Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

6 τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MS Office δωρεάν

Σεπ 15 2017
Σας παρουσιάζουμε έξι τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο δημοφιλή σουίτα γραφείου δωρεάν.
6 τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MS Office δωρεάν
Οι αριθμοί δε λένε ποτέ ψέματα. Το Microsoft Office είναι η πιο δημοφιλής σουίτα γραφείου στον κόσμο, με πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, από 140 χώρες και 107 γλώσσες. Από αυτούς τους χρήστες, 400 εκατομμύρια χρησιμοποιούν Windows 10. Είναι λογικό ότι ένα σημαντικό ποσοστό αυτών των χρηστών θα προτιμούσαν να χρησιμοποιούν δωρεάν το Office - εάν ανήκετε και εσείς σ’ αυτή την κατηγορία, σίγουρα δεν είστε μειοψηφία. Ακόμα και η Microsoft έχει δημιουργήσει πολλά «κενά» για να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτόν τον στόχο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε έξι ΝΟΜΙΜΟΥΣ τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office δωρεάν.

Δωρεάν Office Online (πρώην Web Office Apps)


Αν έχετε λογαριασμό Microsoft (είναι εύκολο και δωρεάν να δημιουργήσετε έναν), μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα δημοφιλή προγράμματα του MS Office δωρεάν. Ο λογαριασμός σας παρέχει δωρεάν πρόσβαση στις εφαρμογές Word, Calendar, PowerPoint, OneNote, Excel, και άλλα. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Εκτός από τις δωρεάν εφαρμογές του Office Online της Microsoft, ο λογαριασμός σας, σας δίνει πρόσβαση σε εξειδικευμένες εφαρμογές. Μπορείτε να ανεβάσετε και να μοιραστείτε έγγραφα μέσω του Docs.com, να αποθηκεύσετε επαφές και ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές στο Skype και να δημιουργήσετε διαδραστικές αναφορές ή παρουσιάσεις στο Sway. Παρόλο που έχετε πρόσβαση στο OneDrive για αποθήκευση στο cloud, είναι περιορισμένη. Η πλήρης πρόσβαση παρέχεται μόνο με συνδρομή. Επιπλέον, με το λογαριασμό σας μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές του Office σε πλατφόρμες για φορητές συσκευές όπως iOS και Android.

To Office Online είναι δωρεάν αλλά με περιορισμούς: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο βασικές λειτουργίες. Προφανώς, το Office Online δεν ενδείκνυται για όσους θέλουν να κάνουν περισσότερα από το να γράφουν επιστολές και έγγραφα. Οι προηγμένες λειτουργίες, όπως αυτές στο Office 365, δεν επιτρέπονται για τους χρήστες του Office Online. Επίσης, το Office Online λειτουργεί μόνο μέσω διαδικτύου. Βέβαια, οι συγκεκριμένοι περιορισμοί δεν ισχύουν στις δωρεάν επιλογές που θα δούμε παρακάτω.

Microsoft Office για φορητές συσκευές
To Office δεν είναι προεγκατεστημένο σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Ωστόσο, ορισμένες φορητές συσκευές έρχονται με προεγκατεστημένες εφαρμογές Office ειδικά για smartphones και tablets. Σε διαφορετική περίπτωση, η Microsoft διαθέτει ορισμένες δωρεάν εφαρμογές γραφείου με δυνατότητα λήψης από την επίσημη ιστοσελίδα της. Επιπλέον, το Office Mobile είναι συμβατό με ορισμένα convertibles, και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint, Outlook, και OneNote.

Δωρεάν Office για σπουδαστές, καθηγητές και προσωπικό


Η Microsoft προσφέρει το Office 365 δωρεάν σε σπουδαστές που πληρούν τις προϋποθέσεις καθώς και σε εργαζόμενους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση για πρόσβαση στην εν λόγω έκδοση του Office 365 είναι η εγγραφή των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο πρόγραμμα – η Microsoft επεκτείνει την προσφορά σε όλους τους μαθητές. Ωστόσο, ένας διαχειριστής μπορεί να σας εγγράψει απευθείας στην προσφορά, σε περίπτωση που το σχολείο ή η σχολή δεν έχει εγγραφεί ήδη για αυτό το πρόγραμμα. Οι βασικές διαφορές με μια δοκιμαστική έκδοση του Office 365 είναι: Χρήση του Class Notebook, επιλογές για προσαρμογή intranet, και απεριόριστες συναντήσεις (Online).

Δωρεάν δοκιμή του Office 365
To Office 365 προσφέρεται δωρεάν για 30 ημέρες. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Να θυμάστε ότι είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν σε περίπτωση που βλέπετε προωθητικές ενέργειες όπως «Δοκιμάστε το Office 365 Personal δωρεάν». Η δοκιμαστική έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πέντε φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές ταυτόχρονα. Κάθε χρήστης λαμβάνει 1TB αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive ως μέρος της προσφοράς. Αυτή η επιλογή, ωστόσο, έχει δύο μειονεκτήματα: Στη διάθεσή σας έχετε μόνο 30 ημέρες δωρεάν χρήσης, καθιστώντας αυτή την επιλογή ακατάλληλη για μακροχρόνια χρήση. Επίσης, θα πρέπει -υποχρεωτικά- να καταχωρήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας πριν αποκτήσετε πρόσβαση στη λήψη του λογισμικού.

Πρόγραμμα αξιολόγησης για εφαρμογές του Office


Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αξιολόγησης της Microsoft. Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε ορισμένες εφαρμογές του Office εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου. Τα προγράμματα αυτά σταματούν μετά την παρέλευση του χρόνου αξιολόγησης. Μερικά από τα προϊόντα που θα δοκιμάσετε περιλαμβάνουν: Δωρεάν δοκιμή του Office 365 ProPlus για 30 μέρες, την έκδοση 2016 του Project Professional για 60 ημέρες, και την έκδοση 2016 του Visio Professional για 60 μέρες.

Προεπισκόπηση επόμενης έκδοσης Office (και άλλων προϊόντων της Microsoft)
Η Microsoft «τρέχει» δημόσιες προεπισκοπήσεις με τα προϊόντα της, προκειμένου να τα βελτιστοποιήσει. Αυτή την περίοδο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο StaffHub, μια νέα εφαρμογή γραφείου που βοηθά τους απομακρυσμένους εργαζόμενους να οργανώσουν την εργασία τους - και κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούν να το κάνουν με την επόμενη αναβάθμιση του Office.

Συμπέρασμα
Ίσως να μην χρειάζεστε τα περισσότερα χαρακτηριστικά που προσφέρει μια πλήρη σουίτα γραφείου. Έτσι, το Office Mobile ή το Office online θα πρέπει γενικά να καλύπτουν τις περισσότερες από τις ανάγκες σας. Εάν χρειαστείτε ποτέ κάτι παραπάνω από τις βασικές λειτουργίες των εν λόγω εκδόσεων του Office, τότε εγγραφείτε για τις δοκιμαστικές εκδόσεις ή χρησιμοποιήστε τις άλλες επιλογές. Επιπλέον, εξετάστε μήπως πληροίτε τις προϋποθέσεις για να αποκτήσετε την πλήρη σουίτα του Office 365 δωρεάν – εάν είστε φοιτητής, καθηγητής ή εργαζόμενος σε εκπαιδευτικό ίδρυμα. Ρωτήστε εάν η σχολή σας είναι εγγεγραμμένη στο πρόγραμμα ή μιλήστε με έναν διαχειριστή.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα