Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Apple Smart Keyboard for iPad Pro

Απρ 12 2016
Μπορεί το iPad Pro, σε οποιαδήποτε έκδοσή του, να βελτιώνει την παραγωγικότητά σας, αλλά αυτή θα «απογειωθεί» μόνο με ένα Smart Keyboard.
Apple Smart Keyboard for iPad Pro
Με το iPad Pro, η Apple έβαλε «στο μάτι» όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών που χρειάζονται ένα ισχυρό tablet, το οποίο να μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως παραγωγικό εργαλείο. Όμως, υπάρχουν κατηγορίες επαγγελματιών που για να «ξεδιπλωθούν» οι ικανότητές τους χρειάζεται κάτι παραπάνω, δηλαδή κάποια αξεσουάρ που να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη χρήση. Πέρα από το Apple Pencil που είδαμε στο Discover, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει το Smart Keyboard, και μάλιστα σε δύο εκδόσεις: μία για το iPad με την οθόνη των 12,9’’ και μία για το μοντέλο με την οθόνη των 9,7’’.H Apple έχει κυκλοφορήσει το Smart Keyboard, και μάλιστα σε δύο εκδόσεις: μία για το iPad με την οθόνη των 12,9’’ και μία για το μοντέλο με την οθόνη των 9,7’’.

Το Smart Keyboard έχει δύο ρόλους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κανονικό πληκτρολόγιο, αλλά και ως προστατευτικό κάλυμμα για την οθόνη. Το υλικό του καλύμματος είναι αρκετά ανθεκτικό για να γλιτώσει τη συσκευή σας από πολλές γρατζουνιές και χτυπήματα, αλλά ίσως και από κάποια πιθανή πτώση. Επίσης, εκτός από την προστασία που παρέχει, το κάλυμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τριγωνικό stand σε δύο θέσεις (ανάλογα με την πλευρά του τριγώνου που θα εφάπτεται στην επιφάνεια): μία με το πληκτρολόγιο μπροστά σας για να γράφετε και μία με το πληκτρολόγιο πίσω από iPad Pro για να παρακολουθείτε. Στη δεύτερη θέση, η οθόνη ανασηκώνεται περισσότερο απ’ ότι στην πρώτη για να διευκολύνει τη θέαση.Εκτός από την προστασία που παρέχει, το κάλυμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τριγωνικό stand σε δύο θέσεις: μία με το πληκτρολόγιο μπροστά σας για να γράφετε και μία με το πληκτρολόγιο πίσω από iPad Pro για να παρακολουθείτε.

Ως πληκτρολόγιο, το Smart Keyboard συνδέεται με το iPad Pro μέσω του Smart Connector στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Η σύνδεση αυτή επιτρέπει τόσο τη μεταφορά δεδομένων, όσο και την τροφοδοσία του Smart Keyboard. Αυτό σημαίνει πως ξεχνάτε πλέον τη διαδικασία pairing μέσω σύνδεσης Bluetooth, καθώς επίσης και τη μπαταρία και τη φόρτισή της. Ο ισχυρός μαγνήτης που μεσολαβεί κατά τη σύνδεση διασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση και, μαζί με το κάλυμμα, συγκρατούν ιδιαίτερα σταθερά τις δύο συσκευές δίνοντας μια αίσθηση στιβαρότητας και ασφάλειας.Ο ισχυρός μαγνήτης που μεσολαβεί κατά τη σύνδεση διασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση και, μαζί με το κάλυμμα, συγκρατούν ιδιαίτερα σταθερά τις δύο συσκευές δίνοντας μια αίσθηση στιβαρότητας και ασφάλειας.

Από τη στιγμή που θα συνδέσετε το πληκτρολόγιο στο iPad Pro, σταματά η χρήση του εικονικού πληκτρολογίου και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορείτε να γράφετε κανονικά στο Smart Keyboard. Η υφή του πληκτρολογίου είναι απαλή, οι αποστάσεις μεταξύ των πλήκτρων ιδανική παρά το μικρό μέγεθος και γενικά, η πληκτρολόγηση είναι ευχάριστη και δεν κουράζει ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Επίσης, δεν έχετε να ανησυχείτε μήπως ενοχλήσετε τους διπλανούς σας αφού η πληκτρολόγηση είναι αθόρυβη, αλλά και για τυχόν ατυχήματα με υγρά, όπως νερό και καφές, αφού δεν υπάρχουν κενά μεταξύ των πλήκτρων. Σε περίπτωση που χυθεί πάνω του κάποιο υγρό, δεν έχετε παρά να το πλύνετε στη βρύση, να το στεγνώσετε και να συνεχίσετε να γράφετε.Με το πάτημα του Control, εμφανίζονται στην οθόνη οι συντομεύσεις που έχετε στη διάθεσή σας, ώστε να βελτιώσετε περισσότερο την παραγωγικότητά σας.

Παρά το πολύ μικρό βάρος του και ειδικά το μικρό πάχος του, το Smart Keyboard είναι άνετο στην πληκτρολόγηση. Με τόσο χαμηλό προφίλ, εύλογα θα περίμενε κανείς να είναι σκληρό και να κουράζει, ωστόσο τα πλήκτρα με την ελαστικότητά τους απορροφούν σωστά την πίεση και παράλληλα, είστε σε θέση να γνωρίζετε αν όντως έχει πατηθεί κάποιο πλήκτρο.

Το Smart Keyboard διαθέτει όλα τα πλήκτρα ενός πληκτρολογίου QWERTY, ενώ υπάρχει και ένα επιπλέον πλήκτρο για την εναλλαγή των γλωσσών. Διαθέτει πέντε σειρές πλήκτρων, με πλήκτρα για Control, Option, Command και βελάκια, αν και τα βελάκια πάνω-κάτω είναι λίγο μικρότερα. Πάντως, σε γενικές γραμμές, είναι αξιοσημείωτη η άνεση που παρέχει ένα τόσο μικρό, λεπτό και ελαφρύ πληκτρολόγιο.Σε περίπτωση που χυθεί πάνω του κάποιο υγρό, δεν έχετε παρά να το πλύνετε στη βρύση, να το στεγνώσετε και να συνεχίσετε να γράφετε.

Σε συνδυασμό με το iOS 9, έχετε μερικά ακόμα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Καθώς πληκτρολογείτε, στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια μπάρα συντομεύσεων και με το άγγιγμά σας μπορείτε να επισπεύσετε μια λειτουργία, όπως για παράδειγμα να κάνετε έντονο ή πλάγιο το κείμενό σας, αλλά και να αντιγράψετε και επικολλήσετε τμήματα του κειμένου σας. Επίσης, με το πάτημα του Control, εμφανίζονται στην οθόνη οι συντομεύσεις που έχετε στη διάθεσή σας, ώστε να βελτιώσετε περισσότερο την παραγωγικότητά σας.

Αν διαθέτετε μία από τις δύο εκδόσεις του iPad Pro, το Smart Keyboard θα δώσει μια σημαντική ώθηση στην παραγωγικότητά σας, αφού μπορείτε να χρησιμοποιείτε το tablet ως ένα κανονικό laptop. Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα απλό αξεσουάρ, αλλά για ένα αναπόσπαστο κομμάτι του «εργαλείου» που λέγεται iPad Pro.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα