Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

D-Link DNS-327L ShareCenter+

Απρ 01 2014
Με τα αρχεία media να κατακλύζουν κάθε σπίτι, οι λύσεις NAS, όπως το DNS-327L της D-Link, κερδίζουν έδαφος προσφέροντας σημαντικές ευκολίες και εντυπωσιακές δυνατότητες.
D-Link DNS-327L ShareCenter+
Οι αποθηκευτικές μονάδες NAS έχουν αρχίσει να γίνονται πλέον απαραίτητες ακόμα και στα σπίτια, όχι μόνο στα γραφεία και τις επιχειρήσεις. Τα αρχεία media που συσσωρεύονται σε ένα οικιακό περιβάλλον είναι αμέτρητα και το μέγεθός τους αυξάνεται διαρκώς, ενώ η ανάγκη να έχουμε σε αυτά πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ωστόσο, τα νεότερα οικιακά NAS, όπως το DNS-327L της D-Link, δεν περιορίζονται σε απλές λειτουργίες fire serving, backup και media streaming, αλλά μετατρέπονται σε ολοκληρωμένα συστήματα συλλογής και διαμοίρασης δεδομένων από όπου κι αν προέρχονται και προς όπου κι αν αναπαράγονται.Στη θύρα USB μπορείτε να συνδέσετε έναν εκτυπωτή και να τυπώνετε από οποιαδήποτε συσκευή σας ή έναν εξωτερικό δίσκο και να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας ή ακόμα και να παρακολουθείτε την κατάσταση ενός συνδεδεμένου UPS.

Το DNS-327L διαθέτει δύο θέσεις στο εσωτερικό του για δίσκους SATA των 3,5’’ και χωρητικότητας έως 4TB. Οι λειτουργίες επεξεργασίας υποστηρίζονται από έναν επεξεργαστή ARMv7 ενός πυρήνα στα 1,2GHz, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη 512MB. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα σε ένα καλαίσθητο λευκό case που δε χρησιμοποιεί κάποιον ανεμιστήρα για την ψύξη του εσωτερικού, κάτι που το καθιστά εντελώς αθόρυβο στη λειτουργία. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μία θύρα LAN ταχύτητας Gigabit, καθώς και μία θύρα USB 3.0. Μέσω της πρώτης θύρας, το NAS της D-Link συνδέεται στο δίκτυό σας και μπορείτε να το «δείτε» από οποιαδήποτε συσκευή, είτε εντός, είτε εκτός δικτύου μέσω Web, ενώ για την πρόσβαση στα αρχεία μέσω smartphones και tablets (iOS και Android) υπάρχει η εφαρμογή mydlink NAS. Μέσω του ενσωματωμένου media server, μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία media από δύο συσκευές ταυτόχρονα, όπως για παράδειγμα από ένα tablet και μία παιχνιδομηχανή. Στη θύρα USB μπορείτε να συνδέσετε είτε έναν εκτυπωτή και να τυπώνετε από οποιαδήποτε συσκευή σας, είτε έναν εξωτερικό δίσκο και να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε επίσης, μέσω της ίδιας θύρας, να παρακολουθείτε την κατάσταση ενός συνδεδεμένου UPS.Oι λειτουργίες του DNS-327L δεν περιορίζονται στις τυπικές ενός NAS και μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι εφαρμογές και τα πρόσθετα με τα οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε τις δυνατότητες του.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η υποστήριξη RAID που διαθέτει το DNS-327L. Πέρα από την τυπική και την JBOD διαμόρφωση που σας επιτρέπουν να «βλέπετε» τους δύο δίσκους ως δύο τομείς ή έναν αντίστοιχα, μπορείτε να ρυθμίσετε τους δίσκους για RAID 0 ή 1 ανάλογα με αυτό που αναζητάτε, καλύτερη απόδοση ή μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων. Εκτός από τη διαμόρφωση, μπορείτε να ορίσετε να δημιουργήσετε λογαριασμούς χρηστών ώστε να καθορίσετε ποιοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο NAS και σε ποια αρχεία. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μέσα από το web interface της συσκευής ή από την ειδική εφαρμογή που τη συνοδεύει.

Όπως ήδη αναφέραμε, οι λειτουργίες του DNS-327L δεν περιορίζονται στις τυπικές ενός NAS και μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι εφαρμογές και τα πρόσθετα με τα οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε τις δυνατότητες του. Εκτός από τις εφαρμογές για την πλήρη διαχείριση των φωτογραφιών και της μουσικής σας, η εφαρμογή P2P download σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα αρχεία που κατεβάζετε από δίκτυα P2P, ενώ θα βρείτε επίσης BitTorrent client, καθώς και έναν P2P server/ client τύπου eMule. Όσον αφορά στην αποθήκευση και το backup, το NAS της D-Link μπορεί να συνεργαστεί με το Google Drive και το Amazon S3, ενώ μέσω των εφαρμογών Remote Backups, Local Backups και USB Backups, μπορείτε να κάνετε backup τα δεδομένα του DNS-327L σε ένα απομακρυσμένο NAS, καθώς και τα δεδομένα συσκευών του τοπικού δικτύου και άλλων USB συσκευών στο DNS-327L αντίστοιχα. Και οι εφαρμογές δε σταματούν εδώ, αφού στο NAS μπορείτε να δημιουργήσετε ένα forum σε phpBB ή ένα website σε Wordpress ή Joomla. Ακόμα πιο εντυπωσιακή, είναι η συνεργασία του με κάμερες ασφαλείας IP της D-Link μέσα από μια εφαρμογή που επιτρέπει την συνεχή ή την μετά από κίνηση καταγραφή της εικόνας.Στις εφαρμογές του συνοδεύουν το DNS-327L θα βρείτε και την εφαρμογή My Surveillance που μετατρέπει το NAS και κάμερες ασφαλείας IP της D-Link σε ένα οκλοκληρωμένοο σύστημα παρακολούθησης χώρου και καταγραφής εικόνας.

Το D-Link DNS-327L δημιουργεί γύρω του ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα αρχείων, εφαρμογών και συσκευών τα οποία μπορείτε να διαχειριστείτε και να χρησιμοποιήσετε από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Και όλα αυτά σε προσιτή τιμή...

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα