Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

MLS iQTab Korona 7’’ 4G 8GB

Σεπ 24 2015
Το 7ιντσο tablet της MLS, iQTab Korona 4G 8GB, διαθέτει Android 5.0, συνδέεται σε δίκτυα 4G για γρήγορο Internet και συνοδεύεται από το γνωστό πακέτο εφαρμογών φωνητικής αναγνώρισης της MLS.
MLS iQTab Korona 7’’ 4G 8GB
Μέσα από το Discover έχουν περάσει πολλά tablets της MLS. Η εταιρεία έχει επιλέξει να κυκλοφορεί μοντέλα που, σε σχέση με άλλα προσιτού κόστους, ενσωματώνουν αξιόλογα χαρακτηριστικά και τα «προικίζει» με το δικό της πακέτο εφαρμογών αναγνώρισης φωνής. Έτσι, δημιουργεί ένα αξιόλογο σύνολο που είναι πιο ακριβό από τις αντίστοιχες συσκευές της κατηγορίες του, αλλά προσφέρει αρκετά παραπάνω τα οποία, αν τα χρειάζεται κάποιος, θα δει ότι βγαίνει μάλλον κερδισμένος.


Το iQTab Korona διαθέτει Android 5.0, συνδέεται σε δίκτυα 4G για γρήγορο Internet και συνοδεύεται από το γνωστό πακέτο εφαρμογών φωνητικής αναγνώρισης της MLS.

Το iQTab Korona ενσωματώνει την πρόσφατη έκδοση 5.0 (Lollipop) του Android ξεκινώντας με ένα σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με την πλειονότητα των συσκευών που ακόμα λανσάρονται και κυκλοφορούν με την έκδοση 4.4. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει καλύτερο περιβάλλον χρήσης, πιο ευέλικτο σύστημα ειδοποιήσεων και πιο αποδοτική διαχείριση μπαταρίας. Έτσι, αντί να περιμένετε την αναβάθμιση, που ίσως να μην έρθει ποτέ, ξεκινάτε με ότι πιο πρόσφατο από πλευράς λειτουργικού συστήματος.

Προχωρώντας στο hardware, τα θετικά χαρακτηριστικά συνεχίζονται. Η οθόνη των 7 ιντσών διαθέτει πάνελ IPS και ανάλυση 1024x600 ανεβάζοντας την πυκνότητα στα 189ppi. Όλα αυτά σημαίνουν πως θα έχετε εξαιρετική εικόνα με ζωντανά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Αν και τα χαρακτηριστικά αυτά της οθόνης τα συναντάμε στην πλειονότητα των 7ιντσων tablet, η δυνατότητα σύνδεσης στο Internet μέσω 4G είναι κάτι λίγο πιο σπάνιο. Έτσι, όπου δεν υπάρχει Wi-Fi, μπορείτε να συνδεθείτε με την εντυπωσιακή ταχύτητα του 4G και να απολαύσετε μεγάλες ταχύτητες χωρίς προβλήματα.Η οθόνη των 7 ιντσών διαθέτει πάνελ IPS και ανάλυση 1024x600 ανεβάζοντας την πυκνότητα στα 189ppi.

Καρδιά του tablet αποτελεί ο τετραπύρηνος ΜΤ8735 της MediaTek στα 1,3GHz που συνοδεύεται από τα γραφικά Mali-T20 MP2 και την τυπική ποσότητα μνήμης του 1GB. Ο επεξεργαστής επιτρέπει 3D gaming, αναπαραγωγή βίντεο H.264 Full HD 1080p και προσφέρει ομαλή και ταχύτατη λειτουργία σε κάθε χρήση. Τις ανάγκες για αποθηκευτικό χώρο καλύπτει η εσωτερική μνήμη των 8GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας micro SDHC έως 32GB.Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, μία εμπρόσθια για επικοινωνία των 1,3MP και μία οπίσθια για λήψεις των 3,2MP.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το iQTab Korona, εκτός από δυνατότητα σύνδεσης 4G, διαθέτει Wi-Fi 802.11b/g/n και Bluetooth 4.0 (BLE), ενώ όπως κάθε tablet της MLS ενσωματώνει GPS ώστε μέσω εφαρμογής της εταιρείας να «μετατρέπεται» σε πλοηγό. Στο tablet θα βρείτε επίσης μία θύρα micro USB και είσοδο ακουστικών 3,5 χιλ. Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, μία εμπρόσθια για επικοινωνία των 1,3MP και μία οπίσθια για λήψεις των 3,2MP.

Οι διαστάσεις του tablet είναι οι τυπικές για την κατηγορία του, με το βάρος να ανέρχεται στα 250 γραμμάρια. Άρα μπορείτε να το έχετε διαρκώς μαζί σας αν χρησιμοποιείτε κάποια τσάντα, ενώ με τη μπαταρία των 2800 mAh μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα.Μέσω την φωνής σας λοιπόν, μπορείτε να υπαγορεύσετε ένα e-mail, ένα γραπτό μήνυμα SMS ή ένα post στο Facebook, να καλέσετε κάποια επαφή σας με το όνομά της, να αναζητήσετε ένα βίντεο ή ένα λήμμα, να ζητήσετε οδηγίες πλοήγησης για έναν προορισμό, κ.ά.

Όπως σε κάθε συσκευή της, έτσι και στο iQTab Korona, η MLS έχει προσθέσει το γνωστό πακέτο εφαρμογών της που βασίζεται στην τεχνολογία αναγνώρισης φωνής που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Μέσω την φωνής σας λοιπόν, μπορείτε να υπαγορεύσετε ένα e-mail, ένα γραπτό μήνυμα SMS ή ένα post στο Facebook, να καλέσετε κάποια επαφή σας με το όνομά της, να αναζητήσετε ένα βίντεο ή ένα λήμμα, να ζητήσετε οδηγίες πλοήγησης για έναν προορισμό, κ.ά. Κέντρο όλων των εφαρμογών φωνητικής αναγνώρισης αποτελεί η MAIC, η προσωπική βοηθός μέσω της οποίας καλείτε εφαρμογές ή εκτελείτε αναζητήσεις.

Με δυνατότητα σύνδεσης 4G, Android 5.0 και φυσικά, το γνωστό πακέτο εφαρμογών αναγνώρισης φωνής, το iQTab Korona κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά ξεφεύγει αρκετά από αυτά που προσφέρουν τα τυπικά tablets 7 ιντσών. Αξίζει να το δείτε…


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα