Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Φθινόπωρο 2015, Μέρος 1ο)

Οκτ 29 2015
Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά η «περίοδος αιχμής» του gaming. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει η φετινή χρονιά…
Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Φθινόπωρο 2015, Μέρος 1ο)
Πλέον η νέα γενιά κονσολών έχει εγκαθιδρυθεί πλήρως στην αγορά κι έτσι η παραγωγή ποιοτικών τίτλων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ως συνήθως, το φθινόπωρο ξεκινάει με τους γνωστούς αθλητικούς τίτλους, αλλά και λίγη οδήγηση. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει στις νέες εκδόσεις γνωστών τίτλων είναι σημαντικές και είναι βέβαιο ότι θα σας καθηλώσουν...


PES 2016


Το ετήσιο ραντεβού με το Pro Evolution Soccer δόθηκε λίγο πιο νωρίς φέτος σε σχέση με την περασμένη χρονιά, όμως κάθε φόβος για «βιαστική δουλειά» εξαφανίζεται αμέσως μόλις ξεκινήσει κάποιος να παίζει. Οι βελτιώσεις της φετινής έκδοσης είναι πραγματικά σημαντικές και εκτεταμένες, με τη σημαντικότερη εκ των οποίων να εντοπίζεται στον τομέα του χειρισμού και της απόκρισης των παικτών. Έχοντας λοιπόν εξαλείψει τα σχετικά ζητήματα που είχαν προκύψει σε προηγούμενες εκδόσεις, το PES 2016 προσφέρει μία εκπληκτικά ομαλή ποδοσφαιρική εμπειρία, που επωφελείται και από την χρήση ανεπτυγμένου μοντέλου φυσικής σε ό,τι αφορά τις συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες. Επιπλέον, υπάρχουν εκτεταμένες προσθήκες στο πολυαγαπημένο Master League mode, αλλά και στο myClub mode, ενώ η online εμπειρία είναι ομαλότερη από ποτέ.


FIFA 16


Το FIFA 16 συνεχίζει να προσφέρει και φέτος την πιο πιστή, από άποψης αδειών, ποδοσφαιρική εμπειρία, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα ακόμη και 12 εθνικές ομάδες γυναικών. Επίσης, έχει προστεθεί ένας νέος τύπος πάσας, που είναι πιο γρήγορη αλλά ελέγχεται πιο δύσκολα από τον παραλήπτη, ενώ έχουν διορθωθεί οι περυσινές ανισορροπίες στον τομέα της ταχύτητας. Στο FIFA 16 δεν αρκεί να πάρετε έναν γρήγορο παίκτη και να τρέξετε σχεδόν ανενόχλητος προς το τέρμα. Θα πρέπει να αναπτυχθείτε με υπομονή, ψάχνοντας τα κατάλληλα ανοίγματα στην άμυνα. Επιπλέον, έχει προστεθεί το χαρακτηριστικό No Touch Dribbling, η δυνατότητα δηλαδή προσποιήσεων που μπορούν εύκολα να «ψαρώσουν» τους αμυντικούς και να σας επιτρέψουν να τους ξεπεράσετε με στιλ και σωστή χρήση της αδράνειας. Ως συνήθως, επίκεντρο των βελτιώσεων στα διάφορα διαθέσιμα modes είναι το Ultimate Team mode, στο οποίο έρχεται να προστεθεί και η δυνατότητα χρήσης τυχαίων ομάδων υψηλών προδιαγραφών για συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών (Draft mode), προκειμένου να κερδίσετε πλούσιες ανταμοιβές.


NBA 2K16


Στην τρίτη εμφάνιση της σειράς NBA 2K στη νέα γενιά, η Visual Concepts προτιμάει, όπως αναμενόταν, το δρόμο των συντηρητικών βελτιώσεων και όχι των εντυπωσιακών αλλαγών, κάτι που έχει νόημα με βάση τα υψηλά επίπεδα ποιότητας του NBA 2K15. Τα πολλά διαθέσιμα modes (MyLeague, MyGM, MyCareer) παραμένουν ίδια σε φιλοσοφία, όμως περιλαμβάνουν αρκετές τροποποιήσεις στο περιεχόμενό τους. Το «παρών» δίνουν και πάλι πολλές γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες φτάνουν φέτος τις 25 σε αριθμό. Οι συνθέσεις τους μπορεί να μην είναι ενημερωμένες, όμως αναμένεται η ανανέωσή τους κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά, όπως συνέβη και πέρυσι. Τα γραφικά και το animation παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση σε σχέση με το ήδη εντυπωσιακό NBA 2K15, ενώ πλέον υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης δύο τύπων πάσας, μίας ψηλής και μίας χαμηλής, γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερο βάθος στον τρόπο εκτέλεσης των επιθέσεων.


Forza Motorsport 6


Το Forza Motorsport 5 ήταν ένα εξαιρετικό racing game από τεχνικής άποψης, όμως του έλειπε περιεχόμενο. Το έκτο μέρος της σειράς είναι εδώ και παρουσιάζεται βελτιωμένο σχεδόν σε κάθε τομέα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Για να μιλήσουμε με αριθμούς: 450 αυτοκίνητα και 26 σχεδόν φωτορεαλιστικά υλοποιημένες πίστες σας περιμένουν για να δείξετε για μία ακόμη φορά τις οδηγικές σας ικανότητες. Όλα αυτά σε ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με ακόμη πιο αυξημένα επίπεδα λεπτομέρειας σε σχέση με το Forza 5. Οι δύο μεγάλες προσθήκες του έκτου μέρους της σειράς είναι η οδήγηση κατά τη διάρκεια της νύχτας και κατά τη διάρκεια βροχής, όπου στη δεύτερη περίπτωση έχει γίνει προσπάθεια προσομοίωσης ακόμη και λακκουβών με νερό. Το δυνατό σημείο της σειράς, ο χειρισμός και η συμπεριφορά των οχημάτων, έχει γίνει δυνατότερο, αφού χαρακτηρίζεται από ακόμη μεγαλύτερη αληθοφάνεια, προσφέροντας ίσως το καλύτερο μοντέλο οδήγησης στις κονσόλες έως σήμερα.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα