Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Razer Chroma: Νέα χρωματική διάσταση στο gaming

Μαρ 26 2015
Η Razer βάζει κυριολεκτικά χρώμα στη ζωή μας, παρέχοντας ειδικές εκδόσεις ορισμένων προϊόντων της με έμφαση στην χρήση ποικιλίας χρωμάτων.
Razer Chroma: Νέα χρωματική διάσταση στο gaming
Η Razer, έχοντας ήδη στα χέρια της μία πλήρη γκάμα αξιόλογων περιφερειακών για το PC gaming, αποφάσισε στην ουσία να επανακυκλοφορήσει τα πιο σημαντικά από αυτά και να τα εμπλουτίσει με εκτεταμένες επιλογές σε ό,τι αφορά τον χρωματισμό τους. Έτσι, το μηχανικό πληκτρολόγιο Blackwidow, το ποντίκι Deathadder, το ποντίκι Naga και το headset Kraken 7.1 βρίσκονται πλέον στα ψηφιακά ράφια του You.gr, προσφέροντας ό,τι και οι… άχρωμοι προκάτοχοί τους σε επίπεδο χαρακτηριστικών, αλλά με έξτρα χρώμα.


Razer Blackwidow Chroma


Το μηχανικό πληκτρολόγιο Razer Blackwidow κυκλοφόρησε για πρώτη φορά κατά το 2010, καταφέρνοντας στην πορεία να αποτελέσει μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους gamers που αποφάσισαν να σταματήσουν να παίζουν με πληκτρολόγια μεμβράνης. Πέρυσι είχαμε την αναβάθμιση του μοντέλου με την εισαγωγή του Razer Mechanical Switch, ενός μηχανικού διακόπτη που δημιουργήθηκε έχοντας εξαρχής ως στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοση στο gaming.Το Blackwidow Chroma είναι το πιο σημαντικό από τα προϊόντα της σειράς Chroma, για τον απλό λόγο ότι ένα πληκτρολόγιο επωφελείται σε πολύ μεγάλο βαθμό από φωτιζόμενα πλήκτρα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια επίπεδα customization. Η χρωματική παλέτα είναι πρακτικά ανεξάντλητη, όπως και στα υπόλοιπα «chromaτιστά» προϊόντα Razer και μπορείτε να αλλάξετε χρώμα κυριολεκτικά σε κάθε πλήκτρο και με πολλές επιλογές εναλλαγής χρωμάτων, γεγονός που θα έχει όχι μόνο αισθητικό, αλλά και λειτουργικό αντίκτυπο στην χρήση του πληκτρολογίου κατά τη διάρκεια του gaming.

Δείτε το βίντεο:Razer Deathadder Chroma


Το Razer Deathadder είναι γνωστό κυρίως για την εργονομία, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ακρίβειά του, που επίσης του έχουν χαρίσει μία θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ποντίκια για gaming παγκοσμίως. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι επιλογές χρωματισμού αφορούν στη ροδέλα του ποντικιού και στο logo της Razer που βρίσκεται επάνω σε αυτό. Παρέχονται τρεις τρόποι χρωματισμού: Static, για σταθερό χρώμα, Breathing για εναλλαγή χρωμάτων με βάση το εφέ της «αναπνοής» και Spectrum Cycling, όπου τα χρώματα αλλάζουν κυκλικά με ενιαία τρόπο.

Δείτε το βίντεο:Razer Naga Epic Chroma


To Razer Naga Epic δημιουργήθηκε από την Razer για να ικανοποιήσει τους φίλους των MMORPG. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιχνιδιών του συγκεκριμένου είδους, η Razer εξόπλισε το Naga με ένα grid 12 πλήκτρων στο σημείο όπου έχει πρόσβαση ο αντίχειρας του παίκτη, με δυνατότητα παραμετροποίησης κάθε πλήκτρου ώστε να αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες κινήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού. Στην Chroma έκδοση υποστηρίζονται τα Static και Spectrum Cycling modes, τα οποία εφαρμόζονται στη ροδέλα του ποντικιού και στο αριθμημένο grid.

Δείτε το βίντεο:Razer Kraken 7.1 Chroma


Το εξαιρετικό USB headset της Razer ξεχώρισε κατά την κυκλοφορία του λόγω της εξαιρετικής ποιότητας αναπαραγωγής πολυκάναλου ήχου που προσέφερε. Μιλάμε για ένα headset με εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες και πολύ καλή απόδοση των μπάσων, που έδινε άλλη διάσταση όχι μόνο στο gaming, αλλά και στις ταινίες και τη μουσική. Περιλαμβάνονται οι επιλογές Static, Breathing και Spectrum Cycling, οι οποίες εφαρμόζονται στο logo της Razer στο εξωτερικό μέρος των ακουστικών. Στην ουσία πρόκειται για το προϊόν το οποίο επωφελείται λιγότερο από το χρωματικό lifting που υπέστη η σειρά Chroma, όμως αν δεν έχετε ήδη κάποιο gaming headset υψηλών προδιαγραφών, το Razer Kraken 7.1 Chroma μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αγορά.

Δείτε το βίντεο:Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η παραμετροποίηση των χρωμάτων πραγματοποιείται μέσω του γνωστού software της Razer, του Synapse 2.0, το οποίο δίνει τη δυνατότητα τόσο για μεμονωμένη παραμετροποίηση, όσο και για ομαδική, αν διαθέτετε πάνω από μία από τις προαναφερθείσες συσκευές. Το αν θα προχωρήσει κανείς στην αγορά κάποιας από αυτές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν διαθέτει ήδη τον εκάστοτε προκάτοχό της, όμως αν σκοπεύετε να προβείτε σε αναβάθμιση των περιφερειακών σας ή αν απλώς θέλετε να βάλετε περισσότερο χρώμα στην ενασχόλησή σας με τους υπολογιστές και το gaming, η σειρά Razer Chroma δεν θα σας απογοητεύσει σε καμία περίπτωση


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα