Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Apotop iSelfie Remote Control Shutter and Camera Stand

Μαρ 23 2015
Η φρενίτιδα των selfies συνεχίζεται και το iSelfie Remote Control της Apotop αποτελεί ένα από εκείνα τα αξεσουάρ του smartphone που θα θέλαμε να έχουμε αλλά δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει.
Apotop iSelfie Remote Control Shutter and Camera Stand
Ο εντυπωσιακός ρυθμός αύξησης των selfies έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό μια νέα αγορά αξεσουάρ που υπόσχονται να διευκολύνουν τη λήψη, να βοηθήσουν προς μια καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας και γενικότερα να βελτιώσουν την εμπειρία της αυτό-φωτογράφισης.To iSelfie κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, μαύρο, γαλάζιο και ροζ, για να το ταιριάξετε με τη θήκη του iPhone σας.

Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ότι θέλετε να τραβήξετε μια selfie με πολλά άτομα στο κάδρο σας, αλλά το χέρι σας δε μπορεί να φτάσει τόσο μακριά ώστε ο φακός να τους «συλλάβει» όλους. Ή γενικότερα θέλετε να χωρέσετε ένα ευρύ τοπίο γύρω από τον εαυτό σας. Ή, ακόμα πιο απλά, θέλετε να τραβήξετε μια selfie με την πίσω κάμερα του smartphone, η οποία βγάζει πιο ποιοτικές φωτογραφίες, αλλά το δάχτυλό σας δυσκολεύεται να βρει το πλήκτρο λήψης, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε έναν πολυσύχναστο χώρο που θα θέλατε μια φωτογραφία εκτείνοντας το χέρι σας όσο πιο ψηλά γίνεται.

Σε όλα τα παραπάνω, καθώς και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, λύση έρχεται να δώσει μια κατηγορία από αξεσουάρ που λειτουργούν ως τηλεχειριστήρια λήψης. Αυτές οι μικρές συσκευές διαθέτουν ένα πλήκτρο και σας επιτρέπουν με το πάτημά του να τραβήξετε μια λήψη από το smartphone σας ασύρματα. Μία τέτοια συσκευή είναι και το iSelfie Remote Control Shutter and Camera Stand της Apotop, η οποία, όπως φανερώνει το όνομά της, δίνει λύση σε δύο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι fans των selfies.Tο ελαστικό περίβλημα του iSelfie αποσπάται από το πλήκτρο που βρίσκεται στο κέντρο του και, λόγω της εγκοπής που διαθέτει, σας επιτρέπει να στηρίξετε εύκολα το τηλέφωνό σας σε μια επιφάνεια οριζόντια ή κάθετα.

Ο «μικρός πιγκουίνος», όπως ονομάζει η Apotop της συσκευή της λόγω του σχήματός της, είναι ουσιαστικά ένα πλήκτρο σε ελαστικό περίβλημα που σας επιτρέπει να τραβήξετε μία λήψη από απόσταση, όπως ακριβώς θα κάνατε με το πλήκτρο λήψης του smartphone. Συνεργάζεται μόνο με iPhone και iPad, αρκεί να διαθέτουν iOS 7 ή μεταγενέστερο και δεν απαιτεί κάποια εγκατάσταση εφαρμογής αφού η camera app της συσκευής του είναι αρκετή. Η ασύρματη σύνδεσή του με την συσκευή iOS γίνεται μέσω Bluetooth, γεγονός που σας επιτρέπει να βρίσκεστε 10-30 μέτρα μακριά της ενώ, λόγω της έκδοσης 4.0 του Bluetooth που χρησιμοποιεί, η κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ μικρή. Επίσης, αν παρέλθει διάστημα 3 λεπτών χωρίς να χρησιμοποιηθεί, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα για να μην καταναλώνει ενέργεια. Η μεγάλη αυτονομία του (100 χιλ. λήψεις με μια μπαταρία), καθώς και το ιδιαίτερο μικρό βάρος των 8,5 γραμμαρίων, σας επιτρέπουν να έχετε το iSelfie Remote Control συνεχώς μαζί σας, όπου κι αν πάτε. Αν μάλιστα θέλετε να το ταιριάξετε με τη θήκη του τηλεφώνου σας, κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, γαλάζιο και ροζ.Η μεγάλη αυτονομία του, καθώς και το ιδιαίτερο μικρό βάρος των 8,5 γραμμαρίων, σας επιτρέπουν να έχετε το iSelfie Remote Control συνεχώς μαζί σας, όπου κι αν πάτε.

Όμως, τα χαρακτηριστικά του iSelfie Remote Control δε σταματούν εδώ αφού έρχεται να βοηθήσει σε κάτι ακόμα. Αν και σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε μια selfie ασύρματα, πως θα στηρίξετε το iPhone μακριά σας ώστε να έχετε ένα μεγαλύτερο κάδρο που θα χωρέσει όλους τους φίλους ή περισσότερο τοπίο; Με μια απλή κίνηση, το ελαστικό περίβλημα του iSelfie αποσπάται από το πλήκτρο που βρίσκεται στο κέντρο του και, λόγω της εγκοπής που διαθέτει, σας επιτρέπει να στηρίξετε εύκολα το τηλέφωνό σας σε μια επιφάνεια οριζόντια ή κάθετα. Με αυτό τον τρόπο, η λήψη είναι πιο σταθερή και αποφεύγονται οι κουνημένες φωτογραφίες.

Αν συνηθίζετε να βγάζετε selfies και έχετε ζήσει τις δυσκολίες που αναφέραμε, τότε σίγουρα θα καταλάβατε ότι το iSelfie Remote Control είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που δε πρέπει να λείπει από τον καθημερινό εξοπλισμό σας. Διαλέξτε το στο χρώμα που σας αρέσει και αρχίστε τα… κλικ!


Δείτε το βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα