Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

HyperX Cloud Gaming Headset

Μαρ 25 2015
Η Kingston ξεφεύγει για λίγο από τις παραδοσιακές της ασχολίες και προσφέρει ένα υψηλής ποιότητας gaming headset.
HyperX Cloud Gaming Headset
Όταν ακούει κάποιος το όνομα “Kingston”, το πιο πιθανό είναι να του έρθουν στο μυαλό μνήμες, σκληροί δίσκοι SSD, κάρτες microSD και USB sticks. Η αγγλική εταιρεία όμως έχει μπει πλέον και στην αγορά των headsets για υπολογιστές, όπου έχει να ανταγωνιστεί πολλές εταιρείες εγνωσμένης αξίας, όπως η Razer, η Steelseries και άλλες. Με το HyperX Cloud φιλοδοξεί να προσφέρει ένα προϊόν αρκετά αξιόλογο ώστε να είναι σε θέση να ξεχωρίσει στην κάτω των 100 ευρώ κατηγορία τιμής.


Τα επιπλέον αξεσουάρ που παρέχονται στην συσκευασία του HyperX Cloud είναι πολλά και χρήσιμα.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει όποιος πιάσει στα χέρια του το HyperX Cloud Gaming Headset είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής του, η οποία βασίζεται κατά κύριο λόγο στη χρήση αλουμινίου για τον σκελετό του. Το δεύτερο είναι το μέγεθος των ακουστικών, τα οποία λόγω των οδηγών των 53 χιλιοστών παρουσιάζονται μεγαλύτερα σε σχέση με τα συνηθισμένα gaming headsets. Στην εσωτερική πλευρά της αρκετά εύκαμπτης «γέφυρας» του HyperX υπάρχει δερμάτινη επένδυση ώστε να μην πιέζεται το κεφάλι του χρήστη, ενώ στο εσωτερικό των ακουστικών γίνεται χρήση αφρώδους υλικού που προσαρμόζεται στο σχήμα του αυτιού. Το μικρόφωνο του headset είναι αποσπώμενο, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα HyperX και σαν απλά ακουστικά, ενώ ο εύκαμπτος βραχίονας σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτείτε να τα προσαρμόσετε με τον τρόπο που θέλετε.

Η άνεση που επιτυγχάνεται είναι εξαιρετική, τόσο λόγω της χρήσης των υλικών που προαναφέρθηκαν, όσο και λόγω της σωστής εργονομίας και του μεγάλου μεγέθους των ακουστικών, που πετυχαίνουν έτσι να αγκαλιάσουν πλήρως το αυτί του χρήστη. Άξιες αναφοράς είναι οι επιδόσεις του HyperX στον τομέα της ηχομόνωσης, αφού ο τρόπος που καλύπτεται το αυτί του χρήστη δεν αφήνει τους ήχους του περιβάλλοντος να παρεισφρήσουν στην gaming εμπειρία, οπότε επιτυγχάνεται μέγιστη απορρόφηση στο περιβάλλον του εκάστοτε παιχνιδιού.Τα επίπεδα ηχομόνωσης που επιτυγχάνονται είναι ιδιαίτερα υψηλά και επιτρέπουν την πλήρη απορρόφηση στον κόσμο του εκάστοτε παιχνιδιού.

Ανοίγοντας την προσεγμένη συσκευασία, θα βρείτε επίσης πλήθος καλωδίων, που δύσκολα θα συναντήσετε σε άλλα headsets. Ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνεται προσαρμογέας πτήσης, βελούδινα μαξιλαράκια για τα ακουστικά, splitter για τη δυνατότητα χρήσης του μικροφώνου στον υπολογιστή, καλώδιο επέκτασης, ρυθμιστής έντασης και υφασμάτινο τσαντάκι μεταφοράς. Δεδομένου ότι ο βασικός τρόπος σύνδεσης είναι το κλασικό audio jack των 3,5 χιλιοστών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HyperX Cloud με όποια συσκευή μπορείτε να φανταστείτε: με desktop, με laptop, με smartphones, με tablets, με PlayStation 4, με αντάπτορες αεροπλάνων και άλλα, ενώ η ύπαρξη όλων αυτών των αξεσουάρ θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε περίπτωση.

Σε ό,τι αφορά την παραγόμενη ποιότητα ήχου, το HyperX Cloud διατηρεί τα υψηλά στάνταρ που θέτει με την ποιότητα κατασκευής του και με το πλήθος των αξεσουάρ του. Τα μπάσα είναι έντονα, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό, ενώ οι χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες αποδίδονται με υψηλή ευκρίνεια. Οι ευμεγέθεις οδηγοί συνεισφέρουν στην δημιουργία έντονης αίσθησης «παρουσίας» του ήχου, που σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για στερεοφωνικά ακουστικά, η συνολική ποιότητα του ηχητικού προφίλ είναι τέτοια που δύσκολα θα παραπονεθεί κανείς για την έλλειψη υποστήριξης πολλαπλών καναλιών ήχου.Η ποιότητα κατασκευής του HyperX Cloud είναι υψηλή από κάθε άποψη.

Το HyperX Cloud Gaming Headset διατίθεται σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων: μαύρο/άσπρο, μαύρο/ κόκκινο, με το δεύτερο να είναι περισσότερο «επιθετικό» και το πρώτο πιο κομψό.

Συνολικά, πρόκειται για ένα headset το οποίο, δεδομένου του πλήρους πακέτου που παρέχει, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία αξιόλογη και ποιοτική πρόταση που σέβεται τα χρήματα του χρήστη. Το γεγονός ότι προέρχεται από μία εταιρεία που έχει συνδεθεί με άλλα προϊόντα προκαλεί έκπληξη, αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε, δεδομένης της θετικής παράδοσης που έχει δημιουργήσει συνολικά η Kingston.

Δείτε το βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα