για το πρώτο Metal Gear με αποστολές που λειτουργούν στο πλαίσιο ενός ανοικτού κόσμου. Παίζοντας, θα διαπιστώσετε ότι οι επιλογές προσέγγισης κάθε αποστολής είναι πραγματικά πολλές. Συζητώντας μετά με τους φίλους σας πώς βγάλατε κάθε αποστολή, θα διαπιστώσετε ότι ο καθένας χρησιμοποίησε διαφορετικά όπλα, οχήματα και τακτικές. Η ποικιλία του οπλισμού είναι τέτοια που θα βρείτε ακόμη και… νεροπίστολα, τα οποία αποδεικνύονται όντως χρήσιμα για την αθόρυβη εξουδετέρωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Όλα αυτά απεικονίζονται εξαιρετικά μέσω της Fox Engine, της εξαιρετικής μηχανής γραφικών του παιχνιδιού που επιτρέπει το απρόσκοπτο gameplay σε 1080p/60fps.

Mad Max


Το Mad Max, σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν βασίζεται στην πρόσφατη ταινία Mad Max: Fury Road, αλλά ακολουθεί το δικό του δρόμο. Βασίζεται σε δομή ανοικτού κόσμου, στο πλαίσιο του οποίου ο Max, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του αυτοκίνητο, περιφέρεται στις αχανείς κατεστραμμένες εκτάσεις της Wasteland και ολοκληρώνει αποστολές, προσπαθώντας να επιβιώσει στον πραγματικά αφιλόξενο αυτό κόσμο. Οι μάχες συμβαίνουν τόσο όσο ο Max είναι πεζός, με όπλα και σώμα με σώμα, όσο και κατά την οδήγηση. Αυτό που θα εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή είναι τα γραφικά του παιχνιδιού, τα οποία είναι εκπληκτικά τόσο από τεχνικής, όσο και από καλλιτεχνικής άποψης, αφού ο τρόπος που απεικονίζονται τα ερημικά τοπία της Wasteland θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να χρησιμοποιείτε συνεχώς το ενσωματωμένο Photo mode. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Avalanche Studios, που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της σειράς Just Cause, οπότε μπορείτε να περιμένετε ανάλογα επίπεδα ποιότητας και εδώ.

Destiny: The Taken King


Το νέο expansion του Destiny έρχεται να ανανεώσει το ενδιαφέρον των παικτών για το εκπληκτικό online first-person shooter της Bungie, αν και από ό,τι φαίνεται, αυτό ποτέ δεν είχε χαθεί σε μεγάλο βαθμό. Πέρα από το νέο, ομώνυμο raid και τη νέα περιοχή (Dreadnaught), το The Taken Kings έχει κυρίως να επιδείξει μία αλλαγή στη φιλοσοφία του, η οποία καθιστά την όλη ενασχόληση με τον τίτλο πιο διασκεδαστική και πολύ λιγότερο βασισμένη σε ατέλειωτες επαναλαμβανόμενες ενέργειες (grinding). Η υπόθεση του παιχνιδιού παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με πριν, το voice acting είναι πολύ υψηλού επιπέδου, ενώ έχει δοθεί έμφαση στην εξερεύνηση, με εκπλήξεις να κρύβονται σε κάθε γωνία. Αν ήσασταν από εκείνους τους παίκτες που είχε εθιστεί με το Destiny και τα πρώτα expansion που κυκλοφόρησαν για αυτό, ετοιμαστείτε να εθιστείτε ξανά, σε μεγαλύτερο βαθμό.

Gears of War: Ultimate Edition


Τα remasters, οι αναδημιουργίες δηλαδή παλαιών τίτλων με πιο ανεπτυγμένα γραφικά, έχουν γίνει θεσμός στην εποχή των νέων κονσολών. Από την τάση αυτή δε θα μπορούσε να λείψει ένα από τα σημαντικότερα third-person shooters της σύγχρονης εποχής, το Gears of War, το οποίο εμφανίζεται σε ανανεωμένη μορφή στο Xbox One και παρουσιάζεται φρέσκο και διασκεδαστικό όσο ποτέ. Όταν λέμε «ανανεωμένη μορφή» το εννοούμε, γιατί όχι μόνο έχει βελτιωθεί κάθε πτυχή των γραφικών του παιχνιδιού, αλλά έχουν προστεθεί νέες κινηματογραφικές σκηνές που εξηγούν καλύτερα το σενάριο του παιχνιδιού, νέο περιεχόμενο που εισήχθη με την PC έκδοση και νέα στοιχεία στο multiplayer mode. Είτε νοσταλγείτε το αρχικό Gears of War, είτε όχι, πρόκειται για μία πραγματική Ultimate Edition που μπορεί να απολαύσει ο καθένας.

Skylanders SuperChargers


Η γνωστή σειρά που βασίζεται στο συνδυασμό πραγματικών παιχνιδιών με videogames ανανεώνεται και προσφέρει μία περιπέτεια που λαμβάνει μέρος σε ξηρά, θάλασσα και αέρα και επεκτείνει το gameplay του franchise με την εισαγωγή οχημάτων. Τα οχήματα αυτά περιλαμβάνονται στο πακέτο του παιχνιδιού σε υλική μορφή και μπορούν να μεταφερθούν στο videogame μέσω του “Portal of Power”. Επιπλέον, εισάγεται μία νέα ομάδα χαρακτήρων, οι SuperChargers, οι οποίοι διαθέτουν νέες δυνατότητες και φυσικά μπορούν να αποκτηθούν επίσης σε υλική μορφή, ως φιγούρες. Εξυπακούεται ότι υποστηρίζονται και όλοι οι προηγούμενοι χαρακτήρες της σειράς, οι οποίοι μπορούν επίσης να οδηγήσουν τα νέα οχήματα.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα