Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Corsair Cooling Hydro Series H100i V2

Απρ 19 2016
Η Corsair προσφέρει, για ακόμη μια φορά, μια κορυφαία πρόταση για εσάς που θέλετε τις απόλυτες επιδόσεις και την αποδοτικότερη ψύξη του συστήματός σας.
Corsair Cooling Hydro Series H100i V2
Μπορεί το ευρύ κοινό να μην είναι εξοικειωμένο με το PC modding, είναι όμως ένας από τους τομείς που δε σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Οι χρήστες πάντα θέλουν καλύτερες επιδόσεις στα συστήματά τους, και με τις επιδόσεις πάντα πάει μαζί και η σωστή ψύξη. Η Corsair, ως ένα από τα πλέον δημοφιλή ονόματα του χώρου, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας λύσεις - και το Hydro Series H100i V2 είναι ακριβώς αυτό. Μια κορυφαία πρόταση υδρόψυξης για το σύστημά σας, έτοιμη να προσφέρει τη λύση στις πιο ακραίες συνθήκες overclocking.Το Corsair Cooling Hydro Series H100i V2 είναι μια κορυφαία πρόταση υδρόψυξης, έτοιμη να προσφέρει τη λύση στις πιο ακραίες συνθήκες overclocking.

Η υδρόψυξη είναι φυσικά αποδοτικότερη από την αερόψυξη, και η σειρά Hydro της Corsair σας προσφέρει τη δύναμη της υδρόψυξης σε ένα πακέτο που δεν χαρακτηρίζεται από υπερβολικά μεγάλες διαστάσεις, εύκολο στην εγκατάσταση. Η ανώτερη ψύξη που προσφέρεται είναι ιδανική για υψηλότερες επιδόσεις μέσω overclocking, και πάντα χωρίς την περιπλοκότητα των "παραδοσιακών" kits υδρόψυξης.

Το kit εγκατάστασης είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα CPU sockets, και πιο συγκεκριμένα τα Intel LGA 1150, 1155, 1156, 1366, 2011, 2011-3, αλλά και τα AMD FM1, FM2, AM2 και AM3. Το ψυγείο των 240mm προσφέρει ασύγκριτη ψύξη, ενώ χωράει σε όλα τα κουτιά που έχουν υποδοχή για διπλούς ανεμιστήρες των 120mm. Τo ψυγείο φυσικά πλαισιώνεται από δύο προηγμένους ανεμιστήρες ειδικής κατασκευής SP120L και διαστάσεων 120mm x 120mm x 25mm, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά ούτως ώστε να προσφέρουν μεγάλη στατική πίεση (4.65 mmH20) για να τοποθετούνται ακριβώς επάνω στο ψυγείο, ενώ ο σχεδιασμός των λεπίδων του ανεμιστήρα προσφέρει τη μέγιστη ποσότητα αέρα (70.69 CFM) στις 2435 στροφές το λεπτό, με ελάχιστο θόρυβο (37.7 dB(A)). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ταχύτητα των ανεμιστήρων μπορεί να ρυθμιστεί, ούτως ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό σημείο επιδόσεων/θορύβου.Το kit εγκατάστασης είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα CPU sockets, με την παραμετροποίηση που παρέχεται να σας επιτρέπει την επίτευξη του επιθυμητού σημείου επιδόσεων/θορύβου.

Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει το ενσωματωμένο καλώδιο Corsair Link, το οποίο συνδέεται σε οποιαδήποτε θύρα USB της motherboard. Κατεβάζοντας το δωρεάν software Corsair Link, θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ακόμα περισσότερη ισχύ, να ρυθμίσετε τις επιδόσεις, να ελέγξετε τη ροή του υγρού και τη θερμοκρασία της CPU, αλλά και να αλλάξετε το χρώμα του φωτισμού RGB LED, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ή ακόμα και την αλλαγή της θερμοκρασίας του συστήματος. Το Corsair Hydro Series H100i V2 προσφέρει ευκολία στην τοποθέτηση, με σχεδιασμό κλειστού κύκλου και προεγκατεστημένο το θερμαπαγωγικό υλικό, καθώς και με έναν σπονδυλωτό βραχίονα ανάρτησης που δε χρειάζεται εργαλεία και τοποθετείται ταχύτατα.Το Corsair Hydro Series H100i V2 είναι η ιδανική λύση για εσάς που ζητάτε τις απόλυτες επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς.

Το Corsair Hydro Series H100i V2 είναι η ιδανική λύση για εσάς που ζητάτε τις απόλυτες επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς, για την αποδοτικότερη ψύξη του συστήματός σας. Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του kit είναι η ευκολία που προσφέρει στον χρήστη όσον αφορά στην εγκατάσταση και τη χρήση, κάτι που το καθιστά ως ιδανική λύση για όσους δεν έχουν είτε τον χρόνο, αλλά είτε και την εμπειρία με την εγκατάσταση συστημάτων υδρόψυξης, χωρίς όμως να υπολείπεται σε τίποτα όσον αφορά τις επιδόσεις. Το αντίθετο, μάλιστα, αφού αυτές το τοποθετούν στην κορυφή, ανάμεσα στις καλύτερες προτάσεις για υδρόψυξη που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στο σύστημά σας.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα