Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΕλλάδαΚύπρος
Τιμή: 

Samsung LC27F390FHUXEN 27'' curved monitor

Σεπ 30 2016
Χάρη κυρίως στην κυρτή σχεδίασή της, η LC27F390FHUXEN της Samsung βελτιώνει την εμπειρία ψυχαγωγίας και αποτελεί ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στα μάτια σας.
Samsung LC27F390FHUXEN 27'' curved monitor
Μπορεί οι εξελίξεις στο χώρο των monitors να μην είναι ραγδαίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η κατάσταση έχει μείνει στάσιμη. Οι οθόνες 23-24’’ αποτελούν πλέον... εισαγωγικά μοντέλα, η ανάλυση Full HD την ελάχιστη στην οποία πρέπει να στοχεύει κάποιος ενώ, με μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών, κάθε monitor υπόσχεται να σας κάνει να βυθιστείτε μέσα του και να γίνετε μέρος του περιεχομένου. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει και το κυρτής σχεδίασης LC27F390FHU monitor 27’’ της Samsung.Το βασικό χαρακτηριστικό του Samsung LC27F390 είναι η κυρτή σχεδίαση ώστε η εικόνα να καλύπτει ολόκληρο το οπτικό πεδίο του χρήστη.

Το LC27F390FHU είναι ένα monitor 27’’, ανάλυσης Full HD, με λόγο πλευρών 16:9 και το βασικό χαρακτηριστικό του είναι η κυρτή σχεδίαση ώστε η εικόνα να καλύπτει ολόκληρο το οπτικό πεδίο του χρήστη. Όπως γνωρίζουμε και από τις τηλεοράσεις, αυτή η σχεδίαση προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία θέασης καθώς το περιεχόμενο της οθόνης «απορροφά» καλύτερα το χρήστη, οπότε είναι λογικό να θεωρείται ιδανική για ταινίες και gaming. Στην περίπτωση της Samsung, αυτή η σχεδίαση έχει την ονομασία 1800R από το τόξο των 1,8 χιλιοστών που σχηματίζει την καμπύλη και σύμφωνα με την εταιρεία φέρνει στο χώρο σας κάτι από τη μαγεία του iMax. Ακόμα πιο εντυπωσιακός όμως, είναι ο συνδυασμός της κυρτής με τη λεπτή σχεδίαση, καθώς το πάχος του monitor έχει μειωθεί στα μόλις 11,9 χιλιοστά, σχεδόν στο μισό σε σχέση με προηγούμενες κυρτές οθόνες.Το πάχος του monitor έχει μειωθεί στα μόλις 11,9 χιλιοστά, σχεδόν στο μισό σε σχέση με προηγούμενες κυρτές οθόνες.

Μαζί με την καλύτερη εμπειρία θέασης, η κυρτή σχεδίαση αποδεικνύεται πιο ξεκούραστη για τα μάτια καθώς μεταξύ αυτών και ενός αντικειμένου που κινείται στην οθόνη διατηρείται η ίδια απόσταση διαρκώς. Σε συνδυασμό με το Eye Saver Mode, το οποίο μειώνει την κόπωση των ματιών, η οθόνη παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για όσους εργάζονται, παρακολουθούν βίντεο ή επιδίδονται σε... ανελέητο gaming. Αφήνοντας τη σχεδίαση και περνώντας στην ποιότητα εικόνας, το monitor έχει να επιδείξει ένα πλούσιο εύρος χρωμάτων, μεγαλύτερο από αυτό που συναντάμε σε τυπικά monitor, χάρη στην τεχνολογία Active Crystal Color. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα χρώματα να είναι πιο ζωηρά και η εικόνα πιο ρεαλιστική. Αυτό το αποτέλεσμα ενισχύεται σημαντικά από το λόγο αντίθεσης 3000:1 που προσφέρει πιο βαθύ μαύρο και πιο φωτεινό λευκό.Το monitor έχει να επιδείξει ένα πλούσιο εύρος χρωμάτων, μεγαλύτερο από αυτό που συναντάμε σε τυπικά monitor, χάρη στην τεχνολογία Active Crystal Color.

Αν και το LC27F390FHU στοχεύει στο σύνολο των χρηστών, από τα παραπάνω προκύπτει ότι... δείχνει μια αδυναμία σε όσους παρακολουθούν ταινίες και ασχολούνται με το gaming. Όμως, για τους τελευταίους, το monitor της Samsung έχει να επιδείξει και άλλα θετικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, ο χρόνος απόκρισης των 4ms (grey-to-grey) εγγυάται ότι η οθόνη θα αποκρίνεται άμεσα στις έντονες σκηνές δράσης των FPS games. Αυτή την ομαλή απεικόνιση έρχεται να ενισχύσει η τεχνολογία FreeSync της AMD, η οποία συγχρονίζει δυναμικά το ρυθμό σάρωσης της οθόνης με το ρυθμό ανανέωσης των καρέ (fps) της εικόνας. Στην πράξη, αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν «σπασίματα» και θολώσεις στην εικόνα και το gameplay είναι απόλυτα ομαλό. Φυσικά, η οθόνη διαθέτει και Game Mode για να φέρετε άμεσα τα χρώματα και την αντίθεση στις καλύτερες τιμές τους για gaming.Με τιμή κάτω από €300, το Samsung LC27F390FHU είναι μια πολύ καλή πρόταση για να κάνετε το άλμα προς την κυρτή σχεδίαση.

Το μαύρο γυαλιστερό 27άρι monitor της Samsung έρχεται με μια λιτή κομψή βάση, το αποτύπωμα της οποίας φτάνει περίπου τα 25 εκατ. βάθους και σας επιτρέπει να δώσετε την κλίση που επιθυμείτε. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, η οθόνη ακολουθεί μια πιο «σπαρτιάτικη» πολιτική προσφέροντας μία είσοδο HDMI και μία D-Sub, καθώς και μία έξοδο ακουστικών.

Με τιμή κάτω από €300, το Samsung LC27F390FHU είναι μια πολύ καλή πρόταση για να κάνετε το άλμα προς την κυρτή σχεδίαση και να δώσετε στα μάτια σας αυτό το κάτι παραπάνω που τους αξίζει.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα