Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

3 streaming radio apps για smartphones

Απρ 04 2014
Με δυνατότητα ακρόασης χιλιάδων ραδιοφωνικών σταθμών από όλο τον κόσμο, μια εφαρμογή streaming radio είναι πάντα απαραίτητη για το smartphone σας.
3 streaming radio apps για smartphones
Μπορεί να βρισκόμαστε στην εποχή του Spotify και του Napster, αλλά η μαγεία του ραδιοφώνου παραμένει ζωντανή. Οι διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που υπάρχουν είναι χιλιάδες, ενώ μόνο στη χώρα μας υπάρχουν εκατοντάδες. Μέσα από όλες αυτές τις επιλογές είναι βέβαιο ότι θα βρείτε αυτές που ανταποκρίνονται στο είδος μουσικής που ακούτε και την ενημέρωση που θέλετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή streaming radio στην φορητή συσκευή σας. Αν θέλετε μάλιστα να ακούτε δυνατά τους αγαπημένους σας σταθμούς, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τηλέφωνο και εφαρμογή με ένα σετ ηχείων που μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/icheia/icheia?zspeak_type=6,7. Οι εφαρμογές που εξετάζουμε στη συνέχεια είναι δωρεάν, λειτουργούν τόσο σε smartphone όσο και σε tablet, ενώ οι περισσότερες είναι διαθέσιμες για περισσότερες από μία πλατφόρμες.

TuneIn Radio
(Android, iOS, Windows Phone)


Με πάνω από 100.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς και 2 εκατ. podcasts, το TuneIn Radio είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής υπηρεσία και, κατά συνέπεια, εφαρμογή. Αν λοιπόν, για κάποιο λόγο ήσασταν αναγκασμένοι να έχετε μόνο μια σχετική εφαρμογή στη συσκευή σας, μάλλον αυτή θα ήταν το TuneIn Radio, κάτι που εξηγεί και τις 50 εκατ. εγκαταστάσεις. Οι σταθμοί είναι οργανωμένοι κατά είδος, χώρα και γλώσσα, ενώ όποιον σας αρέσει ιδιαίτερα μπορείτε να τον προσθέσετε στους Αγαπημένους. Όταν ακούτε ένα σταθμό μπορείτε να μοιραστείτε το όνομά του σε κοινωνικά δίκτυα και να μεταβείτε σε κάποιον σχετικό σταθμό από τη λίστα που έχετε στη διάθεσή σας. Στις επιλογές της εφαρμογής θα βρείτε τόσο ξυπνητήρι, όσο και χρονοδιακόπτη ύπνου. Επίσης, αρκετά έξυπνη είναι η λειτουργία car mode για να έχετε ένα εύχρηστο περιβάλλον όταν βρίσκετε στο αυτοκίνητο, ενώ αν αγοράσετε την εφαρμογή, αποκτάτε και δυνατότητα εγγραφής.

rad.io
(Android, iOS, Windows Phone)


To rad.io δε διαθέτει τη βάση ραδιοφωνικών σταθμών του TuneIn Radio, αλλά έχει ένα πιο μοντέρνο περιβάλλον. Στην εφαρμογή σας περιμένουν πάνω από 10.000 σταθμοί και πολλά podcasts, ενώ δε λείπουν και εδώ οι αμέτρητες ελληνικές «συμμετοχές». Οι σταθμοί είναι οργανωμένοι κατά είδος, κατηγορία, χώρα, πόλη και γλώσσα, ενώ όταν ακούτε ένα σταθμό μπορείτε να δημοσιοποιήσετε το όνομά του σε κοινωνικά δίκτυα, να τον προσθέσετε στους Αγαπημένους και να μεταβείτε σε έναν άλλο σχετικό σταθμό. Κάθε σταθμός συνοδεύεται από έναν αριθμό που φανερώνει πόσο δημοφιλής είναι, χαρακτηριστικό που υπάρχει στο TuneIn Radio αλλά χωρίς τον αριθμό. Στη διάθεσή σας έχετε ξυπνητήρι και χρονοδιακόπτη ύπνου, αλλά οι ρυθμίσεις περιορίζονται στο καθορισμό του μεγέθους του buffer.

XiiaLive Internet Radio
(Android)


To xiiaLive ακολουθεί μοντέρνα αισθητική, αλλά και μοντέρνα προσέγγιση στην αναζήτηση καθώς εσείς πληκτρολογείτε τον καλλιτέχνη ή το τραγούδι και η εφαρμογή σας βρίσκει τους σταθμούς που παίζουν αυτόν τον καλλιτέχνη ή το τραγούδι. Γενικά, αυτή η προσέγγιση δείχνει να είναι πιο χρήσιμη αφού τα γνωστά τραγούδια και οι γνωστοί καλλιτέχνες συνήθως θα βρίσκονται σε κάποιον από τους 50.000 σταθμούς που διαθέτει. Από τον player μπορείτε να δημοσιοποιήσετε το τραγούδι, τον καλλιτέχνη και το σταθμό ή μόνο το σταθμό σε κοινωνικά δίκτυα, να προσθέσετε το σταθμό στους Αγαπημένους σας, να κάνετε tag ένα τραγούδι, αλλά και να κινηθείτε μπροστά και πίσω στο stream που ακούτε (δεν ισχύει σε όλους τους σταθμούς). Στη διάθεσή σας υπάρχει και ένα ενσωματωμένο equalizer για να φέρετε τη μουσική στα μέτρα σας, αλλά και ξυπνητήρι και χρονοδιακόπτης ύπνου.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα