Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΕλλάδαΚύπρος
Τιμή: 

Μητρική (Motherboard) Gigabyte H81M-S2PV (1150, H81)

ΚΩΔ. 262304
ΚΩΔ. 262304
 • Μητρική (Motherboard) Gigabyte H81M-S2PV (1150, H81)
Πλήρης σχεδιασμός με πυκνωτές ξηρού τύπου
Με μια ματιά:
 • Οικογένεια CPUIntel
 • SocketLGA 1150
 • ChipsetH81
 • Είδος μνήμηςDDR3
 • Memory Slots2
 • Εγγύηση 3 έτη
Παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέραi
Τιμή: 59,90 €
Παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέραi
ΔΟΣΕΙΣ
PRICE ALERT

Για να προσθέσετε το προϊόν
στη λίστα με τα Price Alerts
πρέπει να κάνετε login

PRICE ALERT

Χρησιμοποιώντας
την υπηρεσία Price Alert
θα λάβεις ειδοποίηση
στο e-mail όταν η τιμή
του προϊόντος γίνει
ίση ή μικρότερη από
αυτήν που έχεις ορίσει.

Μητρική (Motherboard) Gigabyte H81M-S2PV (1150, H81)

 • Αρχική τιμή προϊόντος: 59,90 €
 • Ορισμός τιμής Price Alert:
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ801 801 9000Ή ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ / ΚΥΠΡΟ211 999 1900
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Αξιολογήσεις
GIGABYTE 8η σειρά μητρικών
H 8 σειρά μητρικών της GIGABYTE υποστηρίζει 4ης γενιάς επεξεργαστές Intel ® Core ™ , συγκεντρώνοντας ένα μοναδικό μείγμα των χαρακτηριστικών και τεχνολογιών που προσφέρουν την απόλυτη πλατφόρμα για την επόμενη κατασκευή του Η/Υ σας. Με ικανότητα παροχής ψηφιακού φορτίου υψηλής τάσης, τεχνολογίες βελτίωσης επιδόσεων, αποκλειστικά χαρακτηριστικά ήχου υψηλής ποιότητας, προηγμένη δικτύωση και φόρτιση συσκευών, η 8η σειρά μητρικών της GIGABYTE βρίσκεται σε μία κλάση μητρικών από μόνη της.

Πλατφόρμα νέας γενιάς 8ης σειράς της Intel
Η νεότερη πλατφόρμα 8ης σειράς μητρικών από την Intel προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και στην κατανάλωση ενέγειας με τουςνέους επεξεργαστές 4ηςγενιάς Intel® Core™ και τα Intel® chipsets. όπως επίσης προσφέρει και αυξηση παραγωγικότητας, η νέοι επεξεργαστές γραφικών HD4600 της Intel®παρέχουν ατόφια αναπαραγωγή βίντεο ανάλυσης 4K μέσω της συνηθισμένης HDMI σύνδεσης, με σημαντικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης στυς νέους τίτλους παιχνιδιών DX11 3D.
 
Μία ασφάλεια ανά USB θύρα (μόνο στις USB 3.0)
 
Στις μητρικές της GIGABYTE κάθε USB θύρα διαθέτει την δική της αποκλιστική εξειδικευμένη ασφάλεια χαμηλότερης αντίστασης εξασφαλίζοντας χαμηλότερες πτώσεις τάσης, και παρέχοντας πιο σταθερή και άφθονη ενέργεια.
 
Σχεδιασμός GIGABYTE με μια ασφάλεια ανά θύρα USB Κλασσικός Σχεδιασμός με μία ασφάλεια για Multi-USB θύρες
 
GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus
 
Η τεχνολογία Ultra Durable ™ 4 Plus της GIGABYTE κάνει το ντεμπούτο της στις μητρικές 8ης σειράς, με μια σειρά από χαρακτηριστικά και επιλεγμένα υλικά που παρέχουν ρεκόρ επιδόσεων, καλύτερη ψύξη και αποδοτικότερη λειτουργία και εκτεταμένη διάρκεια ζωής των μητρικών
 
Ultra Performance
 
Η GIGABYTE χρησιμοποιεί πυκωντές πλήρως ξυρού και MOSFETs χαμηλού RDS (on) που είναι εγκεκριμένες για λειτουργία σε υψηλότερες θερμοκρασίες, παρέχοντας έως και 50.000* ώρες διάρκεια ζωής.

 
Ultra Safe
GIGABYTE UEFI DualBIOS™
Οι μητρικές της GIGABYTE με τεχνολογία Ultra Durable™ 5 Plus διαθέτουν το GIGABYTE DualBIOS™, μια αποκλειστική τεχνολογία από την GIGABYTE που προστατεύει αναμφισβήτητα ένα από τα κρισιμότερα εξαρτήματα του Η/Υ, το BIOS. Το GIGABYTE DualBIOS™ σημαίνει ότι η μητρική σας διαθέτει ένα ‘Βασικό BIOS’ και ένα ‘Εφεδρικό BIOS’, προστατεύοντας τους χρήστες από την αποτυχία του BIOS λόγο προσβολής από κάποιο ιό, αστοχία υλικού, λανθασμένες ρυθμίσεις OC ή απώλεια ρεύματος κατά τη διάρκεια μιας αναβάθμισης.
 
Υποστήριξη DVI

Το DVI (Digital Visual Interface) είναι ένα πρότυπο σύνδεσης εικόνας σχεδιασμένο να μεταφέρει ασυμπίεστα ψηφιακά δεδομένα βίντεο και να βελτιστοποιεί την εικόνα των ψηφιακών συσκευών, όπως επίπεδη LCD οθόνη, ψηφιακός προβολέας και άλλα. Επιπλέον, η θύρα DVI είναι συμβατή με HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection).

Υψηλή ESD προστασία για USB και LAN (μόνο για USB 3.0)

 
Η μητρικών της GIGABYTE ανεβάζει των πήχη στα θέματα προστασίας συστήματος, παρέχοντς προηγμένη προστασία από ηλεκτροστατικές εκκενώσεις (ESD) τόσο στην θύρα δικτύου όσο και στις USB θύρες, μιας και ειναι επιρεπείς και οι δύο σε αποτυχία από ESD. Κάθεθύρα δικτύου και USB είναι εξοπλισμένες με ένα αποκλιστικό φίλτρο προστασίας το οποίο μπορεί να αποροφήσει υψηλές ηλεκτροσταστικές εκκενώσεις, προστατεύοντας το σύστημα σας από κοινες διακυμάνσεις ρεύματος ακόμα και από κεραυνούς.
 
Τεχνολογία On/Off Charge
Οι τελευταίες μητρικές της GIGABYTE είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία ON/OFF Charge που σας επιτρέπει όχι μόνο απλά να φορτίζουμε τα iPhone, iPad ή iPod Touch αλλά να το κάνουμε και με υψηλή ταχύτητα. Επιπλέον, η φόρτιση μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα κι όταν ο Η/Υ είναι κλειστός. Έτσι ακόμα και αν ξεχάσετε να τα συνδέσετε με τον φορτιστή σας μετά από τον συγχρονισμό των τραγουδιών σας, θα είναι πάντα φορτισμένα όταν και όποτε τα χρειάζεστε ... περισσότερα 
Σημείωση: Λόγο περιορισμών συγκεκριμένων συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ο χρήστης ίσως χρειαστεί να συνδέσει πρώτα την συσκευή στον Η/Υ πριν αυτός μπεί σε λειτουργία S4/S5 για την ενεργοποίηση γρήγορης φόρτισης σε θύρες USB που δεν υποστηρίζουν ON/OFF Charge. Τα αποτελέσματα φόρτισης μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο. 

On/Off Charge Driver download
 
LAN Optimizer - Εφαρμογή Έξυπνης διαχείριση δικτύου
Η εφαρμογή GIGABYTE LAN Optimizer έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον χρήστη να διαχειριστεί διαφορετικούς τύπους δικτυακής κίνησης, έτσι ώστε ροές δεδομένων όπως HD πολυμέσα, περιήγηση διαδικτύου ή online παιχνίδια, να μπορεί να τους δοθεί προτεραιότητα, υπερισχύοντας σε μεγάλες λήψεις αρχείων που τείνουν να πνίξουν το συνολικό εύρος δεδομένων του δικτύου.Κέντρο Εφαρμογών της GIGABYTE
To Κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο εφαρμογών της GIGABYTE που σας βοηθούν να πάρετε τα μέγιστα από την GIGABYTE μητρική σας. Χρησιμοποιώντας μια απλή, ενιαία διεπαφή χρήσης, το κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE σας επιτρέπει να ξεκινήσετε όλες τις εφαρμογές της GIGABYTE που είναι εγκατεστημένες στο σύστημά σας. Το κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE είναι επίσης προσαρμoσμένο σε τρεις όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς.
 
 
GIGABYTE @BIOS
 
Η νέα ενημερωμένη εφαρμογή GIGABYTE @ BIOS σας επιτρέπει να ενημερώσετε το BIOS του συστήματός σας μέσα από τα Windows χρησιμοποιώντας ένα απλό και εύκολο γραφικό περιβάλλον χρήσης με την αυτόματη λήψη της τελευταίας έκδοσης από τους διακομιστές της GIGABYTE.
 
GIGABYTE EZ Setup
 
Το GIGABYTE EZ Setup συνδυάζει αρκετές βασικές εφαρμογές σχεδιασμένες για την απλοποίηση της εγκατάστασης και της διαδικασιας ρύθμισης για αρκετές αποκλειστικές εφαρμογές της GIGABYTE συμπεριλαμβανομένων των Disk Switch Mode, Smart Connect, EZ Rapid Start και EZ Smart response.

 
GIGABYTE EasyTune
 • Απλό και εύκολο στη χρήση interface που επιτρέπει στους χρήστες να τελειοποιήσουν τις ρυθμίσεις του συστήματός τους
 • Προσαρμογή του των συχνοτήτων και τάσεις τόσο του συστήματος όσο και της μνήμης σε περιβάλλον Windows
 • Ολοκληρωμένο σύστημα πληροφοριών που εμφανίζεται χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετου λογισμικού.GIGABYTE Smart Fan 2
Καθώς και να προσφέρει περισσότερους ανεμιστήρες συστήματος από ποτέ, η 8η σειρά μητρικών της GIGABYTE διαθέτουν ενημερωμένους και βελτιωμένους ελεγκτές ταχύτητας ανεμιστήρων CPU και συστήματος, με την ατομική ροή αέρα και ρυθμίση ταχύτητας διαθέσιμες μέσω ενός ειδικού ψηφιακού ελέγκτή. Η εφαρμογή GIGABYTE Smart Fan 2 σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε τους ανεμιστήρες της CPU και του συστήματος.