Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Kingston HyperX Predator PCIe SSD 240GB

Απρ 02 2015
Όταν οι τυπικοί SSD δε μπορούν να προσφέρουν τις επιδόσεις που απαιτούνται, τότε είναι η ώρα για κάτι πιο δραστικό όπως, για παράδειγμα, τον Predator PCIe SSD.
Kingston HyperX Predator PCIe SSD 240GB
Μέσα από το Discover έχουμε τονίσει πολλές φορές πως ένας δίσκος SSD αποτελεί με διαφορά τον πιο αποτελεσματικό τρόπο αύξησης των επιδόσεων και πως πρόκειται για μια αναβάθμιση που συντελεί ουσιαστικά σε μια καλύτερη εμπειρία χρήσης αφού όλα γίνονται ταχύτερα, από την εκκίνηση και το άνοιγμα των φακέλων έως την επεξεργασία ενός βίντεο.Ο m.2 SSD της Kingston χρησιμοποιεί τον controller Altaplus 88SS9293 της Marvell, ο οποίος συνδέεται μέσω AHCI στο PCIe 2.0 x4 interface και προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες από τους m.2 SSDs που βασίζονται στο SATA 6Gbps.

Οι περισσότεροι SSD, όπως τους γνωρίζουμε μέχρι τώρα, βασίζονται στο SATA interface. Ακόμα και οι νεότεροι m.2 SSDs που συναντώνται όλο και πιο συχνά στα νέα mainboards και θα μπορούσαν να ωθήσουν τις επιδόσεις ένα βήμα πιο πέρα, «φρενάρουν» λόγω του SATA controller των 6Gbps. Τέλος σε αυτό έρχονται να βάλουν υλοποιήσεις όπως ο Predator PCIe SSD του τμήματος HyperX της Kingston, το οποίο φημίζεται για τις επιδόσεις που προσφέρουν τα προϊόντα με τη σφραγίδα του. Ο m.2 SSD της Kingston χρησιμοποιεί τον controller Altaplus 88SS9293 της Marvell, ο οποίος συνδέεται μέσω AHCI στο PCIe 2.0 x4 interface και προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες από τους m.2 SSDs που βασίζονται στο SATA 6Gbps.Αν ο υπολογιστής σας διαθέτει υποδοχή m.2 PCIe, μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο τον Predator PCIe SSD (μόνο την κάρτα).

Αν ο υπολογιστής σας διαθέτει υποδοχή m.2 PCIe, μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο τον Predator PCIe SSD (μόνο την κάρτα), αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει τέτοια υποδοχή θα πρέπει να προμηθευτείτε (σε πολύ χαμηλή τιμή) τον ειδικό adapter. Πρόκειται για μια κάρτα επέκτασης μισού ύψους και μισού μήκους (HHHL) που συνδέεται σε μια υποδοχή PCIe x4 (ή ανώτερη) του mainboard και προσφέρει μία υποδοχή m.2 PCIe. Τον adapter αυτό συνοδεύει τόσο το τυπικό, όσο και ενός χαμηλού προφίλ bracket, ώστε να χρησιμοποιήσετε όποιο ταιριάζει στον τύπο του desktop που διαθέτετε.

Ο m.2 SSD της Kingston διατίθεται σε δύο χωρητικότητες, των 240GB και των 480GB, με τη δεύτερη να απευθύνεται σε όσους μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στο website της, η Kingston έχει ανακοινώσει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει μία ακόμα έκδοση των 960GB. Εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πως στην αγορά των m.2 PCIe SSDs η χωρητικότητα «σταματά» στα 512GB.Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υποδοχή m.2 PCIe στο mainboard θα πρέπει να προμηθευτείτε έναν ειδικό adapter που συνδέεται σε μια υποδοχή PCIe x4 (ή ανώτερη) του mainboard και προσφέρει μία υποδοχή m.2 PCIe.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι ονομαστικές ταχύτητες για ανάγνωση και εγγραφή φτάνουν το 1,4GB/s και 1GB/s αντίστοιχα, ενώ ο αριθμός των τυχαίων αναγνώσεων και εγγραφών IOPs φτάνει τον εντυπωσιακό αριθμό 130.000 και 118.000 αντίστοιχα. Όμως, εκτός από τις κορυφαίες επιδόσεις, ο δίσκος της Kingston διακρίνεται και για την αξιοπιστία του, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος οφείλεται στον controller της Marvell. Σύμφωνα με την Kingston, ο δίσκος επιτρέπει εγγραφές 805GB την ημέρα για τρία χρόνια, όσα και τα χρόνια της εγγύησης που προσφέρει.

Αν ανήκετε στους ενθουσιώδεις χρήστες, στους πολύ απαιτητικούς gamers ή στους επαγγελματίες που δεν έχουν ούτε δευτερόλεπτο για χάσιμο, σκεφτείτε σοβαρά τη λύση του Kingston HyperX Predator PCIe SSD 240GB. Ξεπερνώντας τα όρια του SATA 6Gbps interface, ο δίσκος αυτός μπορεί να δώσει στο ήδη ισχυρό σύστημά σας την παραπάνω ώθηση που χρειαζόσασταν.

Δείτε το βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα