Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Samsung GALAXY S6 GEAR VR2 White

Απρ 18 2016
Η Samsung φέρνει τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας κοντά σας, όπου κι αν εσείς βρίσκεστε, χωρίς περιορισμούς.
Samsung GALAXY S6 GEAR VR2 White
Η εικονική πραγματικότητα φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και η Samsung, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την πρωτοπόρο του χώρου, Oculus VR, φέρνει τη νέα, συναρπαστική τεχνολογία κοντά σας, πάντα με την βοήθεια των κορυφαίων συσκευών της. Το Samsung Galaxy S6 Gear VR2 είναι το headset εικονικής πραγματικότητας που δουλεύει με τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, και υπόσχεται να σας μεταφέρει στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με ασύγκριτη ευκολία.Η εικονική πραγματικότητα φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και η Samsung, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την πρωτοπόρο του χώρου, Oculus VR, φέρνει την νέα, συναρπαστική τεχνολογία κοντά σας.

Τι ακριβώς όμως είναι το Samsung Galaxy S6 Gear VR2; Με απλά λόγια, είναι ένα headset, η αλλιώς μια "μάσκα" που εφαρμόζει στο κεφάλι του χρήστη και στην ειδική υποδοχή του "κουμπώνει" το κινητό Samsung. Μέσα από αυτό, θα αναβαθμίσετε την παρακολούθηση βίντεο και εικόνας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η εικονική πραγματικότητα θα σας "βυθίσει" σε έναν καθηλωτικό κόσμο και θα σας χαρίσει την εμπειρία θέασης 360 μοιρών, αφού θα είναι σαν να βρίσκεστε οι ίδιοι μέσα στον κόσμο που βλέπετε. Η υψηλότερη ανάλυση και η μεγαλύτερη πυκνότητα pixels που διαθέτουν τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα σας χαρίσουν εξαιρετικά ζωντανές και ζωηρές εικόνες, εξαιρετικής ευκρίνειας.

Με μικρό βάρος και εργονομικό σχεδιασμό, το Samsung Galaxy S6 Gear VR2 εφαρμόζει εξαιρετικά άνετα και δε θα σας κουράσει ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Σε αυτό βοηθάει φυσικά και ανασχεδιασμένος, εργονομικός πίσω ιμάντας που κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος της συσκευής στο κεφάλι σας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση, ενώ ο εσωτερικός ανεμιστήρας ψύξης αποτρέπει το θάμπωμα του φακού όσο το φοράτε, αφήνοντάς σας να απολαύσετε πεντακάθαρη εικόνα κατά την αναπαραγωγή video ή στο gaming. Επιπρόσθετα, η θύρα micro-USB μπορεί να τροφοδοτεί το headset με ρεύμα απευθείας μέσω ενός εξωτερικού φορτιστή, χωρίς να χρησιμοποιείται η μπαταρία του τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της χρήσης. Σε κατάσταση αναμονής, ο φορτιστής θα συνεχίσει να τροφοδοτεί με ρεύμα την μπαταρία του τηλεφώνου.Με μικρό βάρος και εργονομικό σχεδιασμό, το Samsung Galaxy S6 Gear VR2 εφαρμόζει εξαιρετικά άνετα και δε θα σας κουράσει ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Φυσικά, με τη συσκευή είναι διαθέσιμη και η ανανεωμένη εφαρμογή της Oculus, το Oculus Gear VR hub, με το δικό του app store, το οποίο διαθέτει πληθώρα παιχνιδιών και διαθέσιμων εμπειριών εικονικής πραγματικότητας, όπως τα Occulus Cinema, VR Game και Oculus 360 Videos.

Οι εσωτερικοί αισθητήρες επιτάχυνσης και γυροσκοπίου στο headset ανιχνεύουν τις κινήσεις του κεφαλιού σας και κάνουν την συσκευή να ανταποκρίνεται αναλόγως, ενώ οι περισσότερες αλληλεπιδράσεις γίνονται μέσω του ανάγλυφου trackpad που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής και προσφέρει εύκολη πρόσβαση και φιλικό χειρισμό, για μια πιο εύκολη διαδραστική εμπειρία. Για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία gaming, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα bluetooth gamepad συμβατό με Android, και να απολαύσετε την πλούσια γκάμα διαθέσιμων παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας, με τη μεγαλύτερη άνεση που σας προσφέρουν οι επιπλέον δυνατότητες ενός gamepad, μέσα από τις περισσότερες επιλογές εισαγωγής εντολών.Οι περισσότερες αλληλεπιδράσεις γίνονται μέσω του ανάγλυφου trackpad που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής και προσφέρει εύκολη πρόσβαση και φιλικό χειρισμό, για μια πιο εύκολη διαδραστική εμπειρία.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα απολαύσετε όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να περιορίζεστε από καλώδια ή οτιδήποτε άλλο. Και αυτό γιατί δε χρειάζεστε να συνδέεστε σε κάποιο PC ή κονσόλα (όπως για παράδειγμα το Oculus Rift ή το HTC Vive), αλλά το μόνο που χρειάζεστε είναι το Samsung Galaxy S6 ή S6 Edge, το οποίο με τη βοήθεια του headset μετατρέπεται σε μια συσκευή εικονικής πραγματικότητας. Πτήσεις πάνω από την επιφάνεια του Άρη, ενώ επιστρέφετε με το λεωφορείο από τη δουλειά; Αερομαχίες γεμάτες ένταση στο μπαλκόνι του σπιτιού σας; Κολύμπι στα βάθη του ωκεανού παρέα με καρχαρίες, στο γραφείο σας; Τα πάντα είναι εφικτά, όπου και αν βρίσκεστε. Και αυτή ακριβώς είναι η μαγεία του Samsung Galaxy S6 Gear VR2.Με την τεχνογνωσία της Oculus και τις κορυφαίες συσκευές της Samsung, το Virtual Reality μπορεί πλέον να αποτελέσει μέρος της καθημερινότητάς σας και να σας μεταφέρει σε κόσμους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.

Η εικονική πραγματικότητα ήρθε πράγματι για να μείνει – και η Samsung, σε συνεργασία με την Oculus φέρνουν την νέα, συναρπαστική τεχνολογία, και την καθιστούν προσιτή σε όλους. Με την τεχνογνωσία της Oculus και τις κορυφαίες συσκευές της Samsung, το Virtual Reality μπορεί πλέον να αποτελέσει μέρος της καθημερινότητάς σας και να σας μεταφέρει σε κόσμους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα