Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Για την Εταιρεία

www.you.gr -  Όλα για σένα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δεκέμβριο του 2006, ως επιχειρησιακή μονάδα της Info Quest Technologies, ενώ σήμερα υποστηρίζεται από την εταιρεία Quest Online ΑΕ, που ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.
Το www.you.gr ακολουθεί μία συστηματική πορεία δυναμικής ανάπτυξης, με στόχο να προσφέρει μία συνολικά υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης, σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από:
 • Την ανάπτυξη μίας σύγχρονης πλατφόρμας e-shopping με προηγμένη λειτουργικότητα και ταχύτητα, που κάνουν την πλοήγηση και την αγορά μια ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία,  ακόμα και για μη εξοικειωμένους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών
 • Την υλοποίηση των αυστηρότερων standards και τεχνολογιών που διέπουν το e-commerce διεθνώς, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η ασφάλεια των συναλλαγών
 • Την παροχή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές
 • Τον συνεχή εμπλουτισμό της προϊοντικής γκάμας με περισσότερα μοντέλα σε περισσότερες κατηγορίες.
 • Την ακριβή και πλήρη αναφορά των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων κάθε προϊόντος, για την ορθή καθοδήγηση του χρήστη κατά την επιλογή
 • Την παροχή πολλαπλών επιλογών παράδοσης και πληρωμής, ώστε να επιλέγεται κάθε φορά η πλέον συμφέρουσα
 • Την αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αγοράς, μέχρι και την παραλαβή του προϊόντος
 • Τη λειτουργία call center για τηλεφωνικές παραγγελίες, πληροφορίες και ενημέρωση (801 801 9000)
 • Τη συνεργασία με επιλεγμένα Καταστήματα, που λειτουργούν ως σημεία εξυπηρέτησης, παραλαβής και υποστήριξης.
 • Την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος Quest, που επί 35 χρόνια εξυπηρετεί με συνέπεια τους Έλληνες καταναλωτές και επιχειρήσεις. Όχι τυχαία το www.you.gr απολαμβάνει πολλές «5*» αστέρων αξιολογήσεις από ικανοποιημένους πελάτες στα σχετικά sites αξιολόγησης ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Τι θα βρείτε στο you.gr
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr προσφέρει επώνυμα & «φρέσκα» προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σε μεγάλη ποικιλία που εξασφαλίζεται χάρη στην στενή συνεργασία της Quest Online με την Info Quest Technologies, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη πύλη μεταφοράς τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, διατηρώντας απευθείας σχέσεις με τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές. Ο πελάτης του you.gr είναι σίγουρος, ότι όλα τα προϊόντα ανήκουν στις πιο πρόσφατες σειρές των κατασκευαστών και διατίθενται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας, χωρίς να κινδυνεύει να επιλέξει προϊόν stock ή χωρίς τοπική υποστήριξη.
Επιπρόσθετα, το www.you.gr εμπλουτίζεται σταδιακά με πλήθος νέων προϊόντων καθημερινής χρήσης και life style, τα οποία ταιριάζουν στο προφίλ του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή. Σήμερα ο πελάτης του you.gr μπορεί να επιλέξει, πλέον των προϊόντων τεχνολογίας, από μία μεγάλη ποικιλία ειδών προσωπικής φροντίδας, μικροσυσκευών, ειδών ταξιδιού, ειδών γυμναστικής, εργαλείων DIY και εποχικών προϊόντων, ενώ οι κατηγορίες εμπλουτίζονται συνεχώς.
 
To you.gr στο τηλέφωνο
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του www.you.gr μία ομάδα έμπειρων στελεχών βρίσκονται καθημερινά στη γραμμή 801 801 9000 (αστική χρέωση Πανελλαδικά), (+30) 211-999-1900, για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο  για να εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε χρειαστεί, από τη διευθέτηση μίας τηλεφωνικής παραγγελίας, την παροχή συμβουλών πριν την αγορά και τη διαμόρφωση μίας ειδικής πρότασης, έως την εξυπηρέτηση σε θέματα παραδόσεων και κλήσεων για τεχνικούς, ενώ λειτουργεί και υπηρεσία Chat.
 
Το you.gr  δίπλα σου
Το www.you.gr  διαθέτει ένα πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών, που αριθμεί περισσότερα από 300 σημεία, τα οποία λειτουργούν ως σημεία παραλαβής (Pick up points) των παραγγελιών που τοποθετούνται στο www.you.gr,  προσφέροντας μεγάλη ευελιξία και ευκολία. Κύριο πυρήνα του Δικτύου, αποτελούν τα Καταστήματα U, τα οποία λειτουργούν ως Pick up points, αλλά  και ως αξιόπιστοι σύμβουλοι τεχνολογίας και πάροχοι υπηρεσιών υποστήριξης, με εξειδίκευση στην επιχειρηματική αγορά, καθώς και τα καταστήματα της ACS Courier, που έχουν μεγάλη διασπορά, καλύπτοντας σχεδόν όλη την επικράτεια. 
 
 
Γιατί www.you.gr
 • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Καθημερινές προσφορές και μοναδικές προτάσεις
 • Ευκολία, φιλικότητα και ταχύτητα
 • Πολλαπλές επιλογές παράδοσης και πληρωμής
 • Αναλυτική Ενημέρωση σε όλα τα στάδια της παραγγελίας και παραλαβής
 • Ασφάλεια συναλλαγών
 • Προηγμένη υποστήριξη
 • Αξιοπιστία
 • Εγγύηση ποιότητας Ομίλου Quest
quest
H εταιρεία Quest Online ΑΕ, ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργειες του Ομίλου Quest, η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης www.you.gr, ένα από τα πλέον δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα. 

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα