Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Kingston HyperX Savage USB Flash Drive

Απρ 08 2016
Με απίστευτες ταχύτητες και τεράστιες χωρητικότητες, το HyperX Savage USB της Kingston είναι ιδανικό για gamers, για επαγγελματίες και για όσους δεν αντέχουν τις... καθυστερήσεις.
Kingston HyperX Savage USB Flash Drive
Όπως είχαμε αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο, το USB 3.1 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του γνωστού πρωτοκόλλου σύνδεσης που μας συντροφεύει εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο αυτή η τελευταία αρίθμηση ήρθε να μπερδέψει λίγο τα πράγματα εμφανίζοντας δύο «γενιές» την Gen 1 και τη Gen 2. Ουσιαστικά, η USB 3.1 Gen 1 είναι ακριβώς η USB 3.0 όπως τη γνωρίζαμε και ονομάστηκε έτσι μόνο και μόνο για να μην υπάρξει σύγχυση με την ακόμα ταχύτερη Gen 2. Οπότε, η USB 3.1 Gen 1 (SuperSpeed) διατηρεί τη μέγιστη ονομαστική ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων των 5Gbps, αλλά και το γνωστό βύσμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed+) μπορείτε να ανατρέξετε στο αναλυτικό άρθρο μας.Το HyperX Savage USB Flash Drive έρχεται σε 4 χωρητικότητες: 64, 128, 256 και 512GB.

Οφείλαμε να αναφέρουμε τα παραπάνω καθώς η ένδειξη «USB 3.1 Gen 1» έχει εδώ και καιρό αρχίσει να εμφανίζεται στα προϊόντα τεχνολογίας και το HyperX Savage USB Flash Drive της Kingston είναι ένα από αυτά. Το συγκεκριμένο flash drive της γνωστής κατασκευάστριας εταιρείας αποθηκευτικών μέσων ανήκει στην οικογένεια των HyperX, τα οποία αποτελούν τις μονάδες υψηλών επιδόσεων στα USB flash drives της εταιρείας. Επίσης, μαζί με τη σειρά Predator, τα flash drives της σειράς Savage είναι αυτά που προσφέρουν τις μεγαλύτερες χωρητικότητες.

Το HyperX Savage USB Flash Drive έρχεται σε 4 χωρητικότητες: 64, 128, 256 και 512GB. Όπως καταλαβαίνετε, απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα φορητό αποθηκευτικό μέσο για τη μεταφορά μεγάλων αρχείων ή για όσους θέλουν να έχουν όλα τα απαραίτητα αρχεία τους σε ένα και μόνο μέσο. Από την άλλη, αν κάποιοι θέλουν να έχουν διαρκώς μαζί τους την αγαπημένη τους μουσική ή ακόμα και όλους τους κύκλους της αγαπημένης τους τηλεοπτικής σειράς, το flash drive της Kingston είναι η ιδανική επιλογή.Aν κάποιοι θέλουν να έχουν διαρκώς μαζί τους την αγαπημένη τους μουσική ή ακόμα και όλους τους κύκλους της αγαπημένης τους τηλεοπτικής σειράς, το flash drive της Kingston είναι η ιδανική επιλογή.

Το αποθηκευτικό μέσο της Kingston έρχεται με τους γνωστούς «επιθετικούς» χρωματισμούς, σε μαύρο χρώμα με το κόκκινο «Χ» και το μήκος του είναι κάτι λιγότερο από 8 εκ. Φυσικά, ως USB 3.1 Gen 1 είναι συμβατό με θύρες USB 3.0, αλλά και με θύρες USB 2.0 (στις τελευταίες η ταχύτητα περιορίζεται σε αυτή του προτύπου). Επίσης, το flash drive είναι συμβατό με όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα, όπως Windows (από Vista SP2 και πάνω), Mac OS X (από 10.8.x και πάνω), Linux και Chrome OS. Όμως, η συμβατότητά του δεν περιορίζεται στα PCs, αλλά επεκτείνεται και στις κονσόλες (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) για να μπορούν οι χρήστες τους να μεταφέρουν τα προφίλ τους.Όλα τα μοντέλα του HyperX Savage USB Flash Drive προσφέρουν ταχύτητα ανάγνωσης έως 350MB/s, ενώ στην εγγραφή τα μοντέλα 128GB, 256GB και 512GB προσφέρουν ταχύτητα έως 250MB/s και το μοντέλο των 64GB, 180MB/s.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ταχύτητες μεταφοράς είναι τέτοιες που επιτρέπουν την άμεση αντιγραφή δεδομένων από το PC στο flash drive και το αντίστροφο. Σύμφωνα με την Kingston, όλα τα μοντέλα του HyperX Savage USB Flash Drive προσφέρουν ταχύτητα ανάγνωσης έως 350MB/s, ενώ στην εγγραφή τα μοντέλα 128GB, 256GB και 512GB προσφέρουν ταχύτητα έως 250MB/s και το μοντέλο των 64GB, 180MB/s. Αυτό σημαίνει πως εκτός από την άμεση μεταφορά δεδομένων, μπορείτε να τρέχετε απ’ ευθείας τις «φορητές» εφαρμογές σας χωρίς καθυστέρηση. Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως τo HyperX Savage USB Flash Drive συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση.H συμβατότητά του flash drive δεν περιορίζεται στα PCs, αλλά επεκτείνεται και στις κονσόλες (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) για να μπορούν οι χρήστες τους να μεταφέρουν τα προφίλ τους.

Αν η εργασία σας απαιτεί να έχετε όλα τα αρχεία σας σε ένα flash drive ή εργάζεστε με μεγάλα αρχεία που πρέπει να τα μεταφέρετε, το HyperX Savage USB Flash Drive της Kingston είναι μια εξαιρετική λύση. Το ίδιο ισχύει όμως και για τους gamers, αλλά και γενικά όσους χρήστες δε θέλουν να βλέπουν τη μπάρα αντιγραφής δεδομένων να μεγαλώνει με αργό ρυθμό.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα