Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 
Nespresso Inissia

Με ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα, κομψό design, ελαφρύ βάρος και εξοπλισμένη με εργονομική λαβή,η Nespresso Inissia είναι μια «ευφυής», μικρή μηχανή που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και ταιριάζει τέλειασε κάθε εσωτερική διαρρύθμιση χώρου. Η Inissia διατίθεται σε πλήρη παλέτα χρωμάτων που ικανοποιείόλες τις προτιμήσεις και ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Είναι εύκολη στη χρήση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κορυφαία ποιότητα καφέ, ισάξια με αυτή ενός επαγγελματία barista,χάρη στην απλή one-touch λειτουργία της και σύστημα εκχύλισης που διαθέτει, το οποίο αποδίδει πίεση έως και 19 bar.Ο γρήγορος χρόνος θέρμανσης συνεπάγεται ότι το νερό φτάνει στην ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 25 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, ο δίσκος αποστράγγισης για μεγάλα ποτήρια συνταγών και η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειαςπου απενεργοποιεί αυτόματα τη μηχανή μετά από 9 λεπτά αδράνειας, θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Nespresso Inissia με Aeroccino3

Το Aeroccino3 προσφέρει βελούδινο αφρό γάλακτος, ζεστό ή κρύο.Μέσω ενός απλού και γρήγορου αυτόματου συστήματος, προσφέρει άψογο αποτέλεσμασε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς καθόλου θόρυβο.

Η απλή αυτή λειτουργία γίνεται με ένα πλήκτρο one-touch ενώ η αντι-κολλητική του επιφάνεια εξασφαλίζειεύκολο καθαρισμό. Το Aeroccino ζεσταίνει επίσης γάλα για τον Caffè Latte ή τον Cappuccino σας.

Δειτε ολες τις Nespresso Inissia ΕΔΩ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα