Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Bitmore KidPad 7’’ II

Μαϊ 01 2015
Το tablet είναι η πλέον κατάλληλη συσκευή για να γνωρίζουν τα παιδιά την τεχνολογία, οπότε γιατί να μην έχουν ένα tablet φτιαγμένο αποκλειστικά για αυτά;
Bitmore KidPad 7’’ II
Είναι απίστευτη η ταχύτητα με την οποία τα παιδιά σήμερα μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το tablet, αφού σε αυτό δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τη δυσκολία του ποντικιού όπως στον υπολογιστή. Έτσι, μπορούν να επικεντρωθούν στη διασκέδαση, αλλά και στην εκπαίδευση, που μπορεί να προσφέρει μια τέτοια συσκευή.

Μετά την επιτυχία του πρώτου Bitmore KidPad πριν λίγους μήνες, η Quest Technologies επιστρέφει με τη δεύτερη ανανεωμένη έκδοση του tablet για παιδιά. Το Bitmore KidPad 7’’ II της Quest Technologies, όπως και το προηγούμενο, έχει κατασκευαστεί με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη εμπειρία του παιδιού και δίνει σημασία στα χαρακτηριστικά αυτά που θα κάνουν τη χρήση του πιο ευχάριστη και πιο ασφαλή.Το tablet κυκλοφορεί σε τρεις ζωηρούς συνδυασμούς χρωμάτων δημιουργώντας από την πρώτη στιγμή ένα φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά.

Το tablet κυκλοφορεί σε τρεις ζωηρούς συνδυασμούς χρωμάτων δημιουργώντας από την πρώτη στιγμή ένα φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ κίτρινου-πορτοκαλί, πράσινου-μπλε και κίτρινου-πράσινου (για το πλαίσιο οθόνης και τη θήκη σιλικόνης αντίστοιχα). Ως tablet για παιδιά, διαθέτει χαμηλό βάρος, μόλις 335 γραμμάρια, ώστε να μην κουράζει ούτε στη χρήση, ούτε στη μεταφορά. Κι αν κάποια στιγμή πέσει από τα χέρια του παιδιού, δε χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς η θήκη σιλικόνης που το περιβάλλει θα σας γλιτώσει από γρατζουνιές, σπασίματα και επισκέψεις στο service.

Φυσικά, το πρώτο στο οποίο έχουν δώσει σημασία οι κατασκευαστές του Bitmore KidPad 7’’ II είναι η προστασία του ίδιου του παιδιού. Για το λόγο αυτό, η συσκευή ενσωματώνει το σύστημα γονικού ελέγχου SIMBA, μέσω του οποίου ο γονιός ορίζει τις επιτρεπόμενες μέρες και ώρες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το tablet από το παιδί, τις εφαρμογές που μπορεί να τρέξει, καθώς και το αν θα υπάρχει πρόσβαση στο Internet και σε ποια websites. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται ένα κέλυφος προστασίας για το παιδί που δεν του επιτρέπει ούτε να τρέξει κάποια εφαρμογή που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα, ούτε να επισκεφθεί σελίδες στο Web που δεν είναι κατάλληλες για την ηλικία του. Και φυσικά, ακόμα και αν ο γονιός λείπει, το παιδί δε μπορεί να χρησιμοποιήσει το tablet σε ώρες και μέρες που δεν επιτρέπεται. Σημειώνουμε πως, ανά πάσα στιγμή, ο γονιός μπορεί να εξέλθει άμεσα από αυτό το κέλυφος προστασίας και να χρησιμοποιήσει τη συσκευή ως κανονικό tablet.H θήκη σιλικόνης που περιβάλλει το tablet θα σας γλιτώσει από γρατζουνιές, σπασίματα και επισκέψεις στο service.

Το Bitmore KidPad 7’’ II έρχεται «ετοιμοπόλεμο» διαθέτοντας την πρόσφατη έκδοση 4.4.4 του Android και ενσωματώνοντας πλήθος εφαρμογών. Το παιδί θα βρει 15 εκπαιδευτικά προγράμματα, 5 παιχνίδια συμπεριφορών, 9 αθλητικά παιχνίδια, 1 φωτογραφικό παιχνίδι για εξάσκηση της μνήμης και 50 mini παιχνίδια που θα του προσφέρουν ατέλειωτες ώρες δημιουργικής διασκέδασης. Η συλλογή των εφαρμογών μπορεί να εμπλουτιστεί μέσω του online store SlideMe Market, όπου υπάρχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη διαθέσιμων εφαρμογών για κατέβασμα.

Το tablet βασίζεται σε ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή που μπορεί να ανταποκριθεί με άνεση σε οποιαδήποτε εφαρμογή και λειτουργία. Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια τρέχουν απρόσκοπτα, ενώ τα βίντεο αναπαράγονται ομαλά στην οθόνη 7’’, ανάλυσης 800x480, με τα χρώματα να είναι ζωντανά και την απόκριση στο άγγιγμα εξαιρετική.Το Bitmore KidPad 7’’ II έρχεται «ετοιμοπόλεμο» διαθέτοντας την πρόσφατη έκδοση 4.4.4 του Android και ενσωματώνοντας πλήθος εφαρμογών.

Η συσκευή συνδέεται στο Internet μέσω Wi-Fi για να μπορεί το παιδί να πλοηγηθεί στο Web και να δει βίντεο στο YouTube, ενώ στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 8GB μπορεί να αποθηκεύσει τις εφαρμογές και πληροφορίες που κατεβάζει, αλλά και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβά με τις δύο κάμερες της συσκευής, μία ανάλυσης VGA στο μπροστινό μέρος και μία ανάλυσης 2MP στο πίσω. Αν ο εσωτερικός χώρος δεν είναι αρκετός, υπάρχει μια υποδοχή για κάρτες micro SD έως 32GB.

Ο γονικός έλεγχος, η προστατευτική θήκη, οι καλές επιδόσεις και οι προεγκατεστημένες εφαρμογές δημιουργούν ένα σύνολο που, σε συνδυασμό με την εγγύηση της Infoquest Technologies, θα κάνουν το παιδί σας να περάσει ευχάριστα για πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη του tablet.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα