Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Intenso Powerbank 10400

Απρ 24 2015
Η μπαταρία του smartphone τελειώνει πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή, οπότε μία φορητή συσκευή φόρτισης μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη.
Intenso Powerbank 10400
Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Όσο κι αν κάποιες συσκευές διαθέτουν μεγάλη αυτονομία, πολύ γρήγορα η μπαταρία τους εξαντλείται και τότε οι συσκευές αυτές, όσο ακριβές κι αν είναι, γίνονται άχρηστες. Επίσης, όσο κι αν είστε ευχαριστημένοι από την αυτονομία αυτών των συσκευών τις πρώτες εβδομάδες της αγοράς τους, με την πάροδο του χρόνου οι μπαταρίες τους εξασθενούν και η φόρτιση γίνεται συχνότερη. Η μέρα όμως δε σταματά επειδή τελείωσε η μπαταρία του smartphone και όταν βρίσκεστε μακριά από πρίζα η λύση είναι μία: οι φορητές συσκευές φόρτισης.Η Powerbank 10400 της Intenso αποτελεί το μοντέλο της εταιρείας με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα σε ηλεκτρικό φορτίο, 10.400mAh όπως φανερώνει και η ονομασία του.

Οι φορητές συσκευές φόρτισης ή power banks είναι εξωτερικές μπαταρίες που φορτίζονται κανονικά όταν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα, διατηρούν αποθηκευμένη την ενέργεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φορτιστές μιας άλλης συσκευής. Η χρήση τους είναι πολύ απλή, ενώ στην επιλογή τους το πιο σημαντικό κριτήριο είναι ο αριθμός που δείχνει το ηλεκτρικό φορτίο, το οποίο μετριέται σε μιλιαμπερώρια (mAh), αλλά και ο αριθμός των θυρών USB που διαθέτουν στις οποίες συνδέονται οι συσκευές που πρόκειται να φορτιστούν.

Η Powerbank 10400 της Intenso αποτελεί το μοντέλο της εταιρείας με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα σε ηλεκτρικό φορτίο, 10.400mAh όπως φανερώνει και η ονομασία του. Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας, το μέγεθός της είναι σαφώς μεγαλύτερο από άλλα μοντέλα που ίσως έχετε δει, ωστόσο παραμένει εύκολα μεταφέρσιμη σε μία τσάντα. Σχηματικά είναι ένα ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο με διαστάσεις 89x44x44 χιλιοστά, ενώ το βάρος της είναι περίπου 250 γραμμάρια. Άρα, αν η εργασία σας απαιτεί τσάντα μεταφοράς, μπορείτε πολύ εύκολα να τη βολέψετε καθώς σίγουρα θα σας φανεί πολύτιμη.Αν η εργασία σας απαιτεί τσάντα μεταφοράς, μπορείτε πολύ εύκολα να τη βολέψετε καθώς σίγουρα θα σας φανεί πολύτιμη.

Η συσκευή διαθέτει τρεις θύρες USB οι οποίες καλύπτονται με ελαστικά καλύμματα, ενώ στο επάνω μέρος υπάρχει ένα πλήκτρο (απ-) ενεργοποίησης και 4 LED. Από τις 3 θύρες USB, η μία είναι micro USB και χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας λιθίου του ίδιου του φορητού φορτιστή, ενώ τα 4 LED δείχνουν το επίπεδο φόρτισης, 25% για κάθε LED. Οι άλλες δύο θύρες USB τύπου Α χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση συσκευών όπως smartphones, tablets, MP3 players, φωτογραφικές μηχανές και πολλές ακόμα συσκευές που φορτίζονται μέσω USB.

Η φορητή συσκευή φόρτισης της Intenso μπορεί να φορτίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ παράλληλα, αν χρειάζεται, να φορτίζει και η ίδια. Οι δύο θύρες USB της φόρτισης προσφέρουν διαφορετική ένταση, η μία 1A και η άλλη 2,1A. Άρα, πριν φορτίσετε μια συσκευή θα πρέπει να ελέγξετε πόσα αμπέρ χρειάζεται. Για παράδειγμα, μπορείτε στη θύρα του 1A να φορτίζετε ένα smartphone και στη θύρα των 2,1A ένα tablet. Αν έχετε ενεργοποιήσει το Powerbank 10400 και δε συνδέσετε κάποια συσκευή ή ολοκληρωθεί η φόρτιση κάποιας, η συσκευή φόρτισης μπαίνει σε standby μετά από 15 δευτερόλεπτα ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια. Σε αυτή την κατάσταση standby, η μπαταρία του φορτιστή «αντέχει» για 3 μήνες. Έχετε επίσης κατά νου ότι, όταν η συσκευή φόρτισης φορτίζει κάποια άλλη συσκευή, καταναλώνει το 30% της συνολικής ενέργειάς της για την ίδια τη διαδικασία και το υπόλοιπο 70% «οδηγείται» στη συσκευή που φορτίζεται.Μπορείτε ταυτόχρονα στη μία θύρα USB να φορτίζετε ένα smartphone και στη άλλη ένα tablet.

Η Intenso Powerbank 10400 έρχεται φορτισμένη ώστε να είναι έτοιμη προς χρήση αμέσως μόλις τη βγάλετε από τη συσκευασία. Η συγκεκριμένη φορητή συσκευή φόρτισης προορίζεται για όσους χρησιμοποιούν αρκετές συσκευές στην καθημερινότητά τους εκτός σπιτιού ή γραφείου και δε θέλουν να σταματήσει η λειτουργία τους για κανένα λόγο. Αν ανήκετε σε αυτούς, το «βαρύ πυροβολικό» της Intenso θα σας καλύψει καλύτερα από οποιαδήποτε συσκευή χαμηλής χωρητικότητας.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα