Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Microsoft Display Dock HD-500

Απρ 05 2016
Συνδέστε το Lumia 950 (XL) στο Display Dock HD-500 και εκμεταλλευτείτε το νέο χαρακτηριστικό Continuum των Windows 10 Mobile για να το μετατρέψετε το σε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή.
Microsoft Display Dock HD-500
Τα Windows 10 Mobile είναι πλέον διαθέσιμα είτε σε νέες συσκευές, είτε ως αναβάθμιση κάποιων μοντέλων Lumia με Windows Phone 8.1. Η Microsoft έχει υποσχεθεί μια ενιαία εμπειρία χρήσης μεταξύ όλων των συσκευών που διαθέτουν Windows 10, δηλαδή μεταξύ desktop PCs, laptops, tablets ή smartphones, με αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, από αυτά τα χαρακτηριστικά, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει και έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των χρηστών παρά την περιορισμένη προς το παρόν εφαρμογή του.To νέο χαρακτηριστικό των Windows 10 Mobile με την ονομασία Continuum υπόσχεται τη χρήση συγκεκριμένων smartphones ως κανονικά PCs.

To νέο χαρακτηριστικό των Windows 10 Mobile με την ονομασία Continuum υπόσχεται τη χρήση συγκεκριμένων συσκευών ως κανονικά PCs. Η συσκευή σας συνδέεται με οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, οι εφαρμογές προσαρμόζονται στο μέγεθος της μεγάλης οθόνης και μπορείτε πλέον να εργάζεστε πολύ πιο άνετα. Έτσι, δε χρειάζεστε τίποτε άλλο, παρά μόνο το smartphone σας και τις συσκευές εισόδου και εξόδου, για να συνεχίσετε τη συγγραφή της πτυχιακής σας, να εργαστείτε με πολύπλοκα φύλλα εργασίας ή να κάνετε μια παρουσίαση σε κοινό. Φυσικά, δεν είναι όλα τόσο απλά όσο ακούγονται, οπότε ας δούμε τι ακριβώς ισχύει.

Προς το παρόν, το Continuum είναι διαθέσιμο ως χαρακτηριστικό μόνο στις ναυαρχίδες των συσκευών της Microsoft, το Lumia 950 και το Lumia 950 XL, αφού μόνο αυτά ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις του Continuum σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Φυσικά, αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς θα παρουσιάζονται και συσκευές άλλων κατασκευαστών με Windows 10 Mobile και κορυφαία χαρακτηριστικά, αλλά αν κάποιος χρειάζεται άμεσα αυτή την ευκολία θα τη βρει μόνο στα συγκεκριμένα μοντέλα Lumia. Επίσης, προς το παρόν δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές το Continuum, ώστε να εκτελούνται και να προσαρμόζονται σωστά στη μεγάλη οθόνη όταν «ανιχνευθεί» η χρήση του. Για την ώρα λοιπόν, μόνο οι εφαρμογές του Office, ο file manager, o browser και τα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο μπορούν να συνεργαστούν με το εν λόγω χαρακτηριστικό.Το Display Dock HD-500 της Microsoft είναι μια μικρή συσκευή που χωράει στην παλάμη και προσφέρει μια σειρά από θύρες ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες συνδέσεις για τη χρήση του Continuum.

Για να πάρει «σάρκα και οστά» το Continuum, υπάρχουν δύο τρόποι, είτε να συνδέσετε τις συσκευές ασύρματα (ο δύσκολος τρόπος), είτε να χρησιμοποιήσετε το Display Dock HD-500 της Microsoft για ασύρματη ή ενσύρματη σύνδεσή τους. Στον πρώτο τρόπο πρέπει να συνδέσετε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μέσω Bluetooth, ενώ για την οθόνη απαιτείται ένα ασύρματο Miracast dongle. Ωστόσο, αυτή η λύση απαιτεί pairing μεταξύ του smartphone και των συσκευών εισόδου, ενώ το Miracast έχει ακόμα αρκετά προβλήματα με αυξημένο latency. Γι’ αυτό, ο δεύτερος τρόπος είναι προτιμότερος, καθώς υπόσχεται μια άνετη και απροβλημάτιστη εμπειρία computing, όπως ακριβώς σε έναν υπολογιστή.

Το Display Dock HD-500 της Microsoft είναι μια μικρή συσκευή που χωράει στην παλάμη και προσφέρει μια σειρά από θύρες ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες συνδέσεις για τη χρήση του Continuum. Με ύψος 25,6 χιλιοστά και βάρος 230 γραμμάρια, η συσκευή μπορεί να χωρέσει άνετα στην τσάντα σας για να τη μεταφέρετε με ευκολία. Δεν είναι όσο ελαφριά θα περίμενε κανείς, αλλά το βάρος της αυτό τη βοηθά να παραμένει στη θέση της, χωρίς να μετακινείται από το βάρος των καλωδίων.Η μέγιστη ανάλυση οθόνης που υποστηρίζεται είναι η Full HD 1920x1080 στα 60fps.

Στη μπροστινή όψη, το Display Dock HD-500 διαθέτει μία θύρα USB-C για τη σύνδεση του smartphone, δηλαδή του Lumia 950 ή του Lumia 950 XL. Στην πίσω όψη βρίσκονται έξι θύρες: τρεις θύρες USB-A για τη σύνδεση συσκευών εισόδου (πληκτρολόγιο, ποντίκι) και αποθηκευτικών μονάδων (flash drive, εξωτερικός δίσκος), μία έξοδος HDMI και μία θύρα DisplayPort για τη σύνδεση της οθόνης, καθώς και μία ακόμα θύρα USB-C για την τροφοδοσία της συσκευής.

Αμέσως μόλις συνδέσετε το smartphone στο Display Dock, εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας ρωτά αν θέλετε να συνεχίσετε σε Continuum mode. Αν απαντήσετε καταφατικά και έχετε συνδέσει μόνο το monitor στη συσκευή, η οθόνη του smartphone σας γίνεται touchpad και χρησιμοποιείτε το όλο σύστημα σαν ένα μεγάλο tablet. Φυσικά, η σύνδεση πληκτρολογίου και ποντικιού (ενσύρματα ή ασύρματα) κάνει το σύστημα πολύ πιο αποδοτικό. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η μέγιστη ανάλυση οθόνης που υποστηρίζεται από το σύστημα είναι η Full HD 1920x1080 στα 60fps.Στην πίσω όψη βρίσκονται τρεις θύρες USB-A για τη σύνδεση συσκευών εισόδου και αποθηκευτικών μονάδων, μία έξοδος HDMI και μία θύρα DisplayPort για τη σύνδεση της οθόνης, καθώς και μία ακόμα θύρα USB-C για την τροφοδοσία της συσκευής.

Αν είστε κάτοχος του Lumia 950, του Lumia 950 XL ή σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο hi-end Windows 10 Mobile smartphone στο μέλλον, ο συνδυασμός του Continuum με το Display Dock HD-500 θα σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως υπολογιστή ξεχνώντας το laptop. Πρόκειται για μια συσκευή υψηλής λειτουργικότητας και χρηστικής αξίας που θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα