Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

HP Envy Phoenix 860-000nv

Απρ 15 2016
Τα σύγχρονα παιχνίδια έχουν μεγάλες απαιτήσεις και, για να μπορέσει κάποιος να κάνει τη διαφορά στη... μάχη ή στο δρόμο, χρειάζεται ένα πανίσχυρο σύστημα, όπως το Envy Phoenix 860-000nv της HP.
HP Envy Phoenix 860-000nv
Υπάρχει ένα δίλημμα που προβληματίζει τους gamers όλου του κόσμου σε κάθε τίτλο: να παίξουν στη μεγαλύτερη ανάλυση, με τις βέλτιστες ρυθμίσεις και όλα τα εφέ ενεργοποιημένα ή να προτιμήσουν τα περισσότερα fps που ίσως να τους δώσουν ένα πλεονέκτημα στη μάχη; Αν επιλέξουν το πρώτο, τα fps μειώνονται και η κίνηση του χαρακτήρα δεν είναι απόλυτα ομαλή, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο σε μια μάχη. Αν επιλέξουν το δεύτερο, χάνεται μέρος της ατμόσφαιρας του παιχνιδιού και υποβαθμίζεται η συνολική εμπειρία. Για να μπορούν να τα έχουν όλα, οι gamers χρειάζονται ένα ισχυρό σύστημα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων τίτλων, όπως το Envy Phoenix 860-000nv της HP.Βασικό ρόλο στην όμορφη εμφάνιση του Envy Phoenix 860-000nv, παίζει το βουρτσισμένο μέταλλο που κυριαρχεί σε όλο μπροστινό μέρος του κουτιού ύψους 36,8.

To Envy Phoenix 860-000nv είναι ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο desktop PC, του οποίου ο κάτοχος δεν ψάχνει να βρει χώρο για να το κρύψει, αλλά αντίθετα, κάνει χώρο στο γραφείο του για να αναδείξει την ομορφιά του. Συνήθως, τα gaming desktop PCs είναι ιδιαίτερα επιθετικά σε εμφάνιση με αποτέλεσμα να χάνουν σημαντικά σε αισθητική. Το σύστημα της HP βάζει ένα τέλος σε αυτόν τον κανόνα και καταφέρνει να είναι διακριτικά επιθετικό και συνάμα πανέμορφο.

Βασικό ρόλο σε αυτή την όμορφη εμφάνιση, παίζει το βουρτσισμένο μέταλλο που κυριαρχεί σε όλο μπροστινό μέρος του κουτιού ύψους 36,8 εκατοστών και διακόπτεται κάθετα, από πάνω έως κάτω, από μια μαύρη φάσα, η οποία περιλαμβάνει και το οπτικό drive. Το πιο εντυπωσιακό όμως, είναι ο φωτισμός που υπάρχει στις δύο άκρες της φάσας και μπορεί να αλλάξει, όπως επιθυμεί ο χρήστης, μέσα από μια απλή εφαρμογή. Ακόμα καλύτερα ο φωτισμός αυτός «αντιδρά» καθώς μεταβάλλεται η απαίτηση για περισσότερη ισχύ, ουσιαστικά «διαβάζοντας» τη χρήση της CPU. Ναι, είναι όσο εντυπωσιακό ακούγεται...O φωτισμός που υπάρχει στο μπροστινό μέρος μπορεί να αλλάξει, όπως επιθυμεί ο χρήστης, μέσα από μια απλή εφαρμογή, αλλά και «αντιδρά» διαβάζοντας τη χρήση της CPU.

Στο εσωτερικό του desktop, η εικόνα θα χαροποιήσει ακόμα περισσότερο τους gamers, καθώς καρδιά του συστήματος της HP είναι ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Core i7-6700K της Intel, ότι ταχύτερο μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στην έκτη γενιά αρχιτεκτονικής Skylake. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής διαθέτει 8ΜΒ cache και λειτουργεί στα 4-4,2GHz, αλλά θα φανεί επίσης, απόλυτα συνεργάσιμος με όσους ασχολούνται με το άθλημα του overclocking. Μπορεί να μην πάρετε τις επιδόσεις ενός κορυφαίου επεξεργαστή από προηγούμενη γενιά, αλλά θα έχετε ότι πιο μοντέρνο και ισχυρό υπάρχει διαθέσιμο αυτόν τον καιρό. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην ψύξη του επεξεργαστή με το σύστημα υγρής ψύξης να καταφέρνει να διατηρεί την θερμοκρασία του σε λογικά επίπεδα παρά τις εκρηκτικές επιδόσεις του, ενώ παράλληλα, να διατηρεί το θόρυβο του υπολογιστή σε χαμηλά επίπεδα. Τις επιδόσεις ενισχύουν τα 16GB μνήμης DDR4-2133 που μπορούν, αν χρειαστεί, να φτάσουν τα 32GB.Η κάρτα γραφικών του Envy Phoenix 860-000nv αποτελεί... τη χαρά του gamer, αφού πρόκειται για τη δημοφιλή GeForce GTX 980Ti της NVIDIA που συνοδεύεται από 6GB μνήμης GDDR5.

Σε απόλυτη ισορροπία με την επεξεργαστική ισχύ, η κάρτα γραφικών του Envy Phoenix 860-000nv αποτελεί... τη χαρά του gamer. Πρόκειται για τη δημοφιλή GeForce GTX 980Ti της NVIDIA που συνοδεύεται από 6GB μνήμης GDDR5 και είναι «χτισμένη» γύρω από το chip GM200. Αν οι αριθμοί των 2.816 stream processors και των 8 δις transistors δε σας λένε και πολλά, κρατήστε ότι η κάρτα έχει επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές μιας Titan X. Συγκεκριμένα, στο Batman: Arkham Origins, με υψηλό επίπεδο λεπτομερειών και ανάλυση 3830x2160, αποδίδει 60 fps στο ελάχιστο και 82 κατά μέσο όρο, ενώ στο Crysis 3, με υψηλό επίπεδο λεπτομερειών και ανάλυση 2560x1440, αποδίδει 42 fps στο ελάχιστο και 62 κατά μέσο όρο. Φυσικά, εκτός από τις υψηλές επιδόσεις, η κάρτα διαθέτει και πολλά άλλα αξιόλογα χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη για 4 οθόνες ταυτόχρονα.Δύο δίσκοι, ένας κύριος SSD των 128GB και ένας δευτερεύων HDD των 2TB με ταχύτητα περιστροφής 7200rpm, συνθέτουν το ιδανικό «περιβάλλον» για τα παιχνίδια σας.

Από την «εξίσωση» του Envy Phoenix 860-000nv δε θα μπορούσαν να λείπουν οι υψηλές ταχύτητες στα μέσα αποθήκευσης που διαθέτει. Δύο δίσκοι, ένας κύριος SSD των 128GB και ένας δευτερεύων HDD των 2TB με ταχύτητα περιστροφής 7200rpm, συνθέτουν το ιδανικό «περιβάλλον» για τα παιχνίδια σας, αφού μπορείτε να έχετε στον SSD τα τρέχοντα παιχνίδια που παίζετε και στον HDD όλα τα downloads, τα saved games, και φυσικά, τη μουσική, τις φωτογραφίες, τις ταινίες και τις σειρές σας. Οι αποθηκευτικές ικανότητες του desktop της HP συμπληρώνονται από ένα οπτικό drive που γράφει CD/DVD και διαβάζει CD/DVD/BD, καθώς και έναν αναγνώστη καρτών μνήμης 7-σε-1.

Περνώντας στη συνδεσιμότητα, το σύστημα της PC παρουσιάζει την αναμενόμενη... εντυπωσιακή εικόνα. Η δικτύωσή του μπορεί να γίνει τόσο ασύρματα μέσω Wi-Fi 802.11ac dual band, όσο και ενσύρματα μέσω Ethernet Gigabit, ενώ δε λείπει και το Bluetooth 4.0. Θύρες του συστήματος, εκτός από αυτές που βρίσκονται στο πίσω μέρος, συναντάμε και στο πάνω μέρος του υπολογιστή, οι οποίες, λόγω της εσοχής που υπάρχει, δε διαταράσσουν την υψηλή αισθητική που κυριαρχεί. Στο πάνω μέρος λοιπόν, υπάρχουν 2 θύρες USB 3, δύο θύρες USB 2.0, μία είσοδο μικροφώνου και μία έξοδο ακουστικών. Σε αυτές έρχονται να προστεθούν οι θύρες στο πίσω μέρος που περιλαμβάνουν 4 θύρες USB 2.0, 2 θύρες USB 3.0 και οι απαραίτητες υποδοχές ήχου.Θύρες του συστήματος, εκτός από αυτές που βρίσκονται στο πίσω μέρος, συναντάμε και στο πάνω μέρος του υπολογιστή, οι οποίες, λόγω της εσοχής που υπάρχει, δε διαταράσσουν την υψηλή αισθητική που κυριαρχεί.

Το Envy Phoenix 860-000nv συνοδεύεται από την 64-μπιτη έκδοση Home των Windows 10 και υποστηρίζεται από ένα τροφοδοτικό των 500W, ενώ στον ήχο «έχει βάλει το χέρι της» η Bang & Olufsen. Θυμίζουμε ότι η B&O «υπογράφει» τα τελευταία χρόνια τον ήχο των συστημάτων της HP, μετά το «διαζύγιο» από την Beats Audio (αγοράστηκε από της Apple). Από τη συσκευασία του desktop PC της HP δε λείπουν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι (ενσύρματα).

Αν και το gaming αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του συστήματος, το Envy Phoenix 860-000nv μπορεί να σταθεί άνετα και σε οποιαδήποτε εργασία, από την πιο απλή με εφαρμογές γραφείου έως την πιο σύνθετη σε επεξεργασία βίντεο. Αν αναζητάτε υψηλές επιδόσεις και η εμφάνιση παίζει ρόλο για εσάς, αυτό πρέπει να είναι το επόμενο σύστημά σας.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα