Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Parrot Mini Drone Hydrofoil Orak & NewZ

Απρ 07 2016
Αν νομίζατε ότι τα drones είναι μόνο για τον ουρανό και τη στεριά, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε, αφού τα Hydrofoil της Parrot τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στο νερό.
Parrot Mini Drone Hydrofoil Orak & NewZ
H Parrot είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στην αγορά των drones διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα τηλεκατευθυνόμενων, με τα ιπτάμενα drones να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τιμών και δυνατοτήτων. Ωστόσο, τη μεγαλύτερη δυναμική μεταξύ αυτής της γκάμας φαίνεται να αναπτύσσει το κομμάτι των minidrones, δηλαδή των τηλεκατευθυνόμενων μικρών διαστάσεων, με τα ιπτάμενα drones για παράδειγμα, να χωράνε στην παλάμη. Στην πιο πρόσφατη ανανέωση της σειράς των minidrones, η Parrot έκρυβε και μια έκπληξη: τα πρώτα drones για το νερό.Τα Hydrofoil drones της Parrot είναι υβριδικά drones που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για πτήσεις, όσο και για πλεύσεις.

Τα Hydrofoil drones της Parrot είναι υβριδικά drones που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για πτήσεις, όσο και για πλεύσεις. Όποιο Hydrofoil drone κι αν επιλέξετε, μεταξύ NewZ και Orak, η σύνθεση είναι ακριβώς ίδια, με τα δύο μοντέλα να διαφέρουν στο χρωματισμό. Ουσιαστικά, τα συγκεκριμένα drones αποτελούν μια επέκταση του Airborne, ενός ιπτάμενου mini drone της πρόσφατης σειράς, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πτήσεις ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα μέρη. Με αυτόν τον τρόπο έχετε στη διάθεσή σας δύο drones, ένα ιπτάμενο και ένα θαλάσσιο.

Η Parrot λοιπόν, έχει προσαρμόσει ένα Airborne πάνω σε ένα μεγαλύτερο κήτος με ελάσματα, χρησιμοποιώντας το αρχικό drone ως κινητήρα προώθησης. Μάλιστα, έχει αφήσει ένα μέρος της συναρμολόγησης στον τελικό χρήστη για μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Μην ανησυχείτε, δεν είναι κάτι δύσκολο, απαιτεί μόνο ελάχιστα βιδώματα και το κήτος είναι έτοιμο. Στη συνέχεια, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή FreeFlight 3 (για iOS και Android), να προσαρτήσετε το drone στο κήτος, να το βάλετε στο νερό και να πατήσετε το πλήκτρο εκκίνησης.Η Parrot έχει προσαρμόσει ένα Airborne mini drone πάνω σε ένα μεγαλύτερο κήτος με ελάσματα, χρησιμοποιώντας το αρχικό drone ως κινητήρα προώθησης.

Με το πάτημα του πλήκτρου εκκίνησης, το drone ανασηκώνεται από οριζόντια σε κάθετη θέση ώστε να ωθεί τον αέρα για την κίνησή του. Φυσικά, για να μπορέσει να πλεύσει και να το χαρείτε, θα πρέπει το νερό να είναι ήρεμο, χωρίς αναταράξεις, οπότε το καλύτερο μέρος είναι η πισίνα. Εξάλλου, η σύνδεση μεταξύ του drone και του smartphone για τον έλεγχό του γίνεται μέσω Bluetooth, οπότε η εμβέλεια φτάνει τα 20 μέτρα περίπου. Σε ήσυχα νερά πάντως, όσο κι αν προσπαθήσετε, μάλλον δε θα καταφέρετε να το αναποδογυρίσετε. Αυτό είναι σημαντικό καθώς το ενσωματωμένο drone δεν είναι αδιάβροχο και καλό θα είναι να αποφεύγει τις βουτιές.

Κατά την πλεύση σας, μπορείτε να αναπτύξετε ταχύτητα έως 10 χλμ/ώρα, η οποία είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τη μέγιστη εμβέλεια και σίγουρα ιδιαίτερα ευχάριστη. Καθώς το drone αναπτύσσει ταχύτητα, τα ελάσματα ανασηκώνουν το αεροδυναμικό κήτος και η συνολική εικόνα θυμίζει ένα μικροσκοπικό καταμαράν. Μπορείτε να εκτελείτε απότομες στροφές χωρίς να ανησυχείτε καθόλου για τη σταθερότητά του, καθώς το Hydrofoil θα τις εκτελέσει με άνεση διατηρώντας την ταχύτητά του.Η σύνδεση μεταξύ του drone και του smartphone για τον έλεγχό του γίνεται μέσω Bluetooth, οπότε η εμβέλεια φτάνει τα 20 μέτρα περίπου.

Ως ιπτάμενο drone, το Hydrofoil μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 18χλμ/ώρα (11 μέτρα/ώρα) και να εκτελέσει flips των 360 μοιρών προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, αλλά και μανούβρες των 90 και 180 μοιρών. Πριν από την πτήση μπορείτε να προσαρτήσετε τα ειδικά προστατευτικά των ελίκων, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια σε εσωτερικούς χώρους και να σας γλιτώσουν από κάποια ζημιά. Έτσι, μπορείτε να εξασκηθείτε με το Hydrofoil πριν «ανεβείτε κατηγορία» σε κάποιο μεγαλύτερο drone που θα έχει περισσότερες δυνατότητες.

Το drone της Parrot ενσωματώνει μία κάμερα VGA 640x480, αλλά μόνο για φωτογραφικές λήψεις, με την οποία μπορείτε να καταγράψετε κάποιες στιγμές στον αέρα. Οι λήψεις αποθηκεύονται τοπικά στον αποθηκευτικό χώρο 1GB του drone και μπορείτε να τις δείτε αργότερα. Η κίνηση των ελίκων τροφοδοτείται από μια μπαταρία των 550mAh, για την οποία αρκούν 25 λεπτά για τη φόρτισή της ώστε να έχετε περίπου 7 λεπτά χρήσης.Κατά την πλεύση σας, μπορείτε να αναπτύξετε ταχύτητα έως 10 χλμ/ώρα και μπορείτε να εκτελείτε απότομες στροφές χωρίς να ανησυχείτε καθόλου για τη σταθερότητά του.

Το Parrot Hydrofoil mini drone θα σας χαρίσει μια διασκεδαστική εμπειρία και χάρη στο διττό χαρακτήρα του θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στον αέρα, όσο και στο νερό. Αν η χρήση ενός drone είναι για εσάς πρωτίστως διασκέδαση ή αν μπαίνετε τώρα στο μαγικό κόσμο τους, το Hydrofoil είναι σίγουρα μια καλή λύση.


Δείτε το βίντεο:


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα