Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών #3 - Απρίλιος 2015

Απρ 17 2015
To gaming δε σταματά ποτέ και οι νέες κυκλοφορίες έρχονται με αρκετά επικίνδυνες διαθέσεις...
Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών #3 - Απρίλιος 2015
Αν υποθέσουμε ότι τελειώσατε με το Bloodborne και αντέχετε ακόμη, ο Απρίλιος φέρνει μερικούς ακόμη τρόπους για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας, μέσω της έκδοσης του Dark Souls II για τις νέες κονσόλες. Παράλληλα, είναι δύσκολο να πει κανείς όχι σε ένα νέο Final Fantasy, ενώ η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Grand Theft Auto V για PC είναι πλέον γεγονός. Το πιο σημαντικό γεγονός αυτού του μήνα όμως, είναι η κυκλοφορία του δέκατου Mortal Kombat, το οποίο δείχνει εξαιρετικό από όλες τις απόψεις.


Dark Souls II: Scholar of the First Sin


Το Dark Souls II κυκλοφόρησε πέρυσι για τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς και το PC και ελάττωσε τον ελεύθερο χρόνο των παικτών, προσφέροντας τριψήφιο αριθμό ωρών απολαυστικού gameplay. Το action RPG της From Software επιστρέφει φέτος ενισχυμένο, προσφέροντας το αρχικό προϊόν σε συνδυασμό με τρία πακέτα DLC και επιπλέον νέο περιεχόμενο, ενώ στις εκδόσεις για τις νέες κονσόλες έχουμε και αναβαθμισμένα γραφικά. Πλέον θα μπορείτε να δείτε τον χαρακτήρα σας να «αφήνει» τον κόσμο του παιχνιδιού σε ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης των καρέ της οθόνης 60fps, γεγονός πολύ σημαντικό όχι μόνο για τις αισθητικές προεκτάσεις που συνεπάγεται, αλλά και για την ιδιαίτερα αυξημένη ομαλότητα του gameplay. Από τη στιγμή που απαιτούνται αστραπιαίες αντιδράσεις για να επιβιώσει κανείς στον κόσμο του Dark Souls II, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό μπορεί να αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Ειδικά αν δεν έτυχε να αγοράσετε την κανονική περυσινή έκδοση, σας προτείνουμε το Scholars of the First Sin ανεπιφύλακτα.

Για να πάρετε μία ιδέα:
Final Fantasy Type-0 HD


Το Final Fantasy Type-0 HD είναι remake του αντίστοιχου action RPG τίτλου της Square Enix που κυκλοφόρησε το 2011 στο PSP. Λόγω της τεράστιας διαφοράς ισχύος ανάμεσα σε PSP και PS4/Xbox One, τα γραφικά δεν είναι απλώς upscaled σε HD, αλλά πλήρως ανανεωμένα, σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει νόημα η ενασχόληση με τον τίτλο ακόμη και αν έχετε τερματίσει το πρωτότυπο. Πρόκειται για ένα Final Fantasy που δίνει έμφαση στη δράση, δίνοντας στον παίκτη τον έλεγχο των μελών της Class Zero, μιας κορυφαίας στρατιωτικής ακαδημίας του κόσμου του παιχνιδιού, η οποία αναλαμβάνει να ηγηθεί της άμυνας της χώρας της μετά την εισβολή της γειτονικής αυτοκρατορίας.

Δείτε το γεμάτο δράση trailer:Grand Theft Auto V (PC)


Πρόσφατα κυκλοφόρησε το remaster του Grand Theft Auto V για PS4 και Xbox One, το οποίο παρουσιαζόταν ιδιαίτερα αναβαθμισμένο σε ό,τι αφορά τον τεχνικό τομέα του σε σχέση με τις αρχικές εκδόσεις για PS3/Xbox 360. Η έκδοση για PC όμως εξακολουθούσε να μην εμφανίζεται, γιατί η Rockstar North ήθελε να προσφέρει ένα port που δεν θα παρουσίαζε τα προβλήματα που συναντήσαμε στην αντίστοιχη έκδοση του Grand Theft Auto IV. Το Grand Theft Auto V για PC είναι πλέον γεγονός και αδιαμφισβήτητα άξιζε η αναμονή για την κυκλοφορία του. Τα γραφικά είναι τόσο αναβαθμισμένα ώστε να μοιάζουν ως... remastered έκδοση του remaster, όμως το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι το παιχνίδι μπορεί να τρέξει ικανοποιητικά σε μεγάλο εύρος συστημάτων, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του.

Δείτε το trailer του παιχνιδιού σε 1080p/60fps:Mortal Kombat X


Πολύ ωραία τα remasters και τα ports, όμως ήρθε η ώρα για το πραγματικό νέο παιχνίδι του μήνα. Το δέκατο Mortal Kombat είναι πιο βίαιο από ποτέ, όπως θα διαπιστώσετε μόλις "δείρετε" έναν αντίπαλό σας και δοκιμάσετε κάποιο από τα νέα Fatalities, όμως η εξεζητημένη βία δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό του. Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού είναι πιο γρήγορο και πιο βαθύ από ποτέ, ενώ κάθε χαρακτήρας διαθέτει τρεις παραλλαγές, γεγονός που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να μάθετε τον καθένα. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται πάρα πολλά επιπλέον modes που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για καιρό, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι έχει δοθεί και αρκετή έμφαση στο σενάριο, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο στην κατηγορία των fighting games.

Δείτε το αιματοβαμμένο trailer:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα