Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

HP Pavilion Mini 300-031na

Απρ 22 2015
Τα mini desktops αποτελούν ίσως την καλύτερη λύση για ένα περιβάλλον γραφείου και μία από τις καλύτερες για το σπίτι, με το Pavilion να ξεχωρίζει ανάμεσα στις λύσεις που κυκλοφορούν.
HP Pavilion Mini 300-031na
Τα mini desktops, ανεξαρτήτως της σύνθεσής τους, διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικά. Μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν σε ένα οικιακό περιβάλλον όπου οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες (αν δεν παίζετε απαιτητικά παιχνίδια), αλλά και να ταιριάξουν απόλυτα στα γραφεία μιας επιχείρησης προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα.Με διαστάσεις τετραγώνου 14,4 εκατοστών και ύψος μόλις 5,2 εκατοστών, το Pavilion 300 είναι ένα από τα μικρότερα mini desktops στην κατηγορία του.

Το πρώτο και σημαντικό πλεονέκτημα των mini desktops είναι οι μικρές διαστάσεις τους που τους επιτρέπουν να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο πάνω σε ένα γραφείο ή να τοποθετηθούν ακόμα και σε ένα συρτάρι. Το Pavilion 300 ακολουθεί αυτή την «οδηγία» με τον καλύτερο τρόπο και, με διαστάσεις τετραγώνου 14,4 εκατοστών και ύψος μόλις 5,2 εκατοστών, είναι ένα από τα μικρότερα mini desktops στην κατηγορία του. Μάλιστα, το αποτύπωμά του είναι μικρότερο ακόμα και από αυτό του Mac Mini που για πολλούς θεωρείται σημείο αναφοράς. Επίσης, το mini desktop της HP δε θα σας προβληματίσει καθόλου αν χρειαστεί να το μεταφέρετε (ακόμα και συχνά) αφού ζυγίζει μόλις 630 γραμμάρια.Tο Pavilion 300 είναι σχεδόν αθόρυβο και καταναλώνει μόλις 45W.

Δύο άλλα βασικά πλεονεκτήματα των mini desktops είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και η αθόρυβη λειτουργία. Τα συστήματα αυτού του τύπου βασίζονται σε επεξεργαστές για φορητούς υπολογιστές που καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και δε χρησιμοποιούν κάποιο ενεργό σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα ώστε να είναι θορυβώδη. Έτσι και το Pavilion 300 είναι σχεδόν αθόρυβο (χρησιμοποιεί μηχανικό δίσκο) και καταναλώνει μόλις 45W. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ιδανικό για ένα περιβάλλον γραφείου με πολλούς υπολογιστές όπου ένα από τα ζητούμενα είναι και η μείωση του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Το Pavilion 300 είναι ουσιαστικά ένα case πάνω στο οποίο «χτίζονται» διάφορες εκδόσεις με διαφορετικές συνθέσεις ως προς τον επεξεργαστή και το δίσκο. Η σχεδίασή του είναι πολύ κομψή και του επιτρέπει να τοποθετηθεί ακόμα και στον πιο καλαίσθητο χώρο. Στο case κυριαρχούν οι καμπύλες, ενώ τα χρώματα που έχουν τον πρώτο λόγο είναι το γκρι και το λευκό.Στο case κυριαρχούν οι καμπύλες, ενώ τα χρώματα που έχουν τον πρώτο λόγο είναι το γκρι και το λευκό.

Το Pavilion 300-030na βασίζεται στο ίδιο, όμορφο case και αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές εκδόσεις του συγκεκριμένου υπολογιστή σε επιδόσεις. Ενσωματώνοντας τον Core i3-4025U της Intel, έναν διπύρηνο επεξεργαστή ULV αρχιτεκτονικής Haswell με συχνότητα 1,9GHz, και μνήμη 4GB, το mini desktop της HP μπορεί ικανοποιεί με άνεση τις σύγχρονες απαιτήσεις σε εφαρμογές γραφείου, web browsing, απλό gaming και παρακολούθηση βίντεο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για πιο απαιτητικές εφαρμογές, αλλά όχι για απαιτητικά games καθώς τα ενσωματωμένα γραφικά 4400 δεν ενδείκνυνται για αυτό το σκοπό.

Στην έκδοση “030na”, το μικροσκοπικό case ενσωματώνει επίσης ένα μηχανικό δίσκο 1TB των 5400rpm. Ένα σημαντικό σημείο υπεροχής του Pavilion 300 απέναντι στο Mac Mini που αξίζει να αναφέρουμε, είναι η δυνατότητα αλλαγής δίσκου και μνήμης επιτρέποντας έτσι κάποια αναβάθμιση στο μέλλον που θα χαρίσει στο σύστημα επιπλέον χρόνια ζωής. Μπορείτε για παράδειγμα να τοποθετήσετε κάποιο μεγαλύτερο δίσκο ή κάποιον ταχύτερο SSD, αλλά και να αυξήσετε τη μνήμη έως 16GB (αφαιρώντας το υπάρχον DIMM των 4GB αφού υπάρχει μία θέση).To mini desktop της HP διαθέτει 4 θύρες USB 3.0, μία έξοδο HDMI και μία DisplayPort για σύνδεση με οθόνη, μία έξοδο ακουστικών/ μικροφώνου, Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11 b/g/n, αναγνώστη καρτών μνήμης και Bluetooth 4.0.

Από πλευράς εξοπλισμού, στο Pavilion 300 δε λείπει τίποτα και μάλιστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπερτερεί σε σχέση με τα περισσότερα mini desktop ή ακόμα και laptops. Θα βρείτε 4 θύρες USB 3.0 (δύο μπροστά και δύο πίσω), μία έξοδο HDMI και μία DisplayPort για σύνδεση με οθόνη (μπορεί να οδηγήσει δύο οθόνες παράλληλα) και μία έξοδο ακουστικών/ μικροφώνου. Η σύνδεση στο δίκτυο γίνεται τόσο ενσύρματα μέσω Gigabit Ethernet, όσο και ασύρματα μέσω Wi-Fi 802.11 b/g/n. Προσθέστε σε όλα αυτά έναν αναγνώστη καρτών μνήμης και Bluetooth 4.0 και έχετε τη συνολική εικόνα του εξοπλισμού που μάλλον εντυπωσιάζει. Το σύστημα συνοδεύεται από τα Windows 8.1 64-bit, αλλά και από εφαρμογές της HP και τρίτων κατασκευαστών.

Αν θέλετε έναν κομψό υπολογιστή για το σπίτι ή το γραφείο με όλα τα πλεονεκτήματα ενός mini desktop και καλές επιδόσεις σε καθημερινή χρήση, το Pavilion 300-030na είναι μια λύση που πρέπει να εξετάσετε με προσοχή. Ειδικά αν δίνετε ιδιαίτερη σημασία στη σχεδίαση...


Δείτε το βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα